خوشمان آمدنقل قول:
فقط یه سوال برام پیش اومده
ایا ایشون که همه این تصمیمات مهم رو میگیره و انقدر کاربر محور و پاسخگو عمل میکنه پیش خودش چه فکری در مورد ما میکنه؟
الف: فکر میکنه ما هویجیم و اینترنت با همین سرعت برامون بسه
ب: فکر میکنه ما خیاریم و میتونه باهامون هر کاری دوست داره بکنه
ج: فکر میکنه ما سیب زمینی هستیم و همین اینترنتم میخواد ازمون بگیره
آقا شما صحبت از فلفل میکنی ما آتیش گرفتیم زغال شدیم ولی هیچی تغییری نکرد . یادت باشه که اینجا فقط شعار کاربر محوری یا تکریم ارباب رجوع داده میشه ولی توی عمل کاربر یونجه هم حساب نمیشه حالا چه برسه به هویج و خیار و سیب زمینی . باور نداری ؟ کافیه یه سرویس وایمکس از ایرانسل بگیری و خدای نکرده مشکلی تو حسابت برات پیش بیاد که مجبور بشی زنگ بزنی به 707 ، اونموقع هست که یونجه هم هیچی احساس پشکل بودن بهت دست میده .نقل قول:
جواب درست گزینه ج هست و ماها استفاده کننده های این اینترنت سیب زمینی هستیم که اگه مثلا فلفل بودیم الان این همه مشکل نداشتیم.
آقا شما راحت باش . درکت میکنم با تمام وجود .:10:نقل قول:
از زننده تایپیک هم معذرت میخوام که پستم یکم تنده یه چند وقتیه احساس میکنم دارم از سیب زمینی به فلفل تبدیل میشم.
من نگفتم که ایران ... . بلکه کشور عزیزم که تا پای جون دوسش دارم توی حوزه ی اینترنت مسئولانش به قدری ضعیف عمل میکنن که قابل قیاس با کشورهای مشنگه . خواهشا به این نکته توجه کنید که انتقاد از مسئولان یه مملکت به معنی وطن فروشی نیست بلکه از عشق زیاد به وطنه که وقتی میبینه همرده ی کشورهای مشنگ شده بغضش میترکه و انتقاد میکنه .نقل قول:
عزیزه دله من ایرانم کم مشنگ نیست