بله عزیز سایتش کاملا معتبره و با پست یا تیپاکس ارسال میکنن.نقل قول:
میشه بپرسم فریم به این زیادی به چه کاری میاد؟ چون همونطور که میدونید مانیتور ۶۰ هرتز فریم بالاتر از ۶۰ رو نمیتونه نمایش بده اصلا و اون فریم های اضافه به تصویر کشیده نمیشن.
Printable View
بله عزیز سایتش کاملا معتبره و با پست یا تیپاکس ارسال میکنن.نقل قول:
میشه بپرسم فریم به این زیادی به چه کاری میاد؟ چون همونطور که میدونید مانیتور ۶۰ هرتز فریم بالاتر از ۶۰ رو نمیتونه نمایش بده اصلا و اون فریم های اضافه به تصویر کشیده نمیشن.
راستش در مورد کانتر گو ایشون درست میگن درسته که مانیتور ها 60 هرتز هستند ولی من خودم هم بازی میکنم فریم ایده آل بالای 120 هست یعنی اگه بشه 70 قشنگ متوجه میشی با این که مانیتور 60 هرتز هست ولی این بازی بازی سبکی هست و فکر میکنم r7 260 به راحتی بالای 200 فریم میده در این بازینقل قول:
برای گرفتن بهترین نتیجه باید vsync رو روشن کرد که در این حالت فریم بالاتر از ۶۰ نمیرهنقل قول:
حرف شما درسته ولی نه در بازی کانتر گو چون در این بازی 60 فریم حداقل هست ولی 120 فریم به بالا میشه گفت عالی به خاطر دقیق بودن و شوتر و نشونه گیری و تیراندازی سریع 60 فریم برای این بازی کمهنقل قول:
از اطلاعات خوبی که به اشتراک گذاشتید ممنونم :n16:نقل قول:
متشکر از دوستانی که نظرات خودشونو گفتند
اول اینکه درسته مانیتور 60 هرتز fps بالای 60 رو نمیتونه نمایش بده ولی اگر هم بالای 120 یا 200 باشه واقعا کیفیت بازی و شوتینگ تفاوت داره حتی اگر نتونه بالای 60 رو سینک کنه
و در مورد vsync هم برای بازی های سبکی حتما باید off باشه چون فریم 60 انگار بازی ای که داره به زور اجرا میشه
تمام این دغدغه fps و فریم و... برای اسکیل بازی و شوتینگه
واقعا فریم 60 با فریم 300 به بالا یه دنیا فرق داره
کسایی که CS:GO بازی میکنند متوجه منظورم میشن
اگه در بازار شیراز برای خرید R9 280X محدودیت دارید میتونید به GTX 770 هم فکر کنید. GTX 770 کمی سریعتره، ولی در کل تفاوت محسوسی با هم ندارن.
این کارت با برد گیگا حدود 1،280 و با برد ایسوس حدود 1،350 قیمت داره.