دوستان اگر روشي هم براي زودتر خوابيدن بگن خوبه.ما اعصابمون خرد ميشه تا بخوابيم
Printable View
دوستان اگر روشي هم براي زودتر خوابيدن بگن خوبه.ما اعصابمون خرد ميشه تا بخوابيم
مطمئن باش كه با بي خوابي نميشه كنكور قبول شد . به نظر من بهتره به جاي بي خوابي از ساعات روز خوب استفاده كني و با اعتماد به نفس كارهات رو انجام بده . مطمئن باش با اعتماد به خدا و خودت حتي بدون بي خوابي مي توني تموم سدهاي زندگي رو پشت سر بزاري .
از ته دل براتون آرزوي موفقييت مي كنم .
من سال 77 که اولین بار کنکور داشتم همین کارها رو کردم، تمام شب ها بیدار بودم و مثلاً درس می خوندم(تو عالم هپروت) ، یه جورایی بی خوابی عادت شد، تا سال 82 که دوباره کنکور دادم 2 هفته اصلاً نخوابیدم ولی بعد از کنکور سرپا خواب بودم!
حالا هم چندسالی میشه که تا 5:30 بیدار هستم و 7:30 هم میرم سر کار!
بی خواب و پر خوابی عادته. اگه هر روز سر یه ساعت خاص بیدار بشین (مثلاً 7) بعد از یک ماه حتی جمعه ها ساعت 7 بیدار میشین بعد یادتون می افته امروز میشه بیشتر خوابید. بیدار موندن هم از همین روش تبعیت میکنه البته بعضی ها صبح زود بیدار میشن و بعضی ها شب دیر می خوابن این بستگی به مغزتون داره
آدم ها بطور نرمال 6 تا 8 ساعت می خوابن ولی تنها به 1 ساعت از اون نیاز دارن من اینو امتحان کردم و دیدم بهترین زمان برای خواب من که فردا کسل نباشم بین ساعت 5:30 تا 6:30 هستش. شما هم دوست عزیز امتحان کن ببین خواب چه ساعتی بیشتر بهت می چسبه
امان از این کنکورها و گرفتاری هاش امیدوارم موفق باشی(کمک خواستی یه ندا بده راهنمائیت میکنم)
قهوه زیاد جواب نداده به من .قرصی چیزی نمیشناسین؟ یه جوری که آدم مخش واسه درس خوندن بیشتر بکشه
يه روش قديمي كه بريدن نوك انگشت و پاچيدن نمك روي اونه كه يكم زيادي غير انسانيه
روش ديگه
پاچيدن يه مشت آب داغ به طوري كه صورتتون بسوزه و بلافاصله پاچيدن به مشت آب يخ يه پوست صورتتون يخ كنه
اينو امتحان كردم جواب داده
1-حتما بايد ترتيب حفظ بشه اول آب داغ و سپس آب سرد
2-بايد دوتا دستتون پر آب باشه نه اينكه چند قطره بريزه رو صورتتون
3- بايد طوري روي صورتتون بپاچيد كه آب كاملا وارد چشمتون بشه و چشمتون سوزش چند لحظه اي بگيره
اين كار تا يك الي سه ساعت خواب رو از سرتون ميپرونه
این چه راهیه پوست و چشممون داغون می شه همون قهوه بهتره این یکی خیلی خشن بود
عزیز اینکه آدم در روز فقط حدود 2-3 ساعت بخوابه کاملا عملی هست و بسیاری از دانشمندان (چه وطنی و چه خارجی ) و کلا انسانهای موفق این کار رو میکنند اما نکته مهم این هست که این کار باید کاملا تدریجی انجام بشه یعنی هر فصل حدودا 1 ربع ساعت . البته اینم در نظر داشته باش که در سنین جوانی 8 ساعت خواب یه وحی منزل نیست و 6 ساعت کاملا کافی هست و این کم کردن خواب هم باید از همین 6 ساعت کم بشه یعنی بعد از یک سال بشه 5 ساعت و همین طور کمتر .
من شباى امتحان با تكنيكهاى خاص خودم (!) حدود 1 ساعتى مىخوابيدم و بعد بيدار مىشدم... يه خوابى كه بعدش اصلا احساس خستگى و نياز به خواب نمىكردم ديگه، انگار كه 5-4 ساعت خوابيده بودم.
اصلا خود اون اضطراب و استرسها، به اندازهى يه 20 ليترى قهوه اثر داشت! :happy:
فقط خود زنی یک شب یادمه بازی بارسلونا رو ساعت 1 نشون داد هی خودم رو میزدم تا بیدار بمونم بیبینم
در روز بايد 8 ساعت خواب متعادل داشت . زياد به خودت سخت نگير مريض مي شي از درس هم مي افتي .