یه راه هست خیلی نامردیه,شاید تا الان فهمیده باشن درستش کرده باشن.نقل قول:
حداقل الگو رمزشو بذار ببینم خودم میتونم یه رمز درست کنم براش لطفا
اونجایی که نصب کردی فایل اجرایی هست,برو ببین یه فایلی با نام userdetails.ini هست,میتونی با Notepad بازش کنی جلوی YourSerialCode= اون کد اشتباهی که داری رو بزنی,همونی که موقع نصب زدی.اینجوری احتمالاً موقع خوندن سریال نامبر Interrupt میده و اشتبای درست میشه :n02:
سوال فنی رو بریز دور,ببین اصلاً مهم نیست که اصطلاحات برنامه نویسی شصتا بیاری,مهم اینه که G-Buffer کاملاً برای پردازش تصویر هست و قسمت اعظمی از رندر رو پوشش میده که استفاده از انجین های Close source مثل یونیتی باعث شده اینا رو برنامه نویسا متوجه نشن و اصلاً برای مثال ندونن چه اطلاعاتی توی G-Buffer یونیتی داره ذخیره میشه,یه موقع هست اصلاً به یه سریاش نیاز نداری,مثل Normal,برای همین میتونی با غیر فعال کردنش بازی رو بهینه کنی,یه موقع هست مثلاً میخوای Redی که توی G-Buffer ذخیره شده رو دچار تغییر کنی,اینجاست که مثلاً UDK کارا کلاً کارشون فلج میشه,اکثراً نگاه کنی کسایی که با انجین خودشون کار کردن کیفیت تصویر نهاییشون بالاتر بوده(مثل کرایسیس یا هیتمن),برای اینه که به لایه های زیرین انجینشون دسترسی دارن,الان هم من که لایه های زیرین FPSC و FPSC X10 رو دیدم خیلی چیزا دستگیرم شده و روی یونیتی میتونم با امکانات شیدر نویسی که در اختیارم گذاشته آخرین افکت هایی که توی آخرین بازی ها استفاده شده رو پیاده کنم,این رو با رونمایی سال های سیاه خواهید دید,کاری به طراحی و تکسچر و غیره اش ندارم ولی هر چی باشه رندری دارم ارائه میدم که توی هیچ بازی یونیتی نبوده تا حالا(یکم رنگ بندیش خاص هست,حتی ادعا نمیکنم Real باشه,فقط میتونم بگم خاصه)/.نقل قول:
پیام یه سوال فنی الان شما C++ WIN32 یا C++ MFC یا C#.NET بلدی ؟آدم ده هزار خط خودش هم یادش نمی نمی مونه شما 42 هزار خط Fps creator انتظار داری از انجنین بسازی.
نمی دونم G-Buffer چیه شما می دونی Invoke چیه ؟ این اصلاحات زیاده می خواهی شصتاش برات اینجا بیارم ... زبان من بد نیست مرجع یونیتی به هیچ عنوان فارسی نیست ...
شما کار گیرت اومد اینقدر نیا بزن تو سر مردم ...استفاده کرد یونتی اینها خیلی راحت کرد
در ضمن قرار نیست 10هزار خط یا 42 هزار خط رو آدم حفظ باشه که,فقط همینکه جلوی دستم باشه بتونم هر موقع خواستم از روش های پیشبرد کار الگو بگیرم خودش کلیه...