دوست عزیز شما در چه مسافتی می خواهید این کار رو انجام بدید؟نقل قول:
Printable View
دوست عزیز شما در چه مسافتی می خواهید این کار رو انجام بدید؟نقل قول:
120 متر حیاط بین 30 تا 40 متر داخل سوله ضمن اینکه مسیر مستقیم نیست
بعلاوه اینکه یک لپتاپ که ممکنه باز هم از این دورتره و یا بعضی وقتا نزدیک اتاق یک باشه یه تبلت که حتما فایل ترنسفر رو احتیاج داره و چندتا گوشی که بیشتر با اینترنت کار دارن
من درست متوجه نشدمنقل قول:
ولی از روترهای outdoor هم می تونید استفاده کنید ولی بدی هایی داره
شما باید اطلاعات دقیق تری بدید
مثل جنس دیوار
و نقاطی که دستگاه ها قرار دارن
وسایلی که من دارم و نمیخوام هم جایگزین براشون پیدا کنم به شرح زیر هستش
روتر , مودم ساده دی اس ال , یک کامپیوتر مجهز به کارت وایرلس یک کامپیوتر مجهز به کارت لن .
شبکه هم باید فایل ترنسفر داشته باشه هم اینترنت
دستگاهایی هم که باید از این شبکه استفاده کنند :
دو تا پی سی که این دو تا در واقع اصلی ترین هدف من هستند هم برای فایل ترنسفر هم اینترنت
یک لپ تاپ که بیشتر جنبه شخصی داره و کمکی اون هم هر دو حالت
یک تبلت که بیشتر برای فایل ترنسفر استفاده میشه .
یه سری گوشی که صرفا اینترنت نیاز دارند .
یه سری کامپیوتر دیگه هم هست که اونا شبکه ی مجزایی دارند و اصلا قابل بحث نیستد ولی شاید به این شبکه هم وصل بشن .
حالا میخوام یه شبکه راه اندازی که علاوه بر اینکه دو تا پی سی اصلی منو ساپورت کنه دستگاه های دیگه هم که عرض کردم شاملش بشن .
در مورد مسافت و موانع
کل شرکت رو یک مستطیل فرض کنید . ابتدای این مستطیل کام 1 قرار داره یعنی کامپیوتر دفتر . بعد از 120 متر حیاط سوله شروع میشه که بعد از 30 متر در کنار دیوار کام 2 یعنی کامپیوتر انبار قرار داره .
موانعی که سر راه کام 1 و 2 هست به این شرحه: یک اتاق 30 متری پشت دیوار سوله در حیاط که توش چیلر و کمپرسور باد قرار داده و پشت اون همچنین یه سری تابلو برق که وقتی این دستگاه ها روشن باشن تصور کنید چی به سر شبکه وای فای میاد .
خود کامپیوتر هم توی یک اتاقک اهنی هستش .
ضمن اینکه جلوی این کامپیوتر انبار تعداد زیادی گونی حاوی محصول تا سقف چینده شده !
چیزی که کاملا محرزه اینه که نمیشه کابل کشی کرد یا بهتر بگم نمیخوام که بکنم . میخوام روتر رو ببرم بالای در همون سوله .
چیزی که تو ذهمنه رو با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درست کردم :)
چه قدر می خوای هزینه کنی؟نقل قول:
روتر وای فای کل محیط رو آنتن می ده؟