-
راستی به برگزار کننده مسابقه گفتم که این موزیکو باید چیکار کنم خوب:n13: میگه باید دیکد کنی آخه چجــــــــــــــــوری؟
خواهشا بگین کجای کارین آخه اینجوری شما رمزو پیدا کردین فک کنم به جوابم رسیدین نمیگین:n13: بگین دیگه خواهشا حق کسیم ضایع نمیشه شک نکنید گفتم که مجازه:n06: لطفا بازم میگم لطفا :n06:
-
پازل مثل عکس قبلی حاوی یه فایل فشرده ست که رمزنگاری شده../// رمز فایل فشرده رو می تونید از روی فایل صوتی به دست بیارید..///
اون دیلینگ دیلینگ های فایل صوتی در واقع فرکانس های معنا داری هستند./// هر کردوم از اون دیلینگ ها یه دکمه رو مشخص می کنه../// (در رابطه با DTMF یا شماره گیری تن جستجو کنید//).///
فایل صوتی رو می تونید تو آدرس زیر رمزگشایی کنید..// و کلید مربوط به هر فرکانس رو به دست بیارید..///
کد:
http://www.dialabc.com/sound/detect/index.html
نتیجه میشه عبارت زیر که مطابق با رمز فایل فشرده شده هستش../// (برای باز کردن فایل فشرده از همون روش قبلی استفاده کنید..///)..///
موفق باشید!
-
خوب دفه قبلم من فایل فشرده رو از لینک خودت گرفتم واقعا ندونستم چه جوری این فایل فشرده رو گرفتی اصن از کجا اومد:n08:اگه میشه لینک فایل رو بذارید ممنون واقعا بازم ازتون تشکر میکنم واسه زحمتاتون خیلی ازتون ممنونم:n06:لینک یادتون نره :n06:اون کدای معنی دارم بذارید خیلی ممنونم:n06:
-
من گرفتم چه جوری به رار تبدیل کردی و حالا یه سوال دیگه یه پازل دیگه به جر اون زرده پیدا کردم که سبز بود بعدش یه آهنگ پیدا شد به نام NT یکی هی تند تند عدد میگه یعنی چی؟:n06:
-
اگه پسوند فایل png رو به rar تغییر بدید می تونید با نرم افزار فشرده سازیتون بازش کنید...///
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بفرمایید../// لینک دانلود..///
در ضمن من دیگه راهنمایی نمی کنم// خودتون یکم تلاش کنید../// هر جا راهنمایی خواستید من در خدمتم..///
موفق باشید!
-
اگه میشه راهنمایی کنید خوب من خودم تنهایی نمیتونم لطفا کمک کنید دیگه خوب این آهنگه NT این یعنی چی؟
-
اگه شما به مراحلی دست یافتید به منم بگید و متن کامل اون فایل رو به من بگید و اگه میشه بیشتر راهنمایی کنید:n06:
-
خوب حالا میشه بگید که متن اون فایل دقیقا چیه باتشکر
-
سلام...///
این چیزی هستش که من شنیدم...////
کد:
44 4echo 53 48 2echo 69 72 2foxtrot 64 77 6charlie 66 69 6echo 73 68 73 64 77 6charlie 72 31 38 35 31 2echo 70 6echo 67
و اگه دقت کنید متوجه میشید که تمام اعداد دو رقمی هستند غیر از اعدادی که قبل از کلمات گفته میشن// و حروف اول کلمات هم در کنار عدد هایی که کنارشون قرار دارن یه سری عدد رو تو مبنای Hexadecimal می سازن../// پس یعنی کل این متن ممکنه یه سری عدد تو مبنای Hex باشه که میشه از روی جدول ASCII به متن تبدیلش کرد../// کافیه این اعداد رو تو یه برنامه ویرایشگر Hex وارد کنید// تا براتون به متن تبدیلش کنه..///
کد:
444e53482e69722f64776c66696e73687364776c72313835312e706e67
وقتی تبدیل به متن بشه// عبارت زیر به دست میاد..///
کد:
DNSH.ir/dwlfinshsdwlr1851.png
همین طور که مشاهده می کنید عبارات معناداری تو متن وجود دارن// شبیه به آدرس یه فایل png (یه عکس) هستش// اما متأسفانه چنین آدرسی وجود نداره..////
این چیزی بود که من متوجه شدم// اگه شماهم چیزی به نظرتون میرسه بگید// شاید بهتر باشه که از مدیر آزمون کمک بخواید../// (همین عبارت رو بهش بدید و بگید که تا کجا پیش رفتید// و ازش بخواید راهنمایی تون کنه..///)
در ضمن... در حال حاضر شما تنها کسی هستید که به این مرحله رسیدید....//// : دی
موفق باشید!
-
خیلی ممنو شما از کجا میدونید که من فقط به این مرحله رسیدم؟:n13: