آيا همه می توانند کارآفرين باشند
بطور ساده کارآفرین به شخص حقیقی یا حقوقی ای گفته می شود که توانایی تحمل ریسک - اغلب مالی - را دارد و میتواند یک ایده اولیه را به یک فعالیت اقتصادی تبدیل کند. همه ما می توانیم یک کارآفرین باشیم، چه کارمند، چه کشاورز و ... در هر پست و مقامی که باشیم در راه انجام فعالیت های خود می توانیم کارآفرین بوده و ایده های خود برای بهبود انجام کارها را به واقعیت تبدیل کنیم.
یک کشاورز می تواند با راه اندازی روشهای جدید کاشت، آبیاری، نگهداری و ... کمیت یا کیفیت محصولات خود را بالا ببرد. یک کارمند می تواند برای انجام فعالیت های روزانه و البته در چهارچوب اختیارات خود روشهای جدیدی را اختیار کند تا انجام کارها برای خود و ارباب رجوع سریعتر و با کیفیت بالاتری صورت پذیرد. یک مهندس یا شرکت می تواند با قبول هزینه های تولید آزمایشگاهی، نمونه ای از یک محصول را تولید کرده و در صورت مفید بودن آنرا تولید انبوه نماید و به جامعه خود خدمت کند. یک مربی تیم فوتبال می تواند با اتخاذ روشهای مدیریتی و arrange یک تیم به موفقیت های بسیار دست پیدا کند و ....
همانطور که مشاهده می کنید در تمام مثالهایی که آورده شد نوعی ریسک وجود دارد. این ریسک ممکن است باعث از بین رفتن محصول کشاورز شود یا باعث شود تا کارمند توبیخ یا اخراج شود و یا سرمایه گذاری آن مهندس یا شرکت به هدر رود. و دست آخر آنکه آن مربی تیم ممکن است سمت یا اعتبار خود را از دست دهد. بنابراین مشاهده می کنید که بسادگی میتوان این نتیجه را گرفت که "کارآفرینی بدون ریسک امکان پذیر نمی باشد." شاید از همین جمله بتوان فهمید که چرا در کشور ما در میان جوانان کارآفرینی جایگاه والایی ندارد، فعلا" اجازه دهید بحث فنی را ادامه دهیم.
کارآفرین چه ویژگیهایی دارد؟
- خود اتکایی از اولین خصوصیات یک کار آفرین می باشد. با کمک این نیرو کارآفرین می تواند به مبارزه با سختی ها بپردازد. بنابراین اگر می خواهید کار آفرین باشید باید این توانایی را در خود تقویت کنید.
- نیاز به انجام دادن و بدست آوردن از دیگر خصوصیات یک کارآفرین می باشد. اینگونه اشخاص بصورت دائم نیاز به آن دارند که محصول یا خدمتی را ایجاد کنند. از ساده ترین نوع آن مثلا" در فعالیت های خانگی گرفته تا پیچیده ترین کارهایی که ممکن است در تولید یک محصول یا خدمت به آن لازم باشد.
- استفاده از نهایت بهره وری از دیگر ویژگی های یک کارآفرین هست. یک کارآفرین همواره می خواهد از وقت خود بهترین استفاده را کند.
- تحمل ریسک از دیگر ویژگی های اینگونه افراد می باشد. یک کارآفرین می تواند ریسک ناشی از شکست را پذیرفته و تحمل کند. این ریسک ممکن است مالی یا حیثیتی باشد و یا از دست دادن بسیاری چیزها که مردم عادی در زندگی آنها را داراند، باشد.
- آنها شکارچی فرصت ها هستند. کارآفرین بسادگی می تواند میان یک اتفاق بدون خاصیت با دیگری که در دل آن فرصت شکوفایی نهفته است، تمایز قائل شود و دومی را شکار کند.
- نیاز به پیشرفت دائمی از دیگر ویژگیهای این افرا می باشد. حتی هنگامی که کارآفرین فعالیت اقتصادی را راه اندازی کرد متوقف نمی شود او علاقه دارد که همه روزه به پیشرفت های جدیدی دست پیدا کند.
- کارآفرین توانایی بالایی در کنترل خود دارد. تحقیقات نشان می دهد که اغلب کارآفرینان بیشتر از آنکه بتوانند محیط بیرون را کنترل و مدریت کنند بر خود تسلط دارند. اثر جنبی این خاصیت می تواند همان قدرت کنترل بر محیط نیز باشد.
- آنها همواره به هدف نگاه می کنند و شب و روز فکرشان رسیدن به هدف می باشد. دقت کنید که تمرکز بر هدف برای بسیاری از مردم دشوار است اغلب به کاری که در حال انجام دادن آن هستند فکر می کنند نه هدف.
- کارآفرین توانایی تشخصی اولویت ها را دارد. خوب می داند چه کاری، چه موقع باید انجام شود و حاضر است بر سر آن با دیگران مبارزه کند.
- خوش بینی از ویژگیهای مهم و بارز یک کارآفرین است. برای همین بسیاری از کارآفرینان جوان هستند چرا که آنها معمولا" به هر کاری خوشبین می باشند. کارآفرین در برخورد با مشکل بدون آنکه ذهن خود را مخدوش کند مبارزه می کند تا آنرا از میان بردارد. حتی اگر مشکل بزرگ باشد به خود میگود "الان که نمی شود آنرا حل کرد به کار دیگری می پردازم و بعد سراغ آن می آیم".
- شجاعت از دیگر ویژگی های یک کارآفرین می باشد. دقت کنید که تحمل ریسک با شجاعت تفاوت بسیاری دارد، به این مثال توجه کنید. یک مدیر کارآفرین یک شرکت را در نظر بگیرید. او هموراه در حال ایجاد تغییر در شرکت می باشد تا به هدفهای خود نزدیک شود. اگر شکست بخورد باید ریسک - یا همان هزینه - آنرا بپردازد فرض کنید که پول و امکانات هم دارد و می پردازد. چیزی که این فرد نیاز دارد صفتی است بنام "شجاعت" او باید دل انجام این تغییرات و به نوعی بازی با سرنوشت خود، کارمندان و شرکت را داشته باشد.
- کارآفرین معمولا" قدرت تحمل بالایی دارد. این قدرت تحمل از مسائل کاری شروع شده و یقینا" به مسائلی که در اجتماع یا خانواده او بدون شک رخ خواهد داد کشیده خواهد شد. قدرت تحمل جاذبه ایجاد می کند در حالی که عدم داشتن آن فرد را مجذوب می کند. مثال ساده آنکه فردی که قدرت تحمل بالایی ندارد معمولا" در یک شرکت دولتی - که قدرت تحمل و زنده بودن بالا دارد - مشغول بکار عادی و بدون جنبیش می شود.
- کارآفرین انگیزه داخلی بالایی برای انجام کار دارد. دقت کنید که اگر فردی دارای انگیزه بسیار قوی برای انجام کاری باشد و آن انگیزه در درون آن نباشد در هر لحظه ممکن است که فرد آن کار را رها کند. اما نیروی انگیزشی در کارآفرین در درون خود او وجود دارد و تا زنده هست به کار و فعالیت ادامه می دهد. تفاوت گرمای زمین و خورشید را مقایسه کنید، اگر خورشید برود زمین سرد خواهد شد اما اگر زمین برود خورشید همچنان گرم خواهد ماند
مرجع : خانه کارآفرینی
هفت عادت براي كسب و كار موفق
براي كسب و كار موفق بايد هفت عادت كليدي ايجاد كنيد. نبودن يا فقدان هر يك از اين عادتها مي تواند گزاف باشد.زماني كه شما صلاحيت و لياقت در هر يك از اين سطوح را پيدا كنيد سريعتر و راحتر از ساير رقبايتان مي توانيد به نتايج فوق العاده اي برسيد.
