عزیز خیلی ممنونم ازت.نه من حتما نمیخوام بخرمش ولی خب میخوام مطمئن بشم که به کارم میا یا نهنقل قول:
حالا شما همه چی گفتین این رو نگفتین که قیمت کارکردش چقدر ارزش داره؟
Printable View
عزیز خیلی ممنونم ازت.نه من حتما نمیخوام بخرمش ولی خب میخوام مطمئن بشم که به کارم میا یا نهنقل قول:
حالا شما همه چی گفتین این رو نگفتین که قیمت کارکردش چقدر ارزش داره؟
ای بابا...
من فکر میکردم شما آکبند میخواهید بخرید
شرمنده.
اگه خیلی تمیز و کم کارد باشه نهایتش 1200. اونم مرامی
چون با حدود 1300 از این بهترش رو میتونی آکبند تهیه کنی.
موفق باشید
دشمنت شرمنده،آره مال یکیه میخوام ازش بخرمش گفتم اگه خوب باشه.نقل قول:
پس با این توضیحاتی که دادی کارت گرافیکش قابل ارتقا نیست پس توی سایت دیجی کالا چرت نوشته که 1024 up to 4096 MB
دوست عزیز up to 4GB معنیش کجا می شه قابل ارتقا بودن آخه؟یعنی تا 4GB از رم share می کنه در صورت لزوم.در مورد max payne هم چون خودم بازی کردم باید بگم تو تنطیماتش مثلا نمی تونی anti alaising رو از یه حدی بیشتر کنی.چون فقط رم گرافیک رو همون مقدار dedicate یعنی 1GB می شناسه.البته خیلیها هم انتقاد کردند که موتور بازی باید بهتر می بود و این محدودیتها نباید می بود که بحثش جداست.من فقط max payne3 رو دیدم که اینجوریه.با 7470 هم شاید بتونی max payne بازی کنی.ولی فکر نمی کنم بیشتر از low جواب بده
دو نکته:
1-کلا وسایل الکترونیکی دست دو ریسکیه
2-گرافیک 7470 اصلا با 7690xt قابل مقایسه نیست.اگه بازی می کنی 7690xt هم الان دیگه معمولیه و خیلی قوی نیست.هر چند تقریبا خوب جواب می ده بازیها رو.ولی 7470 ....باز میل خودته.کلا dv6-6c45 از هر نطر بهرته.حتی 200-300 تومن هم گرونتر باشه به نظرم میارزه با توجه به امکاناتش.اگه گرافیک مهم نیست برات که هیچی.با یه لپتاپ 1 تومنی هم کارت راه می افته.سیستم صوتیش هم beats ه اگه اهل موزیکی.باز میل خودته که با بودجه ات چی به دردت می خوره
بابا بیچاره از من بیسواد تره.خودشم نمیدونه وقتی ازش پرسیدم کدوم قطعاتش قابل ارتقا هستن گفت نمیدونه به من گفت برم پرس و جو کنم.خودش میگه اعتقادی به ارتقا قطعات لپ تاپ نداره.حالا اون به کنار چرا توی سایتی مثل دیجی کالا این اطلاعات غلت رو نشون مردم میده یکی مثل من رو گیجتر میکنه.نقل قول:
دوست عزیز شیرکردن با اینکه ارتقا داده بشه کاملا متفاوته. ارتقا قطعه یعنی تعویض قطعه یا اضافه کردن یه قطعه ی دیگه. مثلا هارد رو درش میاری یه هارد با ظرفیت بشتر میذاری. رمت کمه، یه رم 4 گیگ میذاری کنارش.
کارت گرافیک هیچکدوم از اینا نمیشه.
اصلا گیریم تا 8 گیگ هم شیر کنه. اما مهم ظرفیت اصلی هستش.
خلاصه اگه برای گیم میخواهی بخری این لبتاب اصلا گزینه مناسبی نیست.
نقل قول:عجب پس جریانش اینه .من فکر میکردم که میشه ارتقاش بدی هروقت دلم بخواد.نقل قول:
ممنون از دوستان خیلی کمکم کردین.کلی روشن شدم دی
نقل قول:عجب پس جریانش اینه .من فکر میکردم که میشه ارتقاش بدی هروقت دلم بخواد.نقل قول:
ممنون از دوستان خیلی کمکم کردین.کلی روشن شدم دی
درود
من چند هفته ای میشه که 6c45 خریدم و خیلی راضیم. از نظر قیافه عالیه واقعا شیکه. سیستم صوتیش (beats) واقعا حرف نداره کیفیت صدا فوق العادس مخصوصا اگه از هدفون استفاده کنی. در مورد بازی هم من چند تا بازی ای که روش امتحان کردم همه رو با تنظیمات high به راحتی بازی کردم. همینطور که دوستان گفتن این گرافیک رو تو این قیمت تو هیچ لپ تاپی نمیتونی پیدا کنی. مگر اینکه گرافیک برات مهم نباشه و به cpu بیشتر اهمیت بدی که اینطوری بحثش جداست.
گرافیک مهمه برام ولی cpu خیلی مهمتره یعنی اولویتم با cpuنقل قول: