نقل قول:1 - دوست عزیز اولا ممنون که به نصحیت دوستانم توجه کردین و اون کلمه "اصلا پیشنهاد نمی شه " رو حذف کردین و به جاش " پیش نهاد نمیشه" قرار دادین . چون اگر اشتباه نکنم با همین لحنتون تو تاپیک های مختلف کمی دردسرساز شدین . بماند می دونم قصدتون خیره :n06:نقل قول:
2 - نکاتی که گفتم فقط مختص شما نبود . اشاره کردم نشستن پای اینترنت و قیمت دادن ، خریدار رو گیج می کنه چون قیمت توی بازار ثابت نیست و فروشندگان مختلف قیمت های مختلفی رو می دن . به علاوه فروشندگان به نام مدل لپ تاپ کاری ندارند و به طور مثال N46VZ و N46V رو می گن N46 . به مدل کارت گرافیک هم کاری ندارند کلا به طور مثال می گن 2GB !!!!!! این گونه اطلاعات کلی فقط در سایت های فروش آنلاین دیده می شه نه فروشندگان بازار . لذا اگر دوستان زحمت بکشن و در مورد لپ تاپ های Asus و Acer مشخصات کامل رو بدن و فقط به گفتن نام بسنده نکنند مشکلی پیش نمیاد .
3 - انتظار چنین رفتار کودکانه ای رو نداشتم که بیاین مسائل خارج از موضوع تاپیک رو مطرح کنین و در جلوی دیگر کاربران کاربر دیگری رو تخریب کنین !!!!!! در صورتی که خودتون می گین بحث ادامه پیدا نکنه !!!!! بنده توهینی به شما نکردم یه نصیحت کردم به کل دوستان که مشخصات رو کامل بدید و بزارین کاربرخودش انتخاب کنه . در ضمن علاقه ای به بحث های تشنج زا هم ندارم اگر جایی بحثی کردم که تشنج زا بوده ، کاربران از بنده حمایت کردن ، کاربر خاطی هم متوجه اشتباهش شده و در پروفایل بنده از من معذرت خواهی کرده می تونین برین ببینین .
لذا به جای جملات تخریب آمیز !!!! لطفا دوستانه تر برخورد کنین چون هر کس پست بالا رو بخونه حق رو به بنده می ده