نقل قول:
رو چه حسابی میگید آیفون سخت افزارش قوی تره . سی پی یو galaxy قوی تره (dual1.2 در مقابل dual1) و رمش هم 1 گیگه ولی آیفون 512 هستش .
البته فکر کنم گرافیکه آیفون قویتره . (PowerVR SGX543MP2 در مقابل Mali-400MP )
دوربینشونم یکیه و هردو فول اچ دی فیلمبرداری میکنن .
ولی همونطور که گفتم آیفون پشتیبانیش به مراتب بهتره و نرم افزار هم که تو آیفون شکی نیست .
رو کلاک حساب نکنین ، بنچمارک ها همه چی رو نشون میدن... رم هم طبیعیه که آیفون خیلی کمتر از اندروید به رم نیاز داره...
نقل قول:
6- از لحاض مقاوت بدنه هم که آیفون خیلی سوسوله ! تو you tube فیلم هاش هست که خیلی راحت میشکنه LCD ایش !
مخالفم... با یوتوب کاری ندارم ، طبق تجربه خودم آیفون به وضوح سرتره... آیفون 4 یکی از فامیلا از این ور خونه پرت شد اون ور خونه (رو سنگ) ، طوری که 100% مطمئن بود باید بره یکی دیگه بخره و با تعویض قطعه هم جواب نمیده :دی ، آخر که ورداشت دید فقط اسکرین پروتکتورش حباب ورداشته :O
نقل قول:
3- از لحاض برنامه و بازی هرچند برا آندروئید هم خیلی عالیه اما واقعا اپل تو این ضمینه چیز دیگه ای هست . البته اکثر بازیهای 3 بعدی با گرافیک بالا برا هر دو میاد . برا من GTA III تو اس 2 بهتر بود !
برای هر دو میاد ، اما کیفیت بازی های آیفون سرتره... خودم تست کردم...
نقل قول:
1- در مورد تصویر ، از لحاض تراکم پیکسل ها کمی آیفون بهتره که اونم به خاطر کوچیک بودن سایزش هست اما واقعا هیچی وضوح تصویر و قدرت رنگهای گالاکسی اس 2 رو نداره
کمی؟؟؟ کمی؟؟؟ 217 در برابر 330 که حتی Galaxy Nexus هم نتونسته بهش برسه... چنین چیزی هم که به خاطر کوچک بودن صفحه PPI بالایی داره کاملا اشتباهه ، چون به هر حال PPI باید پیاده بشه و با سایز کاری نداره...
البته من خودم به شخصه صفحه گلکسی اس 2 رو به آیفون ترجیح میدم ، به خاطر شفافیت بهتر...
نقل قول:
2- در مورد پردازش و رم هم کدوم علمی میگه رم 1 گیگ در مقابل 512 چیز بدرد بخوری نیست یا همینطور سی پی یو ؟! من تو هر دو نزدیک به 20 صفحه برنامه زدم برا اس 2 حتی یه ذره هم منوش کند نشد اما برا آیفون کاملا لگ دار شد !
اوهوم اوهوم :دی تو آیفون کلا 11 صفحه برنامه بیشتر نمیشه ریخت :) :>
نقل قول:
- راحت تر بودن نصب برنامه و امثال اون برا آندروئید
مگه واسه آیفون چشه که سخت باشه؟؟؟ : ))
واسه کپی باز ها که بی چون و چرا آیفون خیلی راحت تره ، فقط و فقط به لطف apptrackr.org ...