اون رو هم وقتی میزارم صفحه برمیگرده به حالتی که باید دوباره تنظیمش کرد. نگا کردم دیدم رفرش ریت این رزلوشن هم شده 60 هرتز و تصویر کلا کوچیکه. ینی دید تو 1024*768 بهتره تا این.
اون رو هم وقتی میزارم صفحه برمیگرده به حالتی که باید دوباره تنظیمش کرد. نگا کردم دیدم رفرش ریت این رزلوشن هم شده 60 هرتز و تصویر کلا کوچیکه. ینی دید تو 1024*768 بهتره تا این.
طبیعیه هرچی ریزولیشن پایین تر بیاد رفرش ریت هم بیشتر میشهنقل قول:
یه کیس که ویندوز اکس پی داره رو٬ رو این مانیتور امتحان کردم. اول گذاشتم رو 1280*1024 بعد تنظیمات مانیتور رو ریست کردم و بعد رزلوشن ویندوز اکس پی رو گذاشتم رو 1024*768 صفحه کامل شد یخورده ا چهار گوشه کمی کچ و کوله بود که با تنظیم تو شیپ ها درس شد. اون رو خاموش کردم بعد یه ساعت هم همونطور بود و آنچنان فرقی نکرد. حالا سیستم خودم رو دوباره وص کردم و ویندوز سون رزلوشن ها رو همونکار رو کردم اما باز هر گوشهاش نسبت به اون خیلی اینورتره. حالا یه ساعت خاموش کنم بعد ببینم چی میشه. باس چیکار کنم اگه ا گرافیک باشه؟ ممکنه مشکل بخاطر سیستم عامل باشه؟
فکر نکنم از سیستم عامل باشه اگه همه ی راه های نرم افزاری رو تست کردی و نتیجه نگرفتی باید با یک گرافیک سیستم روتست کنی تا معلوم بشه مشکل از کجاست