ميشه ارور رو بنويسي
Printable View
ميشه ارور رو بنويسي
برا چی کار نمیکنه؟؟؟
برای ساختن یک User Account نیاز به این همه دردسر نیست !نقل قول:
نوشته شده توسط Mohammad Modarresi
کافیه بری توی Run و این یک خط کد رو تایپ کنی و از روی کیبرد کلید Enter رو فشار بدی .
MB_Danger همان نام کاربر جدید .کد:NET USER MB_Danger 123 /ADD
( شما نام مورد نظر خود را به جای MB_Danger وارد کنید )
123 رمز عبور .
( شما رمز عبور مورد نظر خود را به جای 123 بنویسید )
به فاصله ی بین کلمات توجه کنید .
چند نکته :
این فرمان باید در کاربر Administrator اجرا شود .
این فرمان یک Limited account ( اشتراک محدود ) می سازد و کاربر Limited نمی تواند یکی مانند خود را بسازد .
به همین خاطر اگه این کد رو در کاربر مهمان یا یک کاربر Limited اجرا کنید ، هیچ کاربری ساخته نمی شود !
وقتی Limited account نمی تواند یکی مانند خود را بسازد به طریق اولی کاربر مهمان نمی تواند !
چون محدودیت کاربر مهمان از کاربر Limited خیلی بیشتره ...
ارور خاصي نميدهنقل قول:
نوشته شده توسط Mohammad Modarresi
فقط اگر اين را در گست يا ليميتد يوزر اجرا كني جواب نميده
توضيحات كامل را آقاي دنجر گفتند
دوستان من يادم مياد كه گفته بود يك چيزي رو جايگزين اسكرين سيور ادمين كنيد و بعد كه ويندوز رفت به اسكرين سيور پسورد رو عوض كنيد. دقيقا يادم نيست. از همه هم تا به اينجا متشكرم...نقل قول:
نوشته شده توسط خودم
ostadonline جان فکر می کنم اون چیزی که شما میگی برای عوض کردن پسورد اکتیو دایرکتوری هست. توی متغیر های رجیستری به جای اسکرین سیور ، cmd قرار می دیم و تایمش رو به 15 ثانیه تغییر می دیم. .....
اما برای این کار نیست. (البته شایدم من اشتباه می کنم اما این روش رو می دونم که برای عوض کردن پسورد ادمین در شبکه هست )
تا بعد...
من این روش رو به صورت کامل آموزش میدم .نقل قول:
نوشته شده توسط ostadonline
به مسیر زیر بروید :
در اینجا C همان درایوی است که ویندوز XP در آن نصب شده .کد:C:\WINDOWS\system32
ممکنه توی رایانه ی شما D باشه ...
پس دقت کنید .
فایلی را با نام CMD پیدا کنید و آن را در درایو دیگری کپی نمایید .
مثلا آن را در درایو E کپی کنید .
سپس My Cmputer رو باز کنید و از منوی Tools بر روی گزینه ی Folder Options کلیک کنید .
به سربرگ View بروید و تیک گزینه ی Hide extensions for known file types رو بردارید تا به دنبال نام فایل ها ، پسوند های شناخته شده هم نمایان شود !
سپس فایل CMD.exe را به Logon.scr تغییر نام دهید .
هنگام تغییر نام پیغامی ظاهر می شود که می گوید اگر پسوند فایل را تغییر دهید ممکن است فایل غیر قابل استفاده شود ، آیا می خواهید اینکار را انجام دهید ؟ شما بر روی گزینه ی Yes کلیک کنید تا عمل تغییر نام با موفقیت به پایان برسد .
حالا اگه دلتون خواست می تونید از طریق Folder Options پسوند فایل ها رو مخفی کنید .
سیستم رو Restart کنید و از طریق داس این فایل رو جایگزین فایل Logon.scr واقع در مسیر فوق نمایید .
توصیه می کنم از فایل Logon.scr هم یک بک آپ بگیرید تا در هنگام بروز مشکل آن را بازیافت کنید .
سپس بگذارید که سیستم بالا بیاد .
مدتی دست به موس و کیبرد نزنید تا Screen Saver اجرا شود .
و از آنجا که شما فایل CMD.exe را به جای Logon.scr قالب کرده اید ... محیط داس ویندوز XP اجرا می شود ...
یعنی همان Windows Command Processor
اکنون می توانید با همان دستور NET USER که در پست های قبل گفتم اقدام به ساخت کاربر جدید نمایید .
یا اگر بیشتر با این دستور آشنایید ، رمز عبور کاربر مورد نظرتون رو تغییر بدید و یا حذف کنید و ...
نکته ی مهم :
این روش رو من در ویندوز XP SP2 و Media Center امتحان کردم ، حتی تا مرحله ای که CMD به جای Screen Saver اجرا میشه ، پیش رفت ... اما هنگام اجرای دستورات NET USER با مشکل مواجه میشد و همان خطایی رو میداد که هنگام اجرای این دستور در کاربرهای Limited رخ میده !
این روش شاید توی SP1 و قبل از آن عملی باشه ...
پس هنوز راهی نیامده که اکونت گست بتوانه به اکونت ادمین وارد بشه
سلام. مرسي اين روش ها رو هم امتحان ميكنم. يك سوال ديگه هم داشتم. آيا ميشه از شر اين پيغام خلاص شد. من ميخواهم پوشه مربوط به يكي از يوزرها رو باز كنم اين پيغام رو ميده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آيا ميشه كاريش كرد؟
این پیغام نشون میده که این پوشه توسط Administrator محرمانه گشته !نقل قول:
نوشته شده توسط ostadonline
و محتویات آن فقط بوسیله ی همان Administrator قابل مشاهده است ...