1- برنامه كامل و سراسري:
اولين نياز براي كسب و كار موفق عادت برنامه ريزي مي باشد. بطور كاملتر و با جزئيات بيشتري كه شما براي پيشبرد فعاليتهاي خود برنامه ريزي مي كنيد باعث مي شود كه خيلي سريعتر و آسانتر بتوانيد برنامه هاي خود را پياد ه سازي كنيدو به يك نتيجه مورد دلخواه خود براي شروع كسب و كار خود برسيد.
6مخفف pوجود دارد كه مي گويد: (proper prior planning prevents poor performance)
برنامه ريزي درست اوليه از عملكرد ضعيف جلو گيري مي كند" اگر 20% از وقت خود را براي برنامه ريزي كار خود اختصاص دهيد با 80% با قي مانده به مجموع اهداف خود در كسب و كار مي رسيد. براي برنامه ريزي بهترو پيش برد عادتها اين سوالها را از خود بپرسيد و جواب دهيد:
1- دقيقاً محصولات و خدمات من چه چيزهايي هستند؟
2- مشتريان من چه كساني هستند ؟
3- علت خريد مشتريان من چيست؟
4- مشتري براي كار من به چه مقدار ارزش قائل است؟
5- چه چيزهائي باغث منع خريد مشتريان من در آينده مي شود؟
6- چه چيزي باعث برتري توليدات و محصولات من نسبت به ساير رقباء مي باشد؟
7- چرا مشتريان بالقوه من از رقباي من خريد مي كنند؟
8- چه چيز ارزشمندي را در خريد از رقباي من مشاهده مي كنند؟
9- چگونه مي توانم مشتريان رقباي خود را به خريد از محصو لات خودم ترغيب كنم؟
10- چه چيزي بايد مشتريان من را متقاعد كند كه خريد كردن از من را به سايرين ترجيح دهند؟
يكبار ديگر شما بايد اين سوالها را از خودتان بپرسيد و جواب دهيد، مرحله بعدي از برنامه ريزي آماده كردن هدف هاي خاص براي فروش و سود آوري مي باشد.
شما بايد دقيقاً افراد خود، پو ل، آگهي، بازاريابي، كه شما براي رسيدن به اهداف خود نياز داريد را تعيين كنيد.
برنامه ريزي كاملي كه شما براي هر مرحله از فعاليتهاي كسب و كار خود قبل از شروع آن مي كنيد باغث مي شود كه شما به يك موقعيت عالي در هنگام شروع آن عملكردها برسيد.
2- سازماندهي كنيد قبل از اينكه شروع كنيد:
يكبار ديگر شما يك برنامه كامل براي شروع كسب و كار خود توسعه مي بخشيد، شما بايد عادتهايي از سازماندهي كردن مردم و منابع مورد نياز قبل از شروع كسب و كار خود را ايجاد كنيد. در يك سازماندهي تمام منابعي را كه تشخيص مي دهيد در فرايند برنامه ريزي به آن نيازمنديد مي آوريد. گفته اي وجود دارد كه مي گويد:
" غير حرفهاي ها از روي احساس سخن مي گويند اما حرفاي ها با منطق سخن مي گويند" كاملاً ضروري است كه تمام عواملي كه قبل از شروع يك كسب وكار بدان نيازمنديد را تشخيص دهيد و آنها را جمع آوري كنيد ، چرا كه حتي يك اشتباه كوچك در ابتداي راه مي تواند باعث شكست كل كسب و كار شود.
3- پيدا كردن افراد مناسب:
سومين عادتي كه شما بايد ايجاد كنيد، استخدام كردن افراد مناسب مي باشد كه شما را در رسيدن اهدافتان كمك مي كند. 95% از موفقيت شما به عنوان يك كارآفرين و مدير اجرائي مي تواند به وسيله كيفيت وتوانمندي افرادي كه شما آنها را براي كار كردن يا كار كردن روي آن تيم استخدام مي كنيد بستگي دارد. حقيقت اينست كه بهترين موسسات بهترين افراد را دارند و بهترين موسسات درجه 2 افراد درجه 2 و بهترين موسسات درجه 3 ميانگين يا حد واسط افراد را دارند، پس هر چقدرتوانمندي افراد بيشتر باشد كسب و كار نتيجه بهتري خواهد داشت.
