سکوت می کنم:n28::n27:
Printable View
سکوت می کنم:n28::n27:
دل به غم بستن و از غصه ها سخن گفتن كار كساني نيست كه خدا را دارند
+
اين جور تاپيكا نميدونم چرا داره روزبه روز بيشتر ميشه جوونا بايد با تلاش و اميد به ايندشون نگاه كنن و گرنه نشستن يه گوشه و غصه خوردن و .....كه اوضاع رو تغيير نميده
دلت گرفت احساس تنهايي كردي برو سر وقت درست.. كارت ..تفريحت ..نذار اينجور احساسا باعث تنبلي و شل و ول شدنت بشه
ممنون
.
چند تا ترک از Linkin Park برای من جواب میده :دی یا مطالعه در مورد موضوعات مورد علاقم.
سوار ماشینم میشم و یک آهنگ ارامش بخش میزارم و میرم تو دامان طبیعت و کوه یا لب ساحل ...
ولی اخرش آن هم خواهد گذشت به خیر و خوبی انشاء الله ...
من 2 تا کار میکنم معمولا . البته همیشگی نیست .
ولی
1 - کتاب میخونم. معمولا کتاب های داستانی رمانی. اونم چند تا کتاب خاص هستن
2- سریال های طنز نگاه میکنم . شاید مسخره باشه ولی خوب باحاله. ادم ذهنش دیگه درگیر مشکلات نمیشه
البته اگه امکاناتش رو داشته باشین میی تونین بزنین به کوه و دریا و جنگل !
+
شدیدن توصبه میکنم خودتون رو با خوردن سرگردم نکنید که بعدش مکافات دارین و پشیمونی سودی ندارد:n09:
من با نظرتون موافقم ولی بعضی وقتا دل که میگیره منشا دوریه از کسی که همه زندگیته خب این نه تنها باعث تبلی نمیشه بلکه احساس اینکه داری ثانیه های عمرتو تو راه زحمت برای اون و تلاش برای خدای خودت میگذرونی رو بهتون میده .نقل قول:
به نظرم راهکاری فکر به آینده و خوبی هاست . به لحظه هایی که توی زندگی بهترین لحظه هاست . گاهی اشک ریختن و الاخصوصنماز و دعا کردن تاثیر زیادی داره توی تحول حالا چه اون یه فرد باشه چه یه مکان زیارتی ...
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
بيشتر اوقات با موسيقي گوش ميدم با صداي بلند، نوع موسيقي هم بستگي به حال و هواي اون موقع داره.
اگه هم ميلي داغون باشم، ميرم خونه كسي كه دوستش دارم و يه مدت اونجا ميمونم.
توصیه میکنم موسیقی غمگین گوش ندید چون بدتر دل آدم گرفته میشه ...نقل قول:
تا جای که بتونم از شهر دور میشم یا کلا از دیدم ناپدید بشه بیخیال همه چیز میشم میرم به بلند ترین و نزدیکترین جای ممکن (از بلندی خیلی خیلی حوشم میاد)
یا از دور میشینم فقط به شهر نگاه میکنم صدای بوق و.... میاد و بعدا به خودم فکر میکنم الان اون داخل بودم به فکر پول بودم:n01:
دوستان تا جایی که براتون مقدوره در هفته که یه روزش تعطیله حداقل چندساعتی رو تنها برید یه جای مل کوه و .. پیشنهاد میدم برید جاهای بلند اگه زیاد اهلش نیستید حداقل جای نرید فقط اسمون تو دیدتون باشه اینطوری :n30:
خلاصه چیزی گه این روزا زیاد و جای شادی رو گرفته ناراحتی واسه همه پیش میاد هرکی به سلیقه خودش دلشون رو گرم نگه میدارن .
همین عید که الان تو هستیم امیدوارم که تموم ایرانی ها سرحال و شاد باشن
اصلا ندونستم کی سال تحویل شد و چی شد و.... اینقدر تو فکر دادن بدهکاریهام بودم :n02:
امشب اینقدر دلم گرفته که واقعا تو اتاقم نشستم و بی اختیار چشام حلقه اشک میشه