سلام .نقل قول:
فرمت پارتيشنها چي هست ؟ FAT32 يا NTFS ؟ حجم اين فايل چقدر هست ؟
اگر حجم اين فايل بيشتر از 4 گيگ و اگر فرمت پارتيشنها FAT32 باشه پس به NTFS كانورت كنيد .
Printable View
سلام .نقل قول:
فرمت پارتيشنها چي هست ؟ FAT32 يا NTFS ؟ حجم اين فايل چقدر هست ؟
اگر حجم اين فايل بيشتر از 4 گيگ و اگر فرمت پارتيشنها FAT32 باشه پس به NTFS كانورت كنيد .
فرمت پارتیشن FAT32 و حجم فایل بیشتر از 5 گیگه. حالا چطور باید کانورت کردن رو انجام بدم و آیا در این کانورت کردن اطلاعات از بین میره؟نقل قول:
لطفا راهنماییم کنید.
ميتونيد بدون از دست دادن ديتا با استفاده از دستور convert X: /fs:ntfs از fat32 به ntfs كانورت كنيد (X نام پارتيشن مورد نظر هست) . برای وارد کردن این دستور باید cmd را اجرا کنید .نقل قول:
آقا عطا، کاری رو که گفتید کردم ولی دائما خطا میدهد، مثلا میگه که invalid drive specification.نقل قول:
از قسمت my computer بررسی کنید پارتیشنی که میخواهید به NTFS کانورت کنید چه حروفی دارد و همچنین volume label آن چیست . بعنوان مثال همانطوریکه در عکس زیر میبینید در سیستم من پارتیشنی که قصد کانورت کردن آن به NTFS را دارم حروف G و volume label آن NEW VOLUME هست .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. در run (که در منوی استارت هست) تایپ کنید CMD .
2. دستور زیر را کپی و سپس بر روی CMD راست کلیک کنید و paste کنید . دقت کنید که بجای X باید حروف درست را وارد کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:convert X: /fs:ntfs
3. سوال بعدی که پرسیده میشه volume label هست (عکس زیر) . volume label درایو G هارد من NEW VOLUME هست . پس آنرا تایپ میکنیم و سپس اینتر را میزنیم .
پس از اتمام کار :
آقا عطا خیلی ممنون از پاسخگویی سریعتون.
آقا عطا خیلی ممنون از پاسخگویی سریعتون. میبخشید که دوباره سوالی دارم و اون اینکه برای یادگیری این دستورات و کلا ساختار CMD پیشنهاد شما چیه؟ اگه سایتی، کتابی و... امکانش هست به من معرفی کنید.
باز ممنونم که در طی این مدت راهنمای خوبی برای من بودید.:n01:
با درود دوستان ایا هارد اکسترنالSeagate Backup plus ضد ضربه هست وبافرشچقدره وبالاترین طول عمرش چقدره؟
سلام .نقل قول:
خیر . ضد ضربه نیست .نقل قول:
Seagate Backup plus ضد ضربه هست
مدلهای پرتابل 8MB و مدلهای آداپتوری به احتمال زیاد 64MB هستند .نقل قول:
بافرشچقدره
عدد دقیق نمیشه داد . بستگی به نحوه نگهداری و میزان استفاده از آن دارد .نقل قول:
وبالاترین طول عمرش چقدره؟
با درود ممنون کدوم مدلها تو ایران ضد ضربه هستند؟