سلام دوست عزیز
چیزیت نیس بد به دلت راه نده خوب میشی :n01:
Printable View
سلام دوست عزیز
چیزیت نیس بد به دلت راه نده خوب میشی :n01:
سپاس از دوستان.
طی چکاپ جدید، مشکوک به سرطان خون شدن و قراره فردا از مغز نخاع کمرم نمونه برداشت کنن. به نظرتون اجازه بدم یا نه؟
بله.
دریغ نکنید.
یعنی واقعا اجازه بدم؟ میگن خیلی دردسر داره و بیهوشی هم نداره.نقل قول:
مهم اینه که همه چی مشخص بشه.آزمایش رو جدی بگیر و اجازه بده آزمایش کنن
راستی میشه بگی دقیقا چه اتفاقی برات افتاده؟ کلا چطوری یه همچین اتفاقی برات افتاده؟
ایشالله که خوب بشی
براي سرطان خون از مغز استخوان نمونه برداري ميشه.(ويك آزمايش cbc و اسمير خون محيطي)
با يك نيدل از مغز استخوان نمون برميدارن. نيازي به بيهرشي نداره.
در ضمن سرطان با كسي شوخي نداره. لطفا جدي بگيريد
Sent from my iPhone using Tapatalk
درد سر چندانی نداره.نقل قول:
یعنی واقعا اجازه بدم؟ میگن خیلی دردسر داره و بیهوشی هم نداره.
تقریبا در بیحسی موضعی انجام میشه و کاملا" هم استریل هست.
هرچند برام جالبه که چرا از L.P برای تشخیص استفاده میکنه. ( آسپیراسیون بهتر بود)
تنها کمکی که الان میتونی بخودت بکنی کاهش استرس و افزایش روحیست.
کاری که بیماری روحی با جسم و روان آدم میکنه صد تا سرطان هم نمیتونه همچین کاری بکنه.
بیماری شما بهبود پیدا میکنه و مشکلات جسمی شما از بین میرند ولی مشکلات روحی و روانی تا آخر عمر تقریبا" پایدار میمونند.
براي سرطان خون نمونه برداري از مغز استخوان انجام ميشه ( به صورت بيوپسي و آسپيراسيون) معمولا هم از لگن
اين l.p براي نمونه گيري از مايع مغزي نخاعي هست و توس سرطان خون كاربردي ندارد( حداقل در مرحله اول بررسي)
در ضمن اكثر اوقات حتي بي حسي موضعي هم انجام نميشه.علتش اينه كه سوزني كه براي تزريق ماده بي حسي استفاده ميشه خودش درد داره و نمونه برداري مغز استخوان هم يكبار نيدل رو وارد ميكنن(در صورتي كه پزشك با تجريه باشه). پس در هر مورد شما يكبار درد ميكشيد!
Sent from my iPhone using Tapatalk
واقعا امیدم رو از دست دادم...
دوست دارم هر چه سریعتر این زندگی کوفتی تموم بشه...
جریان این آزمایش چیه؟
ببین خودشون نگفتن که آزمایش سرطان خونه، گفتن میخوان از مغز نخاعت آزمایش بگیرن، ولی چون یکی از آشناها تو داروخونه کار میکنه گفت که این آزمایش رو با توجه به وضعی که داری برای سرطان خون انجام میدن... ( رک و راست ازش خواستم )
جریان ضربه هم، با موتور بودم، متاسفانه تریل بود، نتونستم کنترلش کنم ( یه هو یه خانواده از وسط بلوار ظاهر شدن ) به خاطر اینکه بهشون نزنم ترمز گرفتم. به پشت افتادم و موتور هم افتاد روم.
پشت سرم به شدت ضربه خورده بود.
ولی موتور سالم سالم بود، فقط یه خورده بدنه اش خراب شده بود...
الان هیچ دلخوشی به جز این کامپیوتر کوفتی ندارم، با توجه به اینکه سمت راستم کلا تعطیل شده با دست چپ دارم مینویسم...
از صبح میان زیر بغلم مینشوننم پای سیستم تا ....
یا خوابیده ام یا پای کامپیوترم...
راستی، به شدت ضعف میکنم و بسیار پرخور شدم... یعنی یه گاو هم بهم بدن هم میخورم. ولی هر موقع چیزی می جوم (1. بخاطر عدم تعادل و 2. به خاطر شدت ضربه ) پدرم در میاد تا لقمه پایین بره
میتونه علتش ضربه و شکی که به شما وارد شده باشه تو تاریخ بودن انسانهایی که یکشبه تمام موهاشون سفید شده متخصص مغز و اعصاب باید ببینه شما رو