دوستان من قدم 170 سانت هستش . ایا قدم برای پوشیدن کت مناسبه ؟
باید چجور کتی بگیرم که قد کوتاهم نکنه ؟:n12:
Printable View
دوستان من قدم 170 سانت هستش . ایا قدم برای پوشیدن کت مناسبه ؟
باید چجور کتی بگیرم که قد کوتاهم نکنه ؟:n12:
سلام . بچه های کودکستانی هم کت و شلوار میپوشند . خیلی شیک و با وقار . مهم اینه که خوب دوخته بشه . قوز نداشته باشین تا خوب وایسه رو تنتون و نه خیلی کوتاه باشه که باسن پیدا باشه نه اونقدر بلند باشه که عین پالتو به نظر بیاد . یه بار یه خیاط گفت باید وقتی وایمیستی و دستت رو مشت کنی و آویزون کنی ( مثل حالت خبردار ) برسه به لبه ی پائین کت . اگر کت از حد بلندتر یا کوتاه تر باشه شیک به نظر نمیاد .نظر خیاطتون رو هم بپرسین یا از هر جا رد میشین خیاط هست بهش بگین بلندی کت باید چقدر باشه تا شیکتر باشهنقل قول:
تایپیک مرتبط تر پیدا نکردم !
یه از خدا بی خبری برداشته شلوار لی رو اتو کرده !
حالا هرکاری میکنم مثل اولش نمیشه مثله یه خط از بالا تا پایین جاش مونده و رنگش روشن تر شده
یه بار تو ماشین لباسشویی تقریبا 2 ساعت با اب 95 درجه انداختم یکم کم رنگ تر شد.
بنظرتون چیکار کنم؟
دوستان با شلوار کتون مشکی و کفش مشکی برای کسی که پوستش تیره هست ، چه رنگ پیراهنی مناسب هست؟
اگر تاپیک مرتبط پیدا نکردید ، یک راه بیشتر ندارید و اون هم اینه که تاپیک جدید ایجاد کنید ، به همین سادگی :دی :n01:نقل قول:
این رو از یک مقاله در اوردمنقل قول:
کسانی که پوستهای تیره ای دارند می توانند از رنگهای روشن و شاد استفاده کنند. رنگهای صورتی ، زرد و بنفش کم رنگ تضاد بسیار زیبایی با پوست شما دارند و رنگ چهره شما را روشن تر می کنند.
رنگهایی مثل قرمز و سیاه نیز برای شما مناسب هستند زیرا باعث می شوند رنگ چهره شما کاملا" مشخص و نمایان شود. علاوه بر این ، رنگ بادمجانی هم مکمل خیلی خوبی محسوب می شود .
منبع
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا برعکسنقل قول:
من خودم پوست تیره دارم
اصلا نمیتونم پیراهن رونگ روشن بپوشم
بر عکسش همه رنگهای تیره بهم میاد.
این مقاله های توی اینترنت چون همشون ترجمه سایتهای خارجی هستن به درد ما نمیخوره.
منم موافقم رنگ روشن خیلی بیشتر توو چشم میاره تضاد رنگ پوستتون رو...
یعنی راحت بگم احتمالا بهتون نیاد!! مگر مجلسی با کت و شلوار باشه که فرضا پیراهن سفید رو با شلوار مشکی ست کنید
پیشنهاد من به شما در حالت نرمال شلوار مشکی+پیراهن آبی(نه خیلی روشن)یا شلوار مشکی+پیراهن کرم کاراملی(کرم نه چندان روشن)
نظر من این هست که رنگ روشن بپوشید . البته چون خودم هم پوستم سبزه هست خانمم نظر بسیار جدی ! بر این داره که لباس های تیره اصلا بهم نمیاد !!نقل قول:
شاید سوال من زیاد به این تاپیک ربط نداشته باشه اما نخواستم تاپیک جدید بزنم
لباس زیر مردونه و لباس خوابو حوله قدیو ... از کجا میشه تهیه کرد؟جایی که مغازه زیاد داشته باشه و نیازاتو بشه از اونجا تهیه کرد(تهران)