نقل قول:
چون در حیطه شغلی شما نیست . اینجا هم همینه شما اسکالپتینگ ، مدلینگ ، تکسچرینگ و اینا رو دوست دارین خودتون یه نفره انجام بدین . که اشتباه محضه!! متاسفانه تو ایران اینجوری جا افتاده .
پیشنهاد من اینه که ( ببین ) شما تشریف ببر برای یه شرکت خارجی فرم بفرست بگو من یه تخصص دارم
جواب احتمال زیاد سکوته برات
منی که برنامه نویس گیم هستم باید
صدا گذاری
کارگردانی
نرم افزار های سه بعدی
نرم افزار های دو بعدی
برنامه نویسی تحت شبکه
ساختمان داده
برنامه نویسی با اس دی کی های ماکروسافت و انویدیا و ... رو بلد باشم
تا استخدام شم
شما خیلی قضیه رو ساده گرفتی ( شاید برای اینه که اطلاعاتت کمه - برای همین پیشنهاد میکنم یکم سرچ کنی بعد قاطع حرف بزنی )
نقل قول:
هیچ وقت توی زمینه ای که اطلاعات ندارین اظهار نظر نکنید تازه به این حد.
ارجاع به دو خط بالا تر ...
نقل قول:
حالا شما یه مورد استثنایید ، هستن ایرانی هایی که ورژن اصل استفاده می کنن.
ولی این مسئله دلار و وارد شدن سیاست مثل پشتیبانی نکردن ایرانی ها باعث نقص قانون کپی رایت شده .
یعنی یه نفر چون نمی خواد شما از محصولش استفاده کنید باید بدزدید ؟
دلیل پشتیبانی نکردن کاملا مشخصه
چون شما اجازه رابطه اقتصادی نداری با اون کشور - پس در نتیجه : اون کشور برای پرت نشدن پتانسیلی که دارن حقوق میگیرن عاقلانه است که مشتریان اون کشور رو بلاک کنه ( از طرفی می دونه که راه هایی هم وجود داره برای مشتریکن خاص و مسافر ها پس مشترکینی که مثل من لایسنس میخرن بهشون امکان پشتیبانی رو میده )
نقل قول:
مثلا تری دی مکس هول وحوش 10 میلیونه ، وقتی ایران توی لیست این نرم افزار نیست حتی کشورهایی که روی نقشه هیچ کی نمی تونه پیداشون کنه هستن ، چه دلیلی برای من می مونه برم بخرم ...!!
نخر !! مگه با چوب ایستادن بالا سرت که بخری
مگه طرف میره دزدی میگه چون شکم زن و بچه ام رو پر کنم کسی گوش میده بهش ؟
هیچ کس شمارو مجبور به دزدی نکرده
میدونی مثل چی می مونه
برای مثال من یه تکنولوژی نظامی دارم و به یک سری کشور علاقه دارم و از یک سری کشور متنفرم و تکنولوژیم رو به این کشور های دوست میفروشم
حالا اگه اون کشور هایی که ازشون متنفر هستم تکنولوژی من رو بردارن اونا چی کار کردن ؟ جز اینه که اونا دزدی کردن آیا ؟
نقل قول:
وقتی لینک های پچ ها یا هات فیکس ها برای ایرانی ها تحریم شده توقع داری ما ایرانی ها بریم بخریم ، دست خره!!!
یعنی اگه دوستت دوچرخه داشته باشه تو نداشته باشی باید بری دوچرخه دوستت رو بدزدی ؟
نقل قول:
من طرفدار نقص قانون کپی رایت نیستم ، اتفاقا برعکس من می گم ما نمی تونیم پیشرفت کنیم چون کپی رایت نداریم ! توی صفحه ی قبلی منظور من استفاده از مدل آمادست ، حالا چه بخرین چه دانلود کنید.
من خودم خیلی دوست دارم هزینشون رو پرداخت کنم ولی نمیشه . با این دلار و اینا...
ما هم دوست داریم پرداخت کنیم - ولی وقتی میینیم نمیشه نمیریم دزدی کنیم
نقل قول:
من یه چیزی کلیی که فهمیدم این بود همه فکر می کنن فقط تو ایران اتفاق می افته(نقص کپی رایت) در حالی که تمام دنیا حتی تو امریکا حتی انگلیس ، نقص قانون کپی رایت اتفاق می افته وگرنه که xforce یه گروه ایرانی نیست !!
و شرکت ها هستن که ملزم به رعایت کامل قانون کپی رایت هستن ، یعنی مامورانی هستن که چک می کنن ولی خیلی افراد تو منزلشون اینجوری نیست .... منظورم این نیست که این قانون وجود نداره ولی اینکه 100 درصد مردمشون دارن اورجینال استفاده می کنن غیر منطقیه واشتباهه.
حرف قشنگی رو زدی
ولی خارجیا یه فرقی دارن
اونا اگه دزدی می کنن نمیان بگن ما امام زاده اییم و علت بیارن - به دزدی علاقه دارن
همه جا دزد هست حتی تو ایران ولی ماها که آدم های درستی هستیم حیف نیست بریم تو دار و دسته دزد ها