سلام آقا مهرداد خیلی ممنون از جوابتون. اون گزینه هایی که گفتین غیرفعاله. آخه ولتاژ تو جایی کم میاد که CPU زیر فشار باشه . من توی حالت Idle مشکل دارم توی 20 دقیقه تست پرایم هیچ مشکلی نیست.نقل قول:
Printable View
سلام آقا مهرداد خیلی ممنون از جوابتون. اون گزینه هایی که گفتین غیرفعاله. آخه ولتاژ تو جایی کم میاد که CPU زیر فشار باشه . من توی حالت Idle مشکل دارم توی 20 دقیقه تست پرایم هیچ مشکلی نیست.نقل قول:
رم ها مشکلی ندارننقل قول:
برو تو power option و گزینه هایی که برای حالت بیکاری است رو غیرفعال کن
مشکل حل شد. اگه کسی بازم این مشکل رو داشت راه حلش اینه :
LLC یا همون Load-Line Calibration رو روی کمترین مقدار بزارین (واسه من Regular بود) و ولتاژ رو افزایش بدین.
یه سوال مگه i5 2 هسته و 4 ترد نیستن؟
مگه i7 ها 4 یا 6 هسته و 8 یا 12 ترد ندارن؟
Core i5 ها 4 هسته و 4 ترد هستن (2500k که اینجوریه)نقل قول:
Core i7 هم فکر کنم 4 هسته و 8 ترد هستن فکر کنم
سلام دوستان
من وقتی برنامه prime95 را اجرا کردم فرکانس پردازنده بیشتر از 3.4 نشد. (turbo boost فعاله ) در صورتی که باید بدون اورکلاک تا 3.7 بره.
asrock z68 pro3 gen3
i5 2500k
درصورتی که شرایط دمایی سی پی یو خوب باشه و مناسب باشه هسته هاییی که درگیرند فعال و بقیه غیرفعال میشن و فرکانس بالا میره و حتی اگر شرایط دمایی خوب باشه از maxtdp هم میتونه تجاوز کنهنقل قول:
البته مشکلاتی که در توربو است میتونه از دمای بالا باشه یا بایوس یا ضعیف بودن پاور و مین البته مین و پاور شما خوبه و از این بابت مشکلی نیست
یعنی مشکل از خنک کننده هست ؟(راستی همه هسته ها 100% فعال هستند) اما هنوز فرکانس روی 3.4 هست؟نقل قول:
دمای هسته ها حداکثر 70 درجه با فن استوک
دما باید بیاد پایین ترنقل قول:
بایوس مین رو هم آپدیت کنید