گرافیک انتخایی استارتر که در پست اول ذکر کردن GTX 670 از نوع ادیشن و مدل 4گیگی هست. البته قیمتش حدودا 1.950 هست که پرفرمنسش از 7970 ( ریفرنس ) بیشتر هست.
در کل میشه اگر کمی صبر کنین تا بطور عمده وارد بازار بشه GTX 770 رو هم تهیه کنین.
Printable View
گرافیک انتخایی استارتر که در پست اول ذکر کردن GTX 670 از نوع ادیشن و مدل 4گیگی هست. البته قیمتش حدودا 1.950 هست که پرفرمنسش از 7970 ( ریفرنس ) بیشتر هست.
در کل میشه اگر کمی صبر کنین تا بطور عمده وارد بازار بشه GTX 770 رو هم تهیه کنین.
سلام از دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] VorteX01 Ali/sh pharm بابت راهنمایی شون تشکر میکنم
ببخشید گرافیک 7970 که فرمودین از نظر عملکرد چقدر با گرافیک اولی که معرفی کردم فاصله دارد ؟نقل قول:
پیشنهاد میکنم حالا که اینقدر میخوای خرج کنی از نسل جدید پردازنده اینتل 4770 و مادر بورد با سوکت 1150 استفاده کن تا سیستمت به روز باشه اختلاف قیمت هم میتونی از گرافیک کم کنی و 7970 بگیری.
جناب علیرضا اگر بنده موفق نشوم پاوری که فرمودید را تهیه کنم آیا مشکلی از نظر عملکرد پیدا خواهد شد ؟ چون پاور مذکور 400 هزار تومان قیمت دارد و یک مقدار محاسبات من را بهم میریزد ، می شود پیشنهاد معتدل تری بدهید ؟نقل قول:
سپاس
پاور يکى از مهمترين قطعه هاى سيستم هست و به نظر من بايد روى آن حساس باشين و آينده نگر انتخابش کنين.
اگر توان پاور کمتر از نياز سيستم باشه ممکنه به قطعات آسيب برسونه.
پاور پيشنهادى با توجه به قطعات بوده و متناسب با آنها هست ، کمتر از اون رو توصيه نميکنم.
شما اگه یه 7970 Ghz Edition بگیری میتونی یه مادربرد ارزون تر هم گیر بیاری چون مدربردهایی که از SLI پشتیبانی میکنن همیشه گرون تر از مادربرد هایین که از Crossfire پشتیبانی میکنن واسه همین یه ۱۰۰-۲۰۰ تومن اونجا میمونه واست در ضمن نسخه ۴ گیگ رو واسه چی انتخاب کردی ؟ بیشتر از ۲ گیگ Vram استفاده نمیشه اصلا مگه اینکه بخوای تو ۲ یا ۳ تا مانیتور بازی کنی که فک نکنم اینجوری باشه. 7970 Ghz Edition توی اکثر تستها با Gtx 680 برابری داره.
ممنون ولی خیلی برای بنده سنگین میشه اینطوری ، با این حساب پول کیس خالی و پاور به علاوه هم میشوند 550 هزار تومان ! یک مقدار سنگین است متاسفانهنقل قول:
پاور يکى از مهمترين قطعه هاى سيستم هست و به نظر من بايد روى آن حساس باشين و آينده نگر انتخابش کنين.
اگر توان پاور کمتر از نياز سيستم باشه ممکنه به قطعات آسيب برسونه.
پاور پيشنهادى با توجه به قطعات بوده و متناسب با آنها هست ، کمتر از اون رو توصيه نميکنم.
با سلام و ممنون از پاسخ شمانقل قول:
والا گرافیکی که فرمودین قیمتی در حدود 1,600 دارد که نسبت به گرافیک مد نظر بند 500 هزار تومان ارزان تر است ، من فکر میکنم هیچ ارزونی بی دلیل نیست ! ضمن اینکه این گرافیکی که شما فرمودین از چیپست AMD بهره میبرد که بنده به کل از این شرکت دل خوشی ندارم
ممنون
همونطور که گفتم برای پاور باید متناسب با قطعات انتخابیتون باشه و کمتر از اون رو توصیه نمیکنم.نقل قول:
سلام مجدد
ممنون از دوستانی که وقت گذاشتن و بنده را راهنمایی کردن
متاسفانه هر کاری کردم از 4.5 میلیون بیشتر شد
این لیست نهایی است که با توجه به راهنمایی دوستان اصلاحاتی در آن انجام دادم که به این شرح است
لطفا اگر راهی هست برای تغییر در قطعات در صورتی که عملکرد سیستم کاهش محسوسی پیدا نکند به بنده بگویید
مرسی:n16:
ASUS GTX 670 DirectCU II: the 4GB powerhouse to rule your game GTX670-DC2-4GD5 2,000,000 toman
Intel Core i7-3770K Ivy Bridge 3.5GHz (3.9GHz Turbo) LGA 1155 77W Quad-Core Desktop Processor Intel HD Graphics 4000 1,190,000 toman
MSI Z77A GD65 680,000 toman
Western Digital - SATA 3 - 500 GB / 64mb buffer 205,000 toman
ASUS - 24X – SATA/ DRW-24B3ST 76,000 toman
Power [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Case Green Magnum 2 145,000 toman
جمعا حدود : 5,000,000
چون کاربردتون گيم هست ، نياز به فرکانس رم بالا و هزينه اضافى نيست. رم با فرکانس 1600 کفايت ميکنه.
ببخشید 8 گیگ رم کافی است ؟ 10 گیگ یا 12 گیگ بهتر نیست ؟ مثلا دو تا شش گیگ یا.....نقل قول:
8 گيگ رم کاملا مناسبه و کفايت ميکنه.