میشه بگین کیفیت ساخت لپ تاپ یعنی چی؟نقل قول:
اگه یک کم هم راجع به قدرت و سرعت تو کارت های گرافیکی توضیح بدین خیلی ممنون میشم.:n01:
Printable View
میشه بگین کیفیت ساخت لپ تاپ یعنی چی؟نقل قول:
اگه یک کم هم راجع به قدرت و سرعت تو کارت های گرافیکی توضیح بدین خیلی ممنون میشم.:n01:
یه سوال دیگه: ببینید من وقتی لپ تاپمو میزارم کنار pc خودم تو مونیتور لپ تاپ یه بازتابی از اطراف دیده میشه اما تو صفحه مونیتور pc اصلا بازتاب محیط دیده نمیشه.
همین بازتاب هم موقع کار با لپ تاپ اذیتم میکنه.
آیا برای این ویژگی(عدم نمایش بازتاب محیط) اصطلاحی وجود داره؟ میخوام لپ تاپی که میگیرم این ویژگی رو داشته باشه.
تا جایی که من می دونم یا باید مانیتور با صفحه مات بگیرید anti-glare و یا اینکه روشنایی صفحه اینقدر بالا باشه تا بازتاب محیط رو نبینید.نقل قول:
فکر میکنم باید دنبال سری E باشید چون لب تاپ های سری F الان از پردازنده های کم مصرف استفاده می کنند یا هنوز از پردازنده های نسل دوم دارند....
عزیزان تا بحال به این نتایج رسیدم:
1-سری F سونی رو باید بیخیال بشم چون هم پردازنده کم مصرف U داره و حداکثر گرافیکش GeForce 740M هست.
2-Geforce 640M (بکاررفته در سری S سونی )از Geforce 740M قوی تر است.
3-بعلاوه سری S مدلهایی با پردازنده QM دارد که از این نوع پردازنده در لپ تاپ های گیمینگ استفاده شده است.
یه سرچی هم راجع به Lenovo Y510P زدم. به نظرم کانفیگش فوق العادس. و قیمتش هم به من می خوره ولی خیلی سنگینه! با شارژر حدود 3.4 کیلو میشه باطریشم 310 گرمه.
خیلی واسه من که زیاد میرم این ور اونور سنگینه. همین n43sl که وزنش 3 کیلو هست هم زیاده. لپ تاپی همین قدر قدرتمند ولی سبکتر سراغ ندارین؟ حالا 14 اینچ هم بود مشکلی نیس.
در مجموع الان نظرم روی سری S سونی هست که دارای کارت گرافیک Geforce 640M و پردازنده نسل سوم از سری M هستن.
این مدلش به بودجه من میخوره. ممنون مشم اگر نظرتون رو راجع بهش بگین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینی که شما آدرس دادی که core i5 هستش بدرد نمیخوره با این مبلغ میتونید یه core i7 ایسوس بگیرید ...
اتفاقا یکی از سوال های اساسی من همینه: vaio با کیفیت ساخت بالا و کانفیگ پایین بگیرم یا برندهای دیگه با کانفیگ بالا؟نقل قول:
گفتیم سونی بگیر حالا یکم کانفیگ پایین تر ولی دیگه سراغ core i5 نرو. مدل های core i7 رو بگرد بقیه مشخصات برای شما کافیه.
آخه کارت گرافیکم واس من مهمه.
سری F که گرافیکش خوب نیس پردازندش هم U هست.
سری S گرافیکش خوبه ولی i7 بخوام بگیرم میره رو 5 میلیون:n27:
این رو هم من از سایتی که خودت دادی پیشنهاد میکنم غیر از این باید دنبال مدل های ایسوس بگردی :n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]