میشه گفت کمی آره ... ولی در Alan Wake شما سلاح و کلی مهمات داشتید که میدونستید از چیزی که ترس دارید میتونید او رو نابود کنیدنقل قول:
اما در Slender شما هیچ سلاحی ندارید ، تنها یک چراغ قوه که باتریش هم تموم خواهد شد !
Printable View
میشه گفت کمی آره ... ولی در Alan Wake شما سلاح و کلی مهمات داشتید که میدونستید از چیزی که ترس دارید میتونید او رو نابود کنیدنقل قول:
اما در Slender شما هیچ سلاحی ندارید ، تنها یک چراغ قوه که باتریش هم تموم خواهد شد !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم نقشه ی بازی که گم نشید ! :sq_24:
ترسناک بود ولی زیادی جو داده بودی دیگه اونقدرها هم خوفناک نبود ! :sq_24:
نقل قول:
شما چند بار بازیش کردی ؟ چند تا یادداشت پیدا کردی ؟
هر دو تا یادداشتی که پیدا می کنید حال و هوای بازی عوض خواهد شد !
و شما را بیشتر به حال و هوای وحشت می برد ! صدا های ترسناک تر ، و همینطور که شما یادداشت ها را بیشتر پیدا می کنید Slender سریع تر جلوی شما ظاهر می شود .
من خودم وقتی اولین بار بازی کردم زیاد ترس نداشتم ، ولی بعد چند بار بازی کردن دیگه داشتم غش می کردم :sq_13:
پس به یکبار بازی کردن اکتفا نکنید ، Slender هر بار غافلگیری های مختلفی را برایتان دارد .
من رفتم سمت اون 4 تا دیوار چوبی ها . کاغذ رو که که از رو دیوار کندم اون آهنگ قشنگه رو زد پشت سرم رو که نگاه کردم دیدم یه یارو درازعلی وایساده . دویدم طرفش و ... . نمیگم واسه بقیه بی نمک نشه ! :sq_24:
من خودم تا الان 4 تا یادداشت بیشتر نتونستم پیدا کنم ! چون واقعا Slender دیوونه تون می کنه !
:eh: هر کسی نقشه ی پیدا کردن یادداشت ها را به ترتیب میخواست به من بگه !
( راستی یادتان باشد وقتی برای بار دوم بازی میکنید جای یادداشت ها عوض خواهند شد ! )
نقل قول:
اوههههههه ! :sq_8: هنوز پس اول راهی ! وقتی 3 تا یادداشت به یعد رو پیدا میکنی ترس واقعی رو تجربه می کنی ! :sq_25:
قابل توجه دوستان وقتی Slender رو میبینید سریع فرار کنید و از اونجا دور شید ، چون اگه بهش همینطور نگاه کنید . . . .. . :sq_7:
یکی از یادداشت ها رو واسه نمونه گذاشتم براتون ! :sq_6: