ممنون.اما در مورد تفاوت نسخه کرک و فری چیزی نگفتی!نقل قول:
Printable View
ممنون.اما در مورد تفاوت نسخه کرک و فری چیزی نگفتی!نقل قول:
آره خروجی همه چی میشه گرفت گوگل پلی هم میشهنقل قول:
1. اول اینکه نسخه رایگان آرم یونیتی روی زمان شروع بازی میاد و میره!
2. نسخه رایگان هیچ سایه ای را ساپورت نمیکنه! ولی بخش Lightmapping میتوان سایه داد!
3. Occl Culling کاملا غیر فعاله!
4. Lightmapping : همه بخش ها فعالاند غیر از GI
5. فیلترهای صدا غیر فعالند!
8. واترpro رو ساپورت نمیکنه!
9. Soft Particle ساپورت نمیکنه!
10. Render Texture غیر فعاله!
11. از همه مهمتر افکتهای تصویری همه غیر فعالند!
از وبلاگ امید صادقوند
پس نسخه کرک شده رو استفاده میکنم دیگه.ممنون
یه سری چیزا واسه قبل بود پست قبلیم رو ویرایش کردمنقل قول:
بهرحال خودت می دونی من که کارم با فیری راه افتاد
ببخشیدها هی میپرسم.مگه نسخه کرکش دردسری داره که شما استفاده نکردید.بعد میتونک بپرسم شما چه بازی ساختید باهاش؟
برای بازی دو بعدی با نسخه رایگان بیشتر کارها راه میوفته, مگر اینکه کار خاصی بخوای انجام بدی :n01:
آیا بازی مثل سابوی سورفر دو بعدی حساب میشه، در مقایل بازی هایی مثل بتمن یا هیتمن(هر دو برای تندروید رو منظورم هستش)نقل قول:
نه همه 3 بعدی هستن دیگه.
بازی مثل Angry Birds دو بعدی هست که تو عمق نمیشه رفت ولی Subway Surface که همش داره تو عمق میره :n02:
ولی برای همچین بازی هم 90 درصد کارت با رایگان راه میوفته, فعلاً یه کارایی انجام بده با مجانی اگر دیدی جواب نمیده برو روی پولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آها.ممنون. خوب من فعلا قصد دارم از یه بازی ساده مث فلپی برد یا انگری برد یا چیزایی مثل زامبی تسونامی شروع کنم.هنوز دقیق نمیدونم.من نفهمیدم، اگه نسخه کرکش هست چرا فریش رو استفاده میکنین؟خوب مث بقیه نرم افزار ها آدم میره کرکش رو دانلود میکنه راحت.
اون به وجدانِ طرف بستگی داره دیگه :n06:
یه سر بیا تاپیک زیر, مال بازیه منه صفحه آخر رو بیار چند تا عکس آخر رو ببین, با یونیتی پولی کار شده, اگر قرار بود یونیتی مجانی باشه 90 درصدش قابل پیاده سازی نبود :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]