من اگه باشم سی پی یو core i7 با کارت گرافیک یک گیگ رو انتخاب میکنم.نقل قول:
Printable View
من اگه باشم سی پی یو core i7 با کارت گرافیک یک گیگ رو انتخاب میکنم.نقل قول:
معمولا الان همه لپ تاپ ها داری گرافیک total 2GB هستند و رم گرافیک اونا فرق میکنهنقل قول:
حالا شما منظورت رم هست ؟؟؟ گرافیک مد نظرت چیه مدلش ؟ آخه بازم 2 گیگ داریم تا 2 گیگ
تصور من اینه شما مدل ها رو بگو تا ما بهتر بتونیم کمکتون کنیم
در هر صورت بنظر من :
گرافیک 1 گیگ رم فعلا برای نیاز امروزه کافیه و نیازی به 2 گیگ نیست و شما میتونید همون cI7 رو خریداری کنید
الان یک لپ تاپی با یک کانفیگ خاصی به چشمم خورد که چشمم رو گرفته !!!
ببینید من زیاد اهل بازی نیستم ولی حس میکنم همین سی پی یو corei5 و رم 4 و گرافیک Geforce GT 540m 1GB هم برای بازی ها جواب میده ! اینطور نیست ؟
این لپتاپی که دیدم مشخصاتش به شرح زیر هستش :
ACER 5750G
intel corei5 2410M
4GB DDR3 RAM
500GB HDD
Geforce GT 540m 1GB
از همه مهم تر قیمتشه که 810 تومنه !!!!!
دوستان نظرتون چیه ؟
دوستان راستی کیفیت صدای این 5750 و 5755 ACER نسبت به dell 5110 چطوریه ؟
بستگی به خودتون داره همون ci7 ها هم بعضی هاشون تو گیم خوب جواب نمیدننقل قول:
دوسته عزیز این CI5 ــی که شما پیا کردی پردازنده ضعیفی داره و فقط برای فقل دیدن و وب گردی هستش(البته نه هر فیلمی چون بعضی فیلم ها مثل بلوریها رو ... ) نمیدون ممکنه هم جواب بده
دوسته عزیز بنظر من شما بهتره یه سیستم با پردازنده QM پیدا کنید نه M البته اگه واسه این کارایی که گفتم میخوای سیستم ایده آلی هستش
من تا الان حواسم به QM و M نبود ! نمیدونستم هم فرقشون با هم چیه !نقل قول:
اگه اینجوره که شما میگید و ممکنه حتی برای فیلم های 1080p هم کم بیاره که دیگه اصلا سراغش نمیرم !:18:
الان دلار هم داره میاد پایین ! به نظرم ارزش داره یکذره دیگه صبر کنم !
ببینید با اینکه این همه بحث شد ولی باز من خوب متوجه نشدم که کدوم بهتره !
افرادی که تو این زمینه حرفه ایی هستند اگه جای ن بودند کدوم مدل رو برای وب گردی و یک موقع هایی بازی و فیلم دیدن انتخاب میکردن ؟
بابا دیگه انقدم پرت نیست که شما داری فک میکنینقل قول:
اینی که تو امضای من هست و نگا کن !!!
4200 قیمتشه سیستم خوبی هم هست performance خوبی هم داره ولی چیزی که هست اون کارایی که سری های QM دارند رو نداره حتی I5 QM از این قوی تر هست
برای این فیلم هایی که میگی نمایشگر باید فول اچ دی باشه تا کیفیت مطلوب رو بهتون عرضه کنه
نظرتون درباره این چیه ؟ ::>>
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت: 8,990,000ریال
مشخصات کلی :مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.5 کیلوگرمIntel 2630QM 2.0GHz Core i7 2.93 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333:پردازنده4 GB DDR3:حافظه640GB 5400 RPM :هارد دیسکNvidia GeForce GT 520M GPU 1024 MB UpTo 4096 MB :کارت گرافیک15.6" - Bright LED :صفحه نمایشامکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
دوستان میشه بعدا این رمش رو افزایش داد ؟
i5 QM ???????????نقل قول:
من تا حالا لپ تاپی ک سی پی یو i5 QM روش باشه ندیدم اگه میشه ی مدل رو معرفی کنید ما هم رووشن شیم:5:
رم بالاتر میخوای چیکار 4 گیگ بسه دگنقل قول:
گرافش ضعیفه گول سی پی یو ش رو نخور
ب نظر من ک خیلی درگیر این کانفینگا نشو ی مدل i5 بگیر با گراف 540 تا دو سه سال کارتو راه میندازه
سی پی یو i7 فقط گرما و مصرف بیشتری داره 90% مواقع هم نمیتونی از تمام ظرفیتش استفاده کنی