-
متشکرم آقای علیرضا پس خنک کردن هم می تونه تاثیر مثبت داشته باشه.
من یادمه اون قدیما می گفتن 5850 رو میشه با اورکلاک خیلی بهبود بخشید و تا حدودی به 5870 نزدیکش کرد،حالا نمی دونم تا چه حد درست بوده باشه،نظرتون چیه؟
راستی پاور من برای اورکلاک کشش داره؟
کلا اورکلاک کردن ریسکش بالا نیست؟
-
در صورتیکه برای پردازنده خنک کننده مجزا و مناسب تهیه کنین و پردازنده رو در حد قابل قبولی اور کنین ، شاهد افزایش کارایی بطور محسوس خواهید بود.
اورکلاک اگر اصولی باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد و ریسکی نخواهد داشت.
پاورتون هم مناسبه. البته برای اینکه دقیقتر بشه نظر داد ، مشخصات کامل سیستمتون از جمله تعداد هارد و درایوتون رو بگین.
-
یه دیوی رام HP دارم با یه رام 500 سامسونگ از همین عادیا(HHDیه چیه؟)
-
بله HDD هست.
پاورتون مناسبه و کفایت میکنه و مشکلی نیست.
پیشنهاد میکنم در صورتیکه خواستین گرافیک یا پردازنده رو اور کنین و قصد مشاوره داشتین ، در قسمت مربوط به خودش مطرح کنین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
یه تایپیک برای درخواست مشاوره برا اورکلاک ردم ممنون میشم بقیشو اون جا ادامه بدیم:
-
سلام
من الآن دو تا از این رما دارم:
اگه بخوام یه رم 4 گیگ دیگه بگیرم بذارم کنارشون بهتره چه رمی بگیرم ؟ با قیمت دور بر 70 80 میشه چیزی گرفت ؟
-
با توجه به بودجتون بهتره رم 2 گیگی و با مشخصات رم فعلیتون تهیه کنین. رم 4 گیگ تقریبا زیر 110 تومن نیست.
-
نه همون 4 گیگ اگه بخوام بگیرم چه قدر میشه ؟ یه رم خوب که خیلی گرون نباشه به رم های خودمم بخوره
-
پیشنهاد من Kingmax 4GB 1333 CL9 با قیمت تقریبی 110 تومن
-
سلام
ببخشید موقع خرید رم به چه نکاتی باید توجه کنم که سرم کلاه نره؟ لازمه رم هم گارانتی داشته باشه؟