4- عاقلانه وكالت دادن :
چهارمين عادتي كه شما براي پيشبرد كسب و كار درست مي باشد. شما بايد تواناييهاي خود را در جهت محول كردن يك شغل درست،با يك شخص درست در يك مسير درست توسعه بخشيد، ناتواني در يك وكالت بطور موثر مي تواند باعث شكست يا اجراي نادرست شخصي شود و حتي مي تواند شكست در كسب و كار را به همراه داشته باشد. با گسترش كسب و كار مسئوليت فرد بيشتر شده و در بعضي از مواقع بطور شخصي نمي توان از عهده همه اموربرآيد، بنابراين يك وكالت عاقلانه مي تواند به او در پيشبرد امور و موفقيت بيشتر كمك كند.
5- بررسي كردن اينكه شما چه انتظاراتي داريد:
پنجمين نياز براي يك كسب و كار موفق عادت نظارت درست مي باشد. شما بايد يك سيستم نظارت درست براي كسب و كار خود ايجاد كنيد و از انجام شدن آن مطمئن باشيد. ضروري است كه شما نحوه اجراي كار خود را كنترل كنيد و مطمئن شويد آن بر طبق زمان بندي و كيفيت سطوح مورد نياز انجام مي شود. هميشه گزارشي مبني از جزئيات و كليات كار خود را تهيه كنيد و نظارت كامل برروي آن را اتخاذ كنيد و هميشه از چگونگي انجام شدن آن مطلع باشيد .
6- سنجش كارهاي انجام شده :
ششمين عمل كارآفرينان موفق و مديران اجرائي عادت اندازه گيري ميزان كارائي مي باشد.
شما بايد به طور خاصي استانداردهاي قابل اندازه گيري و بر گه هاي امتياز را براي نتايجي كه شما بدان نياز داريد را تعيين كنيد.شما بايد زمان شروع وموعد كارهاي خود را با توجه به انتظارات خود مد نظر گرفته و آنها را زمان بندي كنيد. يك مدير موفق هميشه زمان بندي درست و كارآمدي نسبت به كسب و كار خود داردو انجام امور خود را ما بين آن زمان بندي از پيش تعين شده قرار مي دهد. اهميت انتخاب و مشخص كردن اهداف خاص، اندازه گيريها و سنجش آنها بسيار مهم مي باشد.
7- مطلع ساختن مردم از كسب و كار:
هفتمين عادت براي افراد داراي يك كسب و كار موفق تهيه گزارش منظم و به دقت از نتايج كسب و كار براي مردم مي باشد. مردم اطراف شما احتياج بدان دارند كه بدانند چه چيزي در كسب و كار شما اتفاق مي افتد، بانكدارها احتياج دارند از نتايج مالي شما با خبر باشند، كارمندان شما احتياج دارند موقعيت و شرايط شركت شما را بدانند. افراد كليدي شما در همه سطوح نيازمند به آن هستند كه بدانند شركت شما به چه نتايجي خواهد رسيد. با مطالعه برروي چندين هزار كارمند مشخص شده است كه مهمترين عاملي كه منجر به خرسندي از كار مي شود " دانستن كار" مي باشد. مردم در هر سازماني به طور عميق نيازمند اين هستند كه بدانند و بفهمند چه چيزي در اطراف آنها و در رابطه با كار آنها اتفاق مي افتد. بطور كاملتر و با دقت بيشتر مردم را از نحوه عملكرد خود مطلع سازيد اين امر باعث بهبود كسب و كار شما مي شود و باعث مي شود كه به نتايج بهتري در رابطه با كسب و كار خود برسيد.
10 استراتژی برای داشتن یک شروع خوب
Successfully Meeting and Greeting- Ten Strategies For Getting Off To A Good Start
در زندگی هر شخص صاحب کسب وکار، یک روز ، با یک سری از ملاقاتها واحترامات تحت الفظی پرشده است .وقتی شما اولین برخورد با مشتری یا هم قطار خود را داشته باشید می خواهید که در مسیر درستی گام بردارید . انجام این عمل ، اولین برخورد وملاقاتهای پس از آن را به خوبی وآسانی میسر می سازد. قدمهای نادرست ، تلاش سختی جهت جبران احتیاج دارد. انرژی خود را برای بعد حفظ کنید واین استراتژی های آسان را جهت یک شروع موفق بکار برید .
