American Meegatrend Inc. 080014. 05/15/2009
Biostar p3ib-a7
یه همچین چیزی...به همه پورتها اتصال دادم.
با اجازتون مرخص بشم پس فردا شیفتم تموم شد مزاحم میشم.:n16:
American Meegatrend Inc. 080014. 05/15/2009
Biostar p3ib-a7
یه همچین چیزی...به همه پورتها اتصال دادم.
با اجازتون مرخص بشم پس فردا شیفتم تموم شد مزاحم میشم.:n16:
شب خوش اتا جان.
به نظر ميرسه كه مدل مادربردتان را اشتباه نوشتيد به هرحال فرض ميگيريم كه مادربردتان usb3 ندارد ولي تستي كه در پست نهم صفحه پيش گذاشتيد حتي براي usb2 هم خيلي كم هست . از آنجايي كه در هنگام نصب win ، درايورهاي مناسب براي كنترلر usb2 نصب ميشه بنظرم نيازي نيست كه مجدداً درايور آنرا نصب و يا حتي آپديت كنيد .نقل قول:
1. در صورت امكان يكبار بايوس مادربردتان را Default كنيد.
2. در سايت سازنده مادربردتان بررسي كنيد اگر ورژن جديدي از بايوس هست آنرا آپديت كنيد (با رعايت نكات ايمني و احتياطي) .
3. بريد به حالت Safe mode و مجدداً تست بگيريد .
4. اگر امكانپذير هست مجدداً ويندوز را نصب كنيد .
5. هارد اكسترنال را روي يك سيستم ديگر هم تست كنيد تا مطمئن بشيد آن مشكلي ندارد .
سلام استاد عزیز اتا جان..این هم عکسی از مینبوردم برای راهنمایی بهتر شما ..ویندوز رو هم تازه نصب کردم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
////////////
این عکس هم بعد از وصل کردن usb 3 مربوط به اکسترنال..من این کیس رو حدودا 5 سال پیش جمع کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از اینکه وقت گذاشتیدو راهنمایی میکنید.
مدل دقیق مادربردتان Biostar p31b-a7 هست . لطفاً درایور Intel Chipset را که 5.84MB هست دانلود و اجرا کنید .
پس از نصب درایور فوق و Restart کردن سیستم ، مجدداً با برنامه HDtune یک تست بگیرید .
. :n13::n13:
سلام آقا اتا...درایو رو نصب کردم نتیجه رو همراه عکس میبینید.
اما الان بعداز نصب بعداز انتخاب گزینه کپی فایل و زدن پیست..در ابتدا پنجره نشان دهنده میزان کپی سرعت 70 مگ رو نشان میده سپس آرام آرام به 1 مگ میرسه .سرعت قبل از نصب درایو 954 کیلوبایت بود.
زمانی هم که اواسط کپی گزینه کنسل رو میزنم تا از ادامه کپی بازدارم حدودا 7 دقیقه طول میکشه که پنجره کپی بسته بشه. :n13::n13:
اینم تست از ADATA بعد از نصب درایوی که فرمودید.
اینم نهایت سرعته انتقال
اگر فلش مموري داريد يكبار با آن تست كنيد و ببينيد سرعت در چه حدي هست (تست با HDtune) ؛ براي اطمينان از اينكه آيا مشكل از ناكافي بودن جريان هست (مشكل در power) ، وجود مشكلات احتمالي در كانكتورهاي usb و كابل هارد اكسترنال ، وجود ايراد احتمالي در كنترلر و همچنين مادربرد .