میشه مشخصات سیستم دانشگاهتون رو بزاری؟نقل قول:
Printable View
میشه مشخصات سیستم دانشگاهتون رو بزاری؟نقل قول:
برای یک سیستم محاسباتی از نوع ریاضی یا شبیه سازی مثلا با نرم افزار ABAQUS یا انسیس یا همون Matlab شما نیاز به یک سیستم با پردازنده های زئون دارید!!! این پردازنده ها در مشخصات از پردازنده های i7 ضعیفتر به نظر میرسند ولی معماری کاملا متفاوتی دارند. با کارت گرافیک quadro و رم بالا و هاردهای پر سرعت خریداری بشن. قابلیت نصب چنیدن کارت گرافیک هارد هم وجود داره. سری خوب این cpu ها حدود 2 تومن قیمت دارند. مادربردشون دوتا cpu ساپورت می کنند . و بسته به مادربرد انتخابی میتونین تا حدود 120 گیگ رم روش نصب کنین. جزیات دقیقش اینا رو باید بگردم براتون ولی یک کیس با 64 گیگ رم و یک مادربرد با دوتا cpu و حدود 10 ترابایت هارد در پکیج hp حدود 10 تومن در میاد. این کیس ها رادندمانشون بسیار بسیار بالاتر از کیس هایی هست که برای گیم جمع می شوند. در واقع این کیس ها فقط محاسباتی هستند و برای بازی خیلی مناسب نیستند. در واقع منطقی نیستند. همه بازی هارو میشه باهاشون انجام داد ولی اینقدر خرج برای یک سیستم بازی منطقی نیست.
اطلاعات دقیق تر خواستید بگید. من فقط گفتم که با قضیه آشنا بشید.
دوست عزیزم !!! من فقط اطلاعات از 2 تا قطعش رو دارم :نقل قول:
1ـ CPU : Core i7-4930K
2_ RAM : 16 GB 1600 Corsair
می دونم که CPU حدود 1.5 میلیون و RAM حدود 600 هزار تومن هزینه برداشت !! بقیه قطعاتش رو واقعاً به طور جزئی نمی دونم، اما در انتها ،قیمت نهایی حدود 5 میلیون شد. و صد البته این سیستم پاسخ گوی کار من و چندین نفر بوده و واقعاً نیازی به 12-13 میلیون هزینه نیست . شما درست می گید، هر چی بیشتر هزینه کنی قطعاً کامپیوتر بهتر می تونی جمع کنی. اما در حد مصرف من 12-13 میلیون اصلاً منطقی نیست !! حتی اگرم پولشو داشتم همچین کامپیوتری جمع نمی کردم چون با شرایط من و در نظر گرفتن میزان و نوع استفاده من ، توجیه اقتصادی و بازگشت هزینه اولیه نداره!
اون سی پی یو در حال حاضر زیر 1900 نیست و ضمناً سیستم شاخی هم نیست! یک سیستم نهایتاً نیمه حرفه ای تلقی میشه اگر از پردازنده فاکتور بگیریم!
قیمت این پردازنده ( سوکت 2011 ) الان نزدیک به 2 هستش.فک کنم منو شما هم دردیم.نقل قول:
این سیستمی که شما پیشنهاد کردین آرزوی هر فردی مثله منه !!! :n02:نقل قول:
اما بعضی مشخصاتش واقعاً بالاس !! مثلاً هارد 10 ترا و یا رم 64 گیگ برای این کار من مقداری زیاده !! فکر می کنید اگر هارد 1 ترا بشه و رم حدود 16 گیگ، چقدر ممکنه تو قیمت اثر بذاره !!؟؟ البته نمی دونم کارت گرافیکش چیه، اما کارت گرافیک خیلی خیلی بالا هم واقعاً نیاز نیست!:n01:
دوست گرامی با بودجه ای که دارین، فقط و فقط یک سیستم خانگی میشه خرید با پردازنده ی کور آی 5 و رم نهایتاً 8 گیگ.