1-هر گاه شخصی را ملاقات می کنید، بایستید.
این مورد به شما اجازه می دهد که با شخص مخاطب در یک حد برابر قرار بگیرید. با باقی ماندن در صندلی خود ، پیغامی با مضمون اینکه " تصور نمی کنید که شخص مقابل به اندازه کافی توجیهی جهت زحمت ایستادن داشته باشد " انتقال می دهید .اگر خود را در موقعیتی می بینید که نمی توانید بایستید ، ( مانند زمانی که پشت گلدانی با شاخه های بزرگ هستید !!) عذر خواهی کنید وتوضیح دهید .برای مثال می توانید بگویید : مرا ببخشید نایستادم . برگهای این گلدان مانع دید من می شوند .
2- لبخند بزنید .
احساسات ظاهری شما گویا تر از کلمات می باشند . به نحوی نگاه کنید که شما از ملاقات دیگران ، بدون توجه به آن چیزی که در ذهن دارید خرسند هستید . برای شخصی که زودتر از شما می ایستد ، لبخندی روی صورت بیاورید .
3- تماس چشمی داشته باشید .
نگاه کردن به اشخاصی که شما ملاقات می کنید ، بیانگر توجه وجلب نظر شما به آنهاست . اگر نگاه شما در جای دیگری باشد ، بیان می کنید که به دنبال شخص دیگری جهت پیشبرد میل تان هستید .
4- بی درنگ خودرامعرفی نمایید .
5- وقتی لازم است ، شرحی شامل اینکه که هستید بیان کنید .
کافی نیست که به فرض بگویید: " سلام .من ماری جونز هستم ." اطلاعات بیشتری بدهید :"سلام من ماری جونز هستم .من برای شرکت ... فعالیت می کنم ."
6- استوار دست بدهید .
بعنوان احترام دستخود را دراز کنید. شخصی که ابتدا دست خود را دراز می نماید احساس آسودگی واطمینان می نماید . مطمئن باشید که بخش احترامات فیزیکی شما حرفه ای است . به نحوی دست ندهید که استخوان مچ خرد شود یا خیلی شل دست ندهید . اگر در دست دادن با خانمها وآقایان دستپاچه شدید از آن صرفه نظر کنید .
7- یاد بگیرید که چگونه یک معارفه روان داشته باشید .
در کسب وکار شما همیشه اشخاص با اهمیت کم را به اشخاص مهم معرفی می کنید . روش این کار به این ترتیب است که ابتدانام افراد مهم را ذکر کنید ، به دنبال آن با کلمات :" میل دارم معرفی کنم ..." وسپس نام افراد دیگر را ذکر کنید. مطمئن شوید که مطالبی درباره هر شخص بگویید تا دیگران بدانند چرا آنها رامعرفی می نمایید ومقداری اطلاعات خواهید داشت که با کدام شخص شروع به گفتگو نمایید .
8- تشخیص دهید که کدام شخص مهمتر است .
مشتری یا دورنمای کسب وکار مهمتر از رئیس شماست .فقط به خشنودی رئیس خود چشم نداشته باشید .
9- به اسامی در ملاقاتها توجه نمایید .
بسیار متعارف است که فکر کنید چه چیزی می خواهید بگویید وبه دیگران تمرکز نکنید . اگر شما تمرکزداشته باشیدوهنگامی که نامی را می شنوید ، تکرار کنید شانس بالاتری از قبل دارید .
10- اسامی کوچک اشخاصی را که برای دفعه دوم می بینید با اجازه خودشان بکار برید .
همه اشخاص نمی خواهند در جلسات ابتدایی به صورت غیر رسمی نامیده شوند .بهتر است در مسیر رسمی اشتباه کنید تا اینکه دیگران را با چوب وچماق بزنید .هدف شمادر بین چند دقیقه ابتدایی ملاقات با اشخاص دیگر دادن احساس راحتی به آنها وسهولتی است که آنها بخواهند با شما کار کنند .
