دوست عزیز همین سیستمی که شما در حال حاضر دارید برای اجرای تمامی نرم افزارها و مالتی مدیا کاملآ مناسب و قدرتمند است اما خوب برای اجرای بازی های جدید چنگی به دل نمی زند.
اگر شما بخواهید یک سیستم قدرتمند بخرید که حداقل تا سه سال اینده بتوانید تمام بازی ها را با بالاترین تنظیمات و بالای 60 فریم اجرا کنید باید سیستمی در حد زیر داشته باشید:
1.CPU:AMD 8 Cores-FX 8120 حدود 350 تومان
2.RAM:8GB DDR 3-2000 حدود 250 تومن
3.VGA:Radeon 7970 or GTX 680 هر دو بالای یک میلیون تومن
خوب حالا فرض کن این سیستم تا سه سال اینده یک سیستم متوسط خواهد بود.
دوست عزیز خودت می دونی اگر تلویزیون LCD شما جوره Xbox 360 بخر و حداکثر با 700 تومن یک کنسول با بازی های روان خواهی داشت و اگر می خواهی بیشتر خرج کنی PC بخر.
راستی تمامی Xbox 360 هایی که از از اوایل سال 2010 به بعد تولید شد به علت اصلاح برد اصلی (مثل مدار جاسپر) دیگر مشکل سه چراغ شدن ندارند.
البته من منکر این نیستم که در حال حاضر یک سیستم قدرتمند مثل سیستمی که بالا گفتم توان پردازشی بالاتری نسبت به کنسول های فعلی دارد اما خرید این سیستم و ارتقای ان هر دو سال یکبار (که تقریبآ باید کل قطعات کیس رو عوض کنی) به صرفه نیست مگر ان که مشکل مالی نداشته باشی.
خیلی دوست داشتم یک بازی مثل Call of Duty MWF2 را همزمان در یک Xbox 360 (همراه با یک LCD tv) و یک PC قدرتمند اجرا می کردم تا موجه بشی فرق چندانی بین گرافیک نسخه ی PC و Xbox 360 نیست مگر در برخی بافت ها و جزئیات که شاید در نگاه اول تفاوت خاصی را احساس نکنی.
من تجربه ی چندین ساله ی خودمو در زمینه ی بازی (چه در کامپیوتر و چه در کنسول های بازی) گفتم.