با سلام و تبریک سال نو به همه
میخواستم ببینم قیمت این box چنده
تو سایتش دیدم که با چند ظرفیت ارائه میشه
و یکیش بدون هارد هست
اگه قیمت این مدل ها رو دارین ممنون میشم اعلام کنید
و این که کجا موجود دارن در تهران.
ممنون
Printable View
با سلام و تبریک سال نو به همه
میخواستم ببینم قیمت این box چنده
تو سایتش دیدم که با چند ظرفیت ارائه میشه
و یکیش بدون هارد هست
اگه قیمت این مدل ها رو دارین ممنون میشم اعلام کنید
و این که کجا موجود دارن در تهران.
ممنون
من یک دستگاه wd my cloud خریداری کردم و کلیه کارهای مربوط به راه اندازی انجام گرفته است ولی هنگام ریموت زندن با هر مرورگر و سیستم عامل ویندوز مک به صفحه ای مربوط به شرکت اوراکل منتقل میشه در واقع بعد تایپ ایمیل و پسورد وارد محیط دیوایس ها شده و پس از انتخاب دستگاه فولدرهای شیر شده نمایش داده نشده و فقط به سایت اوراکل منتقل میشود لطفا راهنماییم کنید.
با سپاس مانی
برای کاربر مورد نظر ایمیل فعالسازی ارسال کردید ؟نقل قول:
برای ارسال ایمیل فعال سازی ، طبق توضیحاتی که در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست ، از قسمت Cloud Access برای یوزر مورد نظر یک اسم انتخاب و ایمیل آن یوزر را هم وارد کنید و دکمه Save را بزنید تا برای کاربر مورد نظر یک لینک فعالسازی ارسال بشود .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از كليك كردن بر روي لينك فعالسازي (Activation) در ایمیل ، صفحه وب پيج my cloud باز ميشود که درخواست رمز ميكند . بعد از وارد كردن پسورد روي دكمه Submit كليك كنيد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديوايسهايي كه به اكانت مورد نظر لينك شده اند در اين ليست ديده خواهد شد . روي ديوايس مورد نظز كليك كنيد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دايركتوري هاي در دسترس براي كاربر مورد نظر ظاهر خواهد شد . روي Open in Explorer كليك كنيد تا وارد آنها شويد . البته اگر سطح دسترسی برای کاربر مورد نظر محدود شده باشد ممکن بعضی از فایل یا فولدرها دیده نشود .
با تشکر از پاسخ شما
البته من با حساب کاربری خودم فقط با فایرفاکس مک بوکم میتونم وصل بشم و فولدرهای شیر رو ببینم و با هیچ مرورگر دیگه این امکان وجود ندارد.
من چون میخواستم دسترسی فولدار شیر را واسه کامپیوتر همسرم فراهم کنم از حساب کاربر خودم استفاده کردم که نشد
الان مشکل از مرورگر است که پلاگینس جاوا نیاز دارد؟
یا باید یه حساب کاربری جدید ایجاد شود؟
چرا من فقط با یک مرورگر فایرفاکس اونم فقط تو مک تونستم وصل بشم و فولدر شیر رو ببینم و باز کنم؟
خیلی ممنون کمکتون