وقتی شما برای آن برخوردهای بحرانی ابتدایی قوانین دلگرم کننده ای را رعایت کنید شما یک شروع محکم برای یک ارتباط سود بخش در دراز مدت را خواهید داشت .
مصاحبه با کار آفرین برتر کاج
اینجانب علیرضا طاهری موغاری متولد 1370 دانشجوی رشته معماری در مقطع کارشناسی در دانشگاه آزاداسلامی واحد اهر و دیپلمه رشته علوم تجربی می باشم که دوهفته پر ثمری را در طرح کاج (کار آفرینان جوان) طی کردم.
بزرگ ترین سرمایه جوان دل پاک و نورانی اوست ، اگر جوان که آمادگی دارد بتواند با خشوع ، با ذکر ، با تضرع ، با توصل خود را با خدای متعال آشنا کند همان چیزی خواهد شد که مصداق نورٌ الی نور است .
در زمان های گوناگون انقلاب های جدید در پی رشد و توسعه جامعه بشری انجام گرفته که در صورت عدم صلاحیت سرمنداران انقلابیون ، انقلاب ها اگر چه برای پویایی جامعه بشری در ظاهر جلوه کردند اما ماهیت باطنی آنان چیزی جز ظلم ، غارت ، تخریب فرهنگ ها ، ستمگری و کاربرد آن به عنوان صلاح چیزی دیگر نبوده است.
حال توجّه ملت غیور و سرفراز ایران زمین در غالب چشم انداز روشن در انقلاب های صنعتی دنیا حائز اهمیت است که
انقلاب جدید کار آفرینی می تواند یک سکوی پرتاب برای مردم عزیز و مهربان ایران باشد.
اگر ایران که به عنوان یک ملّت اسلامی در جهان استنباط می شود پیش غرابل این انقلاب جدید باشد خوب معلوم است که اگر اسلام بر سر کار باشد مصداق بارز جمله ای است که ایشان می فرمایند : « اگر در قلّه چشمه ای بجوشد دامن هایش هم سیراب می کند » خواهد بود .
اگر شما دوستان عزیز مثل بنده حقیر و خیلی از جوانان که در دوره کاج حضور به عمل آوردند این دوره گذرانده باشید و یا در حال فکر کردن در این امر مهم میباشد در پایان دوره از شما ارائه ایده پردازی در مورد کار آفرینی در آینده خواسته می شود .
اینجانب نیز بر حسب مفروضات اولیه و ساده خویش 3 طرح را بیان کرده ام که هر سه همزمان در حال پیگیری هستند.
سرفصل های این ایده ها :
1) پرورش اسب و خزانه ژنتیکی اسب آسیا
2) تولید نخ بخیه از طریق موم زنبور عسل
3) تولید انرژی از طریق ارتعاش و لرزش بین مولکول های آب توسط آلودگی صوتی
1) پرورش اسب و خزانه ژنتیکی اسب آسیا
بر حسب علاقه خود به ورزش سوار کاری به دنبال باشگاه ی برای سوارکاری می گشتم که در ناحیه تهرانپارس متوجه وجود یک باشگاه سوار کاری که دولتی بود شدم نام این باشگاه سمند می باشد که برای ثبت نام و امور مالی با مدیران این باشگاه به بحث و تبادل نظر پرداختیم و آنجا بود که متوجه شدم که ورزش مفرح وشادی آور روح – سوارکاری- دارای قیمت گزافی می باشد.
این مطلب بر می گردد تقریباً به 3 سال پیش که هرازگاهی سر به این باشگاه می زدم و در حصرت سوار شدن اسب بودم و هستم ، در تابستان سال 1389 بود که متوجه شدم در هنرستان طرحی به نام طرح کاج مطرح شده است در پی گیر ودار برای حضور در این طرح بودم که ناگاه به ذهنم رسید که من هم یک باشگاه سوار کاری باتوجه به قول وامی که مسئولین برگزاری این طرح داده بوند راه اندازی کنم و به آرزوی دیرینه خود برسم .
