كيفيت اسپيكرش خوبه يعني؟ به خدا نمايندگي بالاي 400 گفت!!!!
Printable View
كيفيت اسپيكرش خوبه يعني؟ به خدا نمايندگي بالاي 400 گفت!!!!
هر كي ميگه اين صداش كمه بدون كه هيچي از صدا حاليش نيس من در مورد اين گوشي تحقيق زيادي كردم
تكنولوژي واكمن سوني رو همه مي شناسن كه اين تكنولوژي رو سوني هم تو mp3 و هم تو cd player های خودش گذاشته
صدای رسا حتی تا آخرین volume همراه با mega bass
صدا فقط نباید زیاد باشه
اگه ریاد باشه ولی وقتی زیادش می کنی صدا خراب شده و نویز داشته باشه به هیچ دردی نمی خوره
دوربینی داره که کم گوشی داره
عکاسی با دو فلاش
4 تا زوم
4 عکس پیاپی
panorama عکاسی طولی
عکاسی در شب - نور لامپ - نور مهتابی
فوکوس اتوماتیک
و.........................
فکر کنم ب یه گوشی بس باشه
ضمناً صفحه خیلی خیلی با کیفیتی هم داره
اشتباه نمی کنی بخرش
yama جان ممنون از راهنماييت .
دو كابل و يك كابل بودن چه فرقي داره؟ مهمه؟ برنامه پذير هست؟
چه گارانتيهاي بهتره؟
دو كابل شامل : 1. كابل يو اس بي و 2. اير فون هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دو كابل و يك كابل بودن چه فرقي داره؟
نوشتم كه چيه . ببين برات مهمه يا نه (براي من كه مهمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
مهمه؟
برنامه هاي جاوا ميخوره , سيمباين نميخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برنامه پذير هست؟
گارانتي تو ايران كشكه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چه گارانتيهاي بهتره؟
ولي سياتل واقعا" خوبه كه 30 40 تومن مايشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقایان محترم احترام هم رو نگاه دارید.....
چه ربطي داره؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اقایان محترم احترام هم رو نگاه دارید.....
بستگی به خودت داره اگه برات آهنگ و عکس مهمتر از برنامه پذیریه(که البته w810i به نظر من کامله به جز اینکه منشی تلفنی نداره) انتخاب خوبیه.البته این گوشی قابلیت جلو و عقب و اسلوموشن کردن فیلمو داره که نوکیا تو این رنج قیمت همچین قابلیتیو نداره(حداقل تا اونجا که من میدونم) بازم انتخاب با خودته
نقل قول:
نوشته شده توسط yamamusic
من اين گوشي رو دارم ولي اين چيزهايي كه شما گفتيد كجاشه ؟
ميشه توضيح بديد ؟
رو فيلم عقب جلو نميبره .. من هر كاري كردم نشدنقل قول:
نوشته شده توسط fabdolvahab
به جز سياتل . چون گرون. يعني برنامه هاي نرم افزاري نمي گيره؟
يعني 1 كابل يو اس بي نداره يا ايرفون ؟؟؟