-
سلام بچه ها
امروز رفتم بالاخره ته توی مودم رو در آوردم
این مودم ها دو نوع هستش یکی با گارانتی جزیره یکی با گارانتیه راقی مال من جزیره بود
ما دیده بودیم گارانتی شرکت ها فرق کنه ولی ندیده بودیم مودم ها هم فرق کنه اصلا از زمین تا آسمون این 2 مودم با هم فرق داره
اونی که گارانتیه راقی داره میگه این اصله اون یکی هم میگه مال ما اصله
ولی بذار روشنتون کنم که کدوم اصله
مال راقی اصله چون من شکل مودم رو از تو خود سایت زولتریکس دیدم
خلاصه مواظب باشید کلاه سرتون نره
-
v92 این که ساپورت میشه
ولی مشکل من این بود که مودم اصلا از اون طرف بوق نمیخوره که بخواد این چیزاش کار کنه
-
-
امير جان به نظر من هر 2 قلابی هست ولی بايد اين مدم رو فعلاً کنار زد و رفت سراغ US.Robotics
-
حميد جان به نظر من ماله مهرگان ماشين آسيا درست هستش.چون من مودم خودمم از همين نمونه است و خيلي هم ازش راضي هستم. :D
-
مال من از نوع دومه خیلی اذیت می کنه اصلا از اون طرف بوق نمی خوره سفارش دادم یه دونه از نوع اولی یعنی راقی بیاره ببینم چی میشه شما کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
+
آخه شما بگید مگه میشه یه مدل مودم 2 تا شکل مختلف داشته باشه؟ عجیبا غریبا
+
اگه هر دو قلابی باشن من چه خاکی بریزم تو سرم پس شما هیچ کدوم به این مشکل من بر نخوردید تو پست بالا مشکلم رو گفتم
سه پست پشت سر هم ادقام شد
ميثم
-
نه ماله راقي درسته
بعني اينجا هر چي من خودم دارم و هر چي هم براي دوستام بستم هيچ مشكلي ندارن
از طرف راقي خيال راحت :mrgreen: :wink:
-
آقا شما مطمئنی؟ پس اون دم و دستگاه ها که رو جزیره داره رو راقی نداره چی پس تکلیف اونا چیه؟
-
برادران خسته نباشيد
مودم من از نوعيه كه تو آگهي مهرگان ماشين تقلبي اعلام شده
جالب اينجاس كه دقيقا همون شكله ولي با مارك rockwell
با گارانتي Island !!!!!!!!!!!!!!!
به نظرم آگهي مهرگان ماشين درست تر مياد
چون از اين مودم اصلا راضي نيستم
مدتيه كه تو ويندوز 98 نصب نميشه !
و چيزي جز يه مودم تك چيپ با دو چيپ سر كاري
نيس !
-
ماله من از نوع دوم یعنی جزیره است وقتی درایور مودم رو از سایت زولتریکس گرفتم نصب کردم اصلا ویندوز مودم رو نمی شناخت بعضی وقت ها هم تخته هنوز نیومده تو ویندوز ریست میکرد اونایی که مودم نوع اول یهنی راقی رو دارن درایور رو از سایت زولتریکس بگیرن نصب کنن اگه درایور خورد معلومه مودم اصله سریعتر خبرش رو هم اینجا بذارید ما هم مطلع بشیم
لینک دانلود درایور مودم زولتریکس مدل FM-56KSHCF-VSP
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]