سعی به حضور فعالانه در کلاس های طرح کاج را داشتم تا به اهدافی که در سر می پروراندم برسم پس از گذر طی چند از این کلاس ها و با راهنمایی اساتید مربوطه توانستم روشن فکرانه تر تصمیم بگیرم یا به نقل قول یکی از فنون کار آفرینی ( مبانی خلاقیت و شناخت فرصت ها) مفروضات اولیه خود را بشکنم و به پرورش اسب و صادرات آن معطوف بشوم که بعد از مطالعات در زمینه پرورش اسب دیدم که بازار رقابت در این عرصه داغ است و باید فکری جدی کرد و به فکر خزانه ژنتیکی این موجود نجیب رسیدم زیرا اسب علاوه بر ورزش و تفریح می تواند در امور پزشکی به انسان کمک کند و می تواند تامیین کننده خون برای آدمی باشدو .....
باید توجه داشت که به نظر اینجانب این طرح برای هر راس اسب 3 نفر به صورت مستقیم و 6-7 نفر به صورت غیر مستقیم ایجاد شغل می کند.
مطالعات در این باره ادامه یافت و کاشف به عمل آمد که در قاره آسیا خزانه ژنتیک اسب وجود ندارد یا عملکرد ضعیفی در این باره بوده و در خاور میانه که اصلاً موجود نیست.
در این باره از مردم فهیم و سلحشور ایران اسلامی تشکر به عمل آورده زیرا که جمعی از هموطنان با جواب دادن به برگه نظر سنجی که تقدیمشان به صورت کاملاً تصادفی گردید به من راهنمایی های خوبی را پیشنهاد کردند.
تفسیر سخن در این باب انبوه بوده و ترجیحاً نفس در این باب بریده و بقییه را در پایگاه مجازی خود بیان کرده ام .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2) تولید نخ بخیه از طریق موم زنبور عسل
در پی گذراندن آخرین کلاس های طرح کاج بودم که شبی یکی از دوستان قدیمی خود را دیدم در واقع در پی پخش کردن برگ های نظر سنجی مربوط به طرح 1 بودم که دوستم (محّمد رضا مشاری) کنجکاوی در مورد نظر سنجی مربوطه کرد من هم برای او در مورد طرح کاج شرح تفضیل به عمل آوردم بعد از او خواستم که اگر طرحی دارد بگویید شاید تیری در تاریکی باشداو نیز نظراتش را بیان کرد که باهم به توافق طرح نظر 2 شدیم.
قضیه را از وی خواستار شدم و گفتش:
بسمه تعالی
معرفی طرح:تولید نخ بخیه؛باند؛چسب زخم از مشتقات فراوری شده ی عسل
طرح اولیه:
در این طرح با توجه به اطلاعات بدست آمده از تاثیر مطلوب عسل و موم طبیعی آن در بهبود انواع زخمها ،ترمیم آنها بدون ایجاد اثر زخم حتی در موارد حاد و تسریع در امر بهبود بر آن شدیم تا از مشتقات این ماده ی اعجاب انگیز در ساخت و تولید وسایل پانسمان(نخ بخیه؛باند و انواع چسب زخم)که با زخم به طور مستقیم در تماس بوده و میتواند عاملی برای ترمیم سریعتر و بهتر زخم باشد استفاده کنیم.از این رو سعی در بهینه سازی این ماده ی طبیعی و تبدیل آن به ماده ای که بتوان از آن در موارد مذکور به بهترین نحو استفاده شود کردیم و با توجه به تحقیقات به عمل آمده ؛فرایندی که بتواند عسل طبیعی و موم آن را مهیا برای استفاده جهت تولید لوازم پزشکی مذکور نماید تافنست نام دارد.
(از آن جایی که این فرایند فناوری غیر بومی میباشد و امکان دسترسی به آن مهیا نیست ،لذا نیازمند مشاوره و دسترسی به امکانات بیشتری جهت تحقیقات تکمیلی میباشیم)
فکر اولیه
این ایده زمانی به ذهنم رسید که در روستایی زن میانسالی را مشاهده کردم که برای ترمیم زخمها پس از ضد عفونی کردن مقداری عسل طبیعی روی زخم میمالید و آن را بانداژ میکرد.پی گیر موضوع شدم و او دلیل این کار را تسریع در امر بهبود و عدم ایجاد جای زخم پس از طول درمان بیان کرد.از این جا این ایده به ذهنم رسید که به جای استفاده از موم و عسل طبیعی که اولا همیشه در دسترس نیست و ثانیا باعث ایجاد اختلال در بانداژ مناسب به دلیل از بین بردن چسبندگی وسایل بانداژ و همچنین عدم رعایت بهداشت میشود از فراورده های غیر طبیعی که قابل استفاده در مراکز پزشکی باشد استفاده کنیم
تولید این بخیه نیاز ه ترکیبی از علم نانو ، پلیمر ، مهندسی شیمی ، شیمی – فیزیک ، شیمی تجزیه و آلی دارد تامحصول نهایی به نام تافنس (TOUGHENS) برای تولید به دست آید.
این مطلب هم اکنون در حال پیگیری می باشد و به حول قوه الهی توانسته ایم موم مصنوعی عسل را که قابلیت انعطاف دارد اما بعد از چندین بار منعطف شدن حالت شکنندگی را به خود می گیرد تولید کنیم.(موم مصنوعی برای تولید موم توسط خود زنبور عسل در پرورش زنبور مورد استفاده قرار می گیرد.)
3) تولید انرژی از طریق ارتعاش و لرزش بین مولکول های آب توسط آلودگی صوتی
درپی علاقه به علم رباتیک به ناگاه در عین ناباوری در دانشگاهی که مشغول به تحصیل درآن می باشم دوره کلاس های رباتیک برگزار شد و من هم درآن شرکت کردم در طی دوره استاد مربوطه ( آقای ستار خلیلی – که خود در مسابقات رباتیک بین الملل دانشگاه صنعتی امیرکبیر در بخش آزاد موفق به کسب نایب قهرمانی شد) اعلام کرد که قرار است در دانشگاه مسابقات ماشین های شیمیای (کمیکار ) بر گذار گردد.
ماشین های شیمیایی : بخشی از مسابقات رباتیک محسوب می شوند ، ماشین های ربات نما یی میباشند که برای حرکت به جای باطری های خشک تجاری از واکنش های شیمیایی ترجیحاً پاک استفاده می کنند .
من هم برای بدست آوردن واکنش مد نظر در فضای مجازی شروع به جستجو کردم که به مقوله فوق مواجه شدم.
محققان مخازن آبی را در اتوبان ها که مکان اصلی تولیدآلودگی صوتی هستند نصب کردند و در داخل آن کریستال جای گذاری کردند که همان کار آتد و کاند را در محلول های الکتروشیمایی را انجام میدهد و پس از ارتعاش و لرزش مولکول هال آب تولید انرژی می کند در ضمن آب خود به عنوان عایق صدا عمل می کند.
توصیه : اگر یک ملت امید خود را به آینده از دست بدهد یا همت او در بازکردن راه ها و پیش رفتن به سمت هدف ها سست شود یا شد این ملت عقب خواهد ماند،پیشرفت نخواهد کرد ، سلطه گران عالم بر او مسلط خواهند شد، عزت خود را از دست می دهد.
کلام آخر : اگر این طرح بنا به برطرف کردن نیاز های دنیوی و مادی من بود هیچ لزومی به گذراندن دو هفته آن هم در اوقات فراغت تابستان و ماه مبارک رمضان نبود .
تجربه ای که برای آن زمان صرف کردم راحاضر نیستم با گذاشتن خورشید در کف دست راستم و ماه و ستارگان در کف دست چپم عوض کنم.
چکیده مطلب سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی :
صبر را ، ایستادگی و پایداری را فراموش نکنید، این یک قلم مهم در برنامه زندگی هر انسانی است که دارای هدف والاست.