بعد اینکه کارتریچو شارژ کردیم یه راهی هست که کارتریچو میذاریم تو لیوان آب جوش تا هوا گیری بشه این مشکلی به کارتریچ وارد نمیکنه؟نقل قول:
Printable View
بعد اینکه کارتریچو شارژ کردیم یه راهی هست که کارتریچو میذاریم تو لیوان آب جوش تا هوا گیری بشه این مشکلی به کارتریچ وارد نمیکنه؟نقل قول:
راستی یه سوال دیگه هم داشتم پرینتر من رنگیه حالا میخواستم چندتا فایل pdf به صورت سیاه سفید پرینت کنم باید چیکار کنم تو تنظیمات رفتم چیزی پیدا نکردم.
نه، اون کار هواگیری نمی کنه،برای موقعی هست که نازل ها گرفته باشه. برای هواگیری باید از کیت مخصوص استفاده کنید و یا اصلا هواگیری نکنید! (اگر اجازه ندید که جوهرا تا ته تموم بشن، اصلا نیاز به هواگیری نخواهید داشت!)نقل قول:
تو تنظیمات پرینتر تون بگریدی حتما پیدا می کنید اما تو آکروبات موقع پرینت گرفتن یه گزینه هست اون پایین Print colors as black که بصورت سایه و سفید چاپ می کنه و احتمل زیاد فقط از کارتریج مشکی استفاده می کنه. اما تو تنظیمات خود پرینت هم حتما گزینه ای برای این کار وجود داره.نقل قول:
و دیگه اینکه احتمالا اگر فقط کارتریج مشکی رو داخل پرینتر قرار بدید، کارکنه و در این حالت طبیعتا فقط از همون کارتریج استفاده می کنه.
موفق باشید
آقا ممنون. فقط بهترین نرم افزاری که میتونم برای پرینت استفاده کنم چیه؟ یا با همین ویندوز پرینت کنم؟
اگر منظورتون پرینت عکس هست،معمولا نرم افزار های همراه پرینتر مناسب هستن. ویندوز هم راحت و مناسبه و فتوشاپ امکانات حرفه ای تری در اختیار میذاره.