عزیز بعد این مشکل نصب نرم افزار هم حل شدنی ایشالا؟ همین الان که میخواستم این پست رو بدم nero میخواستم نصب کنم که اینم ارور داد همشون هم یه ارور میدن this file is corrupted
Printable View
عزیز بعد این مشکل نصب نرم افزار هم حل شدنی ایشالا؟ همین الان که میخواستم این پست رو بدم nero میخواستم نصب کنم که اینم ارور داد همشون هم یه ارور میدن this file is corrupted
اول با دو ابزار پایین چک کنید که البته فک کنم برای سالیتی چک کرده باشین ؟نقل قول:
دفع سالیتی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دفع ویروت :
ویروت رو هم چک کنید حتما.. تمام هاردتون رو..
سپس سیستم عامل رو عوض و به 7 مثلا ارتقا بدین..اونجا فایلها رو ببینید میتونید باز کنید یا نه اگه نشد بار دیگر با همون ابزار دفع ویروت و سالیتی روشون امتحان کنید و بعدازون با آویرا تا ببینید ویروس دارن یا نه اگه نداشتن ، مشکل این هست که فایلها ویروس داشتن و قبلا درست تعمیر نشدن..
پس باید از نو فایلها رو بریزین روی هاردتون مثلا دانلودشون کنید..!
شرمنده اذیتت میکنم خواستم اینم بذارم که ببینید یکی از علت هایی که احساس میکنم سیستم آلودس. داشتم پستارو میخوندم که این اومد
راستی دیسک نجات رو با همون دستورالعمل انجام دادم ولی وقتی که بوت اول رو میذارم رو dvd و سیستم restart میشه هیچ چیزی انجام نمیشه و صفحه سیاه باقی میمنونه دیسکم خودم فکر میکنم درست رایت کردم verify هم کردم فایلا هم هموناس که باید باشه!
این فایلی رو که اینجا پیوست کردم رو بگیرین و پسوندش رو به bat تغییر بدین..نقل قول:
هروقت اون پنجره اومد که میخواست سیستم رو خاموش کنه اون فایل رو سریع باز کنید..
دیسک نجات رو احتمالا اشتباهی رایت زده باشین.. ببینین اگه اون فایل iso رو که ایمیح هست خودش رو رایت زده باشین روی سی دی اشتباه هست..!
باید از طریق رایت ایمیج این کار رو کرد که در الکل burn image file هستش..
الان سی دی رو بزارین داخل و داخل ویندوزتون بازش کنید ببینین داخلش چی هست ؟
اگه burn image file زده باشین به راحتی سی دی بالا میاد هنگام بوت..
داخل cd دوتا پوشه به نام rescue و boot هست و یکی دوتا فایل! با powerISO رایت کردم.
عزیز نظرت چیه شما؟ به نظرت سیستم آلودس؟ اگه هست به نظرت به چه چیزی آلودس؟
سلام..نقل قول:
نمیشه نظری داد..ممکنه سیستمتون خراب باشه ممکنه هنوز ویروس داشته باشین..
البته لوگتون که چیزی مث ویروس یا مالوار ندیدم داخلش..
پس انرژی خودتون رو بزارین برای نصب سیستم عامل تا ویروس ها..
اون سی دی هم درست رایت شده اما نمیدونم چرا بوت رو بالا نیاوردین ؟؟:23:
سیستم عامل رو نصب کنید خواهشا !!!