نقل قول:
- دکمه های لمسیش که قلق داره کار باهاش ولی اینجوری نیست که کار نکنه !!! و فقط اون دکمه S/A یکم جنگولک بازی در میاره که که مهم نیست
2- سوزش چشم در هفته اول استفاده که چشم که بهش عادت میکنه این سوزش از بین میره البته دلیل اصلیش اینه که باید نور صفحه نمایش رو روی نصف بزارید چون پیش فرض خودش خیلی خیلی زیاده و چشم عادت نداره
بهترین قلقش اینه که با شصت باهاش کار کنی. (بیشتر در مورد همون S/A که بازی داره). Color Temp هم پیش فرض روی User Mode هست که RGB روی 100 گذاشته شده. من باهاش مشکلی ندارم. ولی برای کسای که اذیت میشن و طبیعی هم هست بهتره روی Normal باشه. در کل بهترین کار اینه که برای کارای مختلف از حالت های مختلف مانیتور گذاشته استفاده کرد.
نقل قول:
راستی اون آقایی که نمایندگی مانیتور ایسوس رو داره تو طبقه 3 واحد 308 پساژ رضا خیلی آدم باحالی هست هم برام تست کامل کرد قبل اینکه بهش پول بدم هم 450 رو بهم 400 داد ... خیلی هم وقت گذاشت نزدیک 30 دقیقه باهم کپ زدیم
اما رفتم قبلش نمایندگیش تو پاساژ ایرانیان طبقه 8 اگر یادم باشه تست که نمی کرد !!! 450 کمتر نمیداد !!! تحویل هم نمی گرفتن !!! منم پیچوندمشون
دقیقاً باهات موافقم. البته پاساژ ایران طبقه سوم (طبقه آخر) وحد 308 و پاساژ رضا طبقه 4 واحد 406 یا 403 بود اگه اشتباه نکنم. بازار رضا روش کارش دسته من اومده :31: یه لیسته قیمته بالا درست میکنه که به مشتری نشون بده بگه ببین بالاس. بعد قیمتو پایین میزنه. ولی تو فاکتور بالا میزنه که خیالت راحت شه ارزون خریدی. ولی آدم خیلی باحال و منصفیه و از اون ارزونتر کسی نیست. اما پاساژ ایرانیه که چی بگم:thumbsdow