دوست عزیز Z500 دارای رنگ های سفید و شکلاتی و مشکی میباشد که البته مشکیش خیلی کمیابه.نقل قول:
Printable View
دوست عزیز Z500 دارای رنگ های سفید و شکلاتی و مشکی میباشد که البته مشکیش خیلی کمیابه.نقل قول:
دوست عزیز باز هم میگم که خیالتون راحت باشه و موردی که نام بردم از لحاظ کیفیت ساخت خوب هست در کل باید بگم که برندهای LENOVO و ASUS و APPLE و SONY و HP دارای کیفیت ساخت خوبی هستند و در کل دوستان دیگه ای هم که میخوان از این برندها لپ تاپ بخرن باید بگم که خیالشون راحت باشه چون تا اینجا هم تو رنکینگ جهانی دارای رتبه های خوبی هستند و همچنین من خودم با تمام برندها کار کردم و واقعا به کیفیتشون پی بردم البته برندهایی مثل FUJITSU یا SAMSUNG هم دارن خودشونو بالا میکشن ولی در مورد برند MSI و ایسر باید بگم که بعضی مدل هاش خوب کار نکردند و یک مقدار اطمینان مشتری هاشونو کمتر کردند ولی خوب MSI هم لپ تاپ های خوبی داره مخصوصا سری گیمینگش ولی در کل یک مقدار ادم رو از لحاظ کیفیت ساخت در رنج قیمت پایینشون به عقب می رونند.نقل قول:
1-یک لپ تاپ سگ کار با اولویت کیفیت صفحه نمایش : hp probook 4530s با کانفیگ زیر بسیار عالی هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت 2.300.000
2-یک لپ تاپ سگ کار عالی کم نقص برو حاشو ببر :lenovo thinkpad edge e530 با کانفیگ زیر
قیمت 2.540.000
ببین صفحه نمایش اولی کیفیت بالاتری داره اما سی پی یو دومی کمی بهتره و گرافیکش خیلی بهتره هر دوشون کیفیت ساخت بسیار عالی دارن اگه میخوای خیالت از هر جهت راحت باشه یکی از این دو تا رو بردار
این هم لینک بررسی تخصصی این دو تا در سایت نون بوک چک خوب بخون:
اگه هزینه کمتر هم بخوای بکنی همین e530 کانفیگ پایین تر هست و همین طور مدل 4540 از hp
راستی تو ال دیجیتال به یه مورد جالب از لپ تاپ سونی برخوردم که با قیمت 2.470.000 که صفحه نمایشش فول اچ دهست لینکش رو برات میذارم با توجه به اینکه بررسی خاصی ازش نتونستم تو سایتها پیدا کنم دقیق نمیتونم نظر بدم اما به نظر جالب میرسه
دوستان ی لپ تاپ تو مایه های z500 دیگه چه چیزایی داریم واسه گزینه خرید؟؟؟؟
sony vaio svf1521 میتونه گزینه خوبی باشه .از لحاظ کیفیت ساخت عالیه .فقط پردازندش نسبت به z500 ضعیفتره که اونم چون کانفیگ بالا براتون مهم نیست و کار خاصی انجام نمیدید محسوس نیست.ضمنا صفحه نمایش این مدلfull hd است که برای تماشای فیلم و وب گردی که گفتید خیلی مناسبه.نقل قول:
این مدل سونی بسار گرونه و به نظرم اصلا به صرفه نیستش ادم بخره!!!!نسبت به امکانات و کانفیگش
سلام
شما یه نگاهی هم به فوجیستو AH532-M و LH532-F بندازین
کانفیکش خیلی خوبی دارن
به نظرم بررسی کتید بد نیست
من مدل اولی رو دارم
شنیدم که میگن فوجیتسو وقتی که از زیمنس جدا شده خیلی لپ تاپ هاش جالب و خوب نیستش!!! وکیفیت خوبی ندارند کانفیگش هم از z500 خیلی پایین تره
دوست عزیز شما میگی کانفیگ براتون مهم نیست و کیفیت ساخت و دوام مهمه .من هم مدلی پیشنهاد دادم که کیفیت ساخت و دوام خوبی دارهو مناسب کاربردتون هست. قیمتش هم حدود 2500 میباشه.اگه سخت افزار خوب میخواین z500 و hp4540 گزینه خوبیه اما اگه کیفیت ساخت و صفحه نمایش خوب میخواین تو این رنج قیمت vaio svf 1521 گزینه خوبی میتونه براتون باشه.شما باید نیازهاتون رو اولویت بندی کنین بعد ببینید تو رنج 2500 بهترین گزینه چی میتونه باشه.در غیر این صورت نمیتونی خرید خوبی داشته باشی.موفق باشی
داااش اخه من با اون قیمت sony تازه کمتر از اون ی لپ تاپ core i7 بگیرم در صورت این که سونی core i5 هستش نه اینکه اصلا واسم مهم نباشه کانفیگ!!!