-
من تا 9 میلیون هزینه می کنم داش یه جدول مثل همون اولیه بهم بده ولی با دیوی رایتر نه با بلوری میخوام باشه و ال ای دی 22 اینچ میخوام باشه و دیگه هر چیزی که به نظرت باید بره بالا حالا مادر بورد یا گرافیک یا هر چیزه دیگه موس و کیبرد هم از لیست حذف کن خیلی ممنون میشم خیلی کمک کردی اقا حسام یدونه شما یکی هم اقای علی رضا
-
قربونت. :) کمک کردن به ایرانیان، افتخار ماست! :D ;) سر سفره ی افطار ما رو از دعای خیر محروم نکن. :) التماس دعا...
--------------------------------------------
یکی از دو سیستم زیر رو شما می تونی بخری:
پیشنهاد من به دلیل آینده نگر تر بودن و همچنین قابل ارتقا بودن، سیستم اول هست!
ضمناً مانیتور 23 اینچ ال جی (LG E2391VR) هم به قیمت 800 هزار تومن موجود هست.
تمامی قطعات زیر در 4 راه ولیعصر - پاساژ رضا تهران موجوده. کامپیوتر احسان هم نمایندگی رسمی گیگابایت هست و اصلی ترین نمایندگی شرکت آواژنگه و اولین قطعات رو همیشه اون داره!
اونجا دیگه قضیه ی اسم بده، جنازه تحویل بگیره! :D
لیست بده، پول هم بده، سیستم رو تحویل بگیر! :D
راستی داداش؛ فروشنده نیاد گولت بزنه بگه این آشغاله! بیا یه بهتر بهت بدم! گیگا نگیر. ایسوس خوبه. نمی دونم گرین نگیر، فلان برند خوبه هااااااا... این شگرد فروشنده هاست. مبادا گول بخوری داداش... دارم بهت میگمااااا.. بعداً نگی نگفتی؟! جنس های آشغال میده با گارانتی های متفرقه! بعد هم میگه بهترینه! بگو آقا دقیقاً همین ها رو میخوام با این گارانتی ها! داری، بسم الله. نداری، وقت ما رو نگیر مرد مومن و قطعات بنجل خودت هم به ما تحمیل نکن! :D
هر قطعه ای هم با گارانتی های زیر که نوشتم و اصلی هست، نداشتن، یه پی ام بهم بدی، میگم از کجا بخر. :)
انشالله تهران تشریف دارین دیگه...؟!
-
داش حسام میشه یه جدول مثل همینی که داری دوباره بهم بدی ولی با همون مادر بورده که میگی همین اسنایپر رو جایگزین کن من میخوام پرینت بگیرم ببرم بیرون یه سوالی بکنم لطفا این کار رو انجام بده و یه چیز دیگه این گرافیکه 3d هست ؟؟؟؟
اگه هست قیمت یه مانیتور 3d که 20 یا 22 اینچ باشه چنده ؟؟؟؟
-
خب اسنایپره دیگه عزیز من. (سیستم دوم) بـــــــله. 3D هم پشتیبانی می کنه!
در اونصورت سیستم شما بیش از 9 و 200 واست در میاد!
مانیتور سه بعدی این هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتش هم 930,000 تومنه با 2 سال گارانتی مادیران! قابل شما رو هم اصلاً نداره! :D اینبار مهمان ما باشید! :D
نظر شما کدوم یکی از دو سیستم بالاست؟! انتخاب من سیستم اول هست.
شما یک کدوم رو انتخاب کن که اون یکی رو در نظر نگیریم...
-
داش من تهرانم بله و یه سوال سیستم اول یعنی همونی که g1.assessin مادربوردش هست ؟؟
اگه اون رو میگید می تونم بپرسم چرا نظرتون اونه اخه اونی که اسنایپر و سی پی یوش هم بالاتره که بهتر و قیمتش هم بالاتره خب چرا شما میگید سیستم اول رو من پیشنهاد میکنم ؟؟؟
بعد یه چیز دیگه چرا 4770 قیمتش از 3770 پایین تره ؟؟؟؟:d
-
در پست های قبل هم نوشتم. چون آینده نگر تره و قابل ارتقا هست! شما چند سال دیگه سیستم دوم رو نمی تونی ارتقا بدی. (پردازنده) باید بفروشی و یکی دیگه بخری!
سیستم اول هم سیستم فول گیمینگ به حساب میاد و هر دو دقیقاً مشابه هستن! منتها یه کم قدیمی تره! اما این اصلاً به این معنا نیست که ضعیف تره!
هیچکدوم برتر از اون یکی نیست! قدرت و کارایی هر دو مشابه اس. چند ماهه دیگه شما می تونی پردازنده ی نسل جدید سیستم اول رو بخری که در اینصورت، قدرتمندتر از سیستم دوم خواهد شد! هر چند بازی ها هنوز اونقدر پیشرفت نکردن که لزوماً از پردازنده ی کور آی 7 با هسته های بالا استفاده کنن.
به هر حال میل خودتونه. هر دو سیستم، بهترین انتخابه. مزیت سیستم دوم اینه که جدیدتره.
اگر می تونید 9 میلیون و 300 اینطورا هزینه کنید، مانیتور سه بعدی رو جایگزین کنم؟
ضمناً یکی از دو سیستم بالا هم انتخاب کنید که لیست بدم.
-
ببین اگه هر دو سیستم جدیدترین چیزا رو میشه روش نصب کرد و فرق چندانی ندارند هر کدوم که میگی رو انتخاب کن و رو اون بحث کن ببین اصلا به پولش کار نداشته باش ok??? اره مانیتور 3d رو بزار فقط اندازش هم جوری باشه که وقتی ادم بازی میکنه حال کنه دیگه چیزی نمی خواد این سیستما و نتیجه نهایی با قیمت رو لیست کن لطفا
-
هر کدوم رو دوست داشتی بخر. من دیگه نظراتم رو گفتم و تمام شد. :)
راستی قیمت ها رو هم حدودی زدم! دقیق نیست!
با تغییرات نرخ ارز، هر روز قیمت ها بالا و پایین میشه! برای همین هیچکسی قیمت دقیق و روز رو نداره! الا فروشنده!
پیشنهاد می کنم از پاساژ رضا - مغازه ی کامپیوتر احسان بخری. :)
نکته ای، چیزی اگر بود، همه چیز رو در دو صفحه ی همین تاپیک نوشتم. شما دوباره برو بخون. چون دیدم چند تا سوال تکراری پرسیدی که پاسخشون رو در همین تاپیک دادم و احساس کردم یا اصلاً نخوندی! یا با دقت نخوندی چی نوشتم تو پست هام.
-
عزیز خیلی ممنون معلومه که این کاره ای یکی شما یکی اقای علی رضا فقط ایدی منو ادد کن چون اگه سوالی پیش اومد موقع خرید ازت بپرسم و یه چیز دیگه مثلا تا 2 - 3 ماهه دیگه چیزی خفن نمیاد من براش صبر کنم ؟؟؟؟ همینطوری گفتم ؟؟؟d8kf@yahoo.com
-
قربونت. :) آی دی نه. همینجا سریع بیا توی فروم پی ام بده! همیشه هستم. من فعالیت اصلیم اینجا نیست! توی سایت تخصصی سخت افزار هست:
نام کاربریم هم Hessam هست اونجا. بچه ها منو می شناسن. تو چت روم بگی، آدرس پروفایلم رو هم بهت میدن.
آقا ما بریم. ایشالله مبارک باشه پیشاپیش. شب بخیر...