پراندلي: اخراج بالوتلي يک اتفاق معمولي بود
ورزش۳: بالوتلي در ديدار شب گذشته سيتي مقابل آرسنال که با شکست 1-0 شاگردان مانچيني به پايان رسيد، به خاطر دو تکل خشن روي پاي سونگ وسانيا، دو کارت زرد دريافت کرد و از بازي اخراج شد. چزاره پراندلی، سرمربی تیم ملی ایتالیا، اعلام کرد اخراج شدن ماریو بالوتلی در دیدار شب گذشته مقابل آرسنال، تاثیری در جایگاه او در تیم ملی ایتالیا ندارد. پراندلی دو ماه قبل اعلام کرده بود که ممکن است به دلیل رفتار عصبی بالوتلی، او را به رقابت های یورو نبرد. سرمربی آتزوری در گفتگو با یورو اسپورت گفت:" من صحنه اخراج او را دیدم؛ این بار اخراج او به خاطر خطایی بود که در بازی انجام داد. فکر نمی کنم او کار غیر اخلاقی ای انجام داده باشد. من همچنان شرایط او را تا زمان انتخاب فهرست تیم برای رقابت های یورو 2012 زیر نظر خواهم داشت اما تکرار می کنم، اخراج او به خاطر خطایی در هنگام بازی بود." این در حالی است که مانچینی در پایان دیدار روز گذشته اعلام کرد بالوتلی در این فصل دیگر برای سیتی بازی نخواهد کرد و در تابستان فروخته خواهد شد. چند روز قبل، مارکو برانکا، مدیر ورزشی اینتر، اعلام کرد این باشگاه قصد دارد این مهاجم جنجالی را به سن سیرو برگرداند.
هتتريک آپاچي در پيروزي پرگل شاگردان مانچيني
ورزش۳: تيم فوتبال منچسترسيتي با پيروزي پرگل در خانه نوريچ، فاصله خود را با منچستريونايتد کاهش داد. عصر امروز تیم دوم شهر منچستر در جدال خارج از خانه با نوریچیها ۶ گل زد و تنها یکبار سنگر جو هارت، باز شد. این اتفاق در حالی روی داد که کارلوس توز ، مهاجم آرژانتینی معروف به آپاچی در دومین بازی که از ابتدا در ترکیب آبیهای آسمانی جای گرفت، هت تریک کرد. او در دقایق ۱۸، ۷۳ و ۸۰ سه گل تیمش را به ثمر رساند. آخرو ۲۷ و ۷۶ و جانسون ۹۰ گلهای دیگر مردان روبرتو مانچینی را به ثمر رساندند. در مقابل شورمن در دقیقه ۵۲ تک گل میزبان را به ثمر رساند تا نوریچ ۶ بر یک بازنده شود. «مانچو» برای آنکه مردانش را روانه این بازی غیر خانگی و کسب بردی پر گل کند از هارت در درون دروازه، زابالتا، کمپانی، لسکات و کلیشی در خط دفاع، نصری، دیونگ، بری، سیلوا در خط میانی، همچنین آخرو و تهوز در خط حمله بهره گرفت. سیتی با این برد از ۳۴ بازی صاحب ۷۷ امتیاز شد و فاصله خود را بصورت موقت با منچستریونایتد (۷۹ امتیاز) به ۲ کاهش داد. بازیکنان منسیتی اکنون امیدوارند در جدال فردا یونایتد همانند بازی هفته قبل مقابل ویگان ببازد تا این فاصله همچنان حفظ شود.
بالوتلي و انتشار شايعه جدایی
ورزش۳: مهاجم ايتاليايي و پرحاشيه منچسترسيتي شايعه حضورش در دو تيم سري A را تکذيب کرد. به نقل از دیلی تلگراف، در جریان فصل جاری ماریو بالوتلی چندین بار حاشیهساز شده است که ناراحتی روبرتو مانچینی را در پی داشته است. مربی منچسترسیتی پس از آن که دو هفته قبل شاهد آخرین جنجالسازی مهاجم 21 سالهاش بود، تهدید کرد در صورت عدم ایجاد تغییر در رفتار وی، امکان دارد تابستان در فهرست فروش قرار بگیرد. در پی انتشار این اظهارات برخی منابع احتمال دادند ستاره حاشیهساز ایتالیایی راهی تیمهایی از لیگ برتر شود. روز گذشته نیز برخی منابع نزدیک به تیمهای ایتالیایی امکان حضور وی را در تیمهای آ.ثمیلان و اینترمیلان زیاد دانستند. اما در قبال این اخبار، وی مجبور به واکنش شد. او گفت: متوجه نمیشوم چرا برخی رسانهها بیهوده چنین اخبار کذبی را منتشر میکنند؟ نشریات مینویسند من به آ.ث میلان یا اینتر واگذار میشوم. اما تعجب میکنم، خبرنگاران گویا خبر ندارند من با منسیتی قرارداد دارم. بالوتلی ادامه داد: شخصا تصمیمی برای ترک تیم ندارم. از طرف باشگاه نیز موضوع انتقال به باشگاهی دیگر مطرح نشده است.
مانچيني: دوست دارم روني را در تيمم داشته باشم
ورزش۳: روبرتو مانچيني، سرمربي منچسترسيتي، در آستانه ديدار حساس تيمش مقابل منچستريونايتد، با ستايش از وين روني، بازيکن ملي پوش حريف، اعلام کرد دوست دارد اين مهاجم گلزن را به خدمت بگيرد. روني در اکتبر سال 2010 در آستانه جدايي از منچستريونايتد قرار داشت و سيتي سخت به دنبال او بود اما در نهايت، روني قراردادش را با شياطين سرخ تمديد کرد. مانچو در گفتگو با نشريه فرانس فوتبال در پاسخ به اين سوال که دوست دارد کدام بازيکن منچستريونايتد را در اختيار داشته باشد، گفت: "روني. او يک قهرمان است." سرمربي ايتاليايي رايان گيگز را نيز مورد ستايش قرار داد و دليل انتخاب روني به جاي اين ستاره ولزي را، سن بالاي گيگز اعلام کرد. "اگر گيگز مي توانست 5 يا 6 سال ديگر بازي کند، من او را انتخاب مي کردم." مانچنيني همچنين از سياست باشگاه منچسترسيتي در انجام خريدهاي گران قيمت دفاع کرد و گفت: "منچستريونايتد، ليورپول و آرسنال در 10 سال اخير بسيار بيشتر از منچسترسيتي هزينه کرده اند."