نقل قول:
به نظر شما کف قیمت حدود چقدر در میاد که بتونم یه سیستم نسبتاً محاسباتی جمع کنم ؟! مینیمم ترین حالت قیمت !! :n01:
4 میلیون...!نقل قول:
عرضم به حضورتون که بقیش دست خودتونه. مادربرداشون معمولا 10 به بالا جای رم دارند. معمولا هر خشاب هم تا 8 گیگ رم ساپورت میکنه. بسته به نیازت میتونی رم اضافه کنی. این سیستم ها مخصوص کار همزمان هستند. محاسبات همزمان. سرور ها. شبیه سازی ها. شما باید ببینی محاسبات به چی نیاز داره. بعضی ها به رم بیشتر بعضی ها به cpu بیشتر بعضی ها هم به کارت گرافیک بهتر نیاز دارند. کارت ها گرافیک کوادرو نصب به کارت ها گرافیک گیم، قیمت کمتری دارند. رم هم هرچی بیشتر بهتر هست دیگه. هارد هم به حجم محاسبات خودت بستگی داره . که معمولا از هاردهای ssd برای سیستم عامل و محل نصب و اجرای برنامه استفاده میکنند و بقیه رو scsi میزارند.نقل قول:
نقل قول نوشته شده توسط hamidcrazy2 مشاهده تاپيک
برای یک سیستم محاسباتی از نوع ریاضی یا شبیه سازی مثلا با نرم افزار ABAQUS یا انسیس یا همون Matlab شما نیاز به یک سیستم با پردازنده های زئون دارید!!! این پردازنده ها در مشخصات از پردازنده های i7 ضعیفتر به نظر میرسند ولی معماری کاملا متفاوتی دارند. با کارت گرافیک quadro و رم بالا و هاردهای پر سرعت خریداری بشن. قابلیت نصب چنیدن کارت گرافیک هارد هم وجود داره. سری خوب این cpu ها حدود 2 تومن قیمت دارند. مادربردشون دوتا cpu ساپورت می کنند . و بسته به مادربرد انتخابی میتونین تا حدود 120 گیگ رم روش نصب کنین. جزیات دقیقش اینا رو باید بگردم براتون ولی یک کیس با 64 گیگ رم و یک مادربرد با دوتا cpu و حدود 10 ترابایت هارد در پکیج hp حدود 10 تومن در میاد. این کیس ها رادندمانشون بسیار بسیار بالاتر از کیس هایی هست که برای گیم جمع می شوند. در واقع این کیس ها فقط محاسباتی هستند و برای بازی خیلی مناسب نیستند. در واقع منطقی نیستند. همه بازی هارو میشه باهاشون انجام داد ولی اینقدر خرج برای یک سیستم بازی منطقی نیست.
اطلاعات دقیق تر خواستید بگید. من فقط گفتم که با قضیه آشنا بشید.
این سیستمی که شما پیشنهاد کردین آرزوی هر فردی مثله منه !!!
اما بعضی مشخصاتش واقعاً بالاس !! مثلاً هارد 10 ترا و یا رم 64 گیگ برای این کار من مقداری زیاده !! فکر می کنید اگر هارد 1 ترا بشه و رم حدود 16 گیگ، چقدر ممکنه تو قیمت اثر بذاره !!؟؟ البته نمی دونم کارت گرافیکش چیه، اما کارت گرافیک خیلی خیلی بالا هم واقعاً نیاز نیست!
cpu xeon یک چیز خوب حدود 1500-2000 تومن هست. البته خیلی قویتر و گرون تر هم داره که بر حسب نیاز میشه خرید
مادربردش هم حدود 1500 هست باز بسته به امکاناتش مثل ساپورت تعداد اسلات رم و cpu و .... قیمتاش عوض میشه
کارت های گرافیک کوادرو قالبا امکان sli رو دارند و میشه اونا رو به هم لینک کرد.
بقیه چیزاش هم مثل سایر سیستم ها هست . البته پاور قدرتمندی هم نیاز داره.
ولی آقا حسام راست میگه بودجت برای یک سیستم متوسط هست.
اینم چنتا عکس از مادربرد این سیستما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]