راستش از پلاسما فقط تصویر VT30 رو پسندیدم و دیگر هیییچ!:5: بجز این مدل اصلا راضی به خریدن پلاسما نیستمنقل قول:
شما تا 2 میلیون حساب کن(46 اینچ به بالا)
Printable View
راستش از پلاسما فقط تصویر VT30 رو پسندیدم و دیگر هیییچ!:5: بجز این مدل اصلا راضی به خریدن پلاسما نیستمنقل قول:
شما تا 2 میلیون حساب کن(46 اینچ به بالا)
با این حساب باید بری دنبال محصولات بدون گارانتی و قاچاق . با حداکثر 2 میلیون زیر 40 میتونی با گارانتی بخری .نقل قول:
Samsung D6000
Samsung D6400
Samsung D6600
Samsung D7000
Sony NX720
تو شارپ و فیلیپس هم انتخاب های دیگه ای داری که خب کمتر پشتیبانی دارند و کمتر بین خریداران شناخته شده اند .
خواستی بگو اون مدل ها رو هم برات معرفی کنم .
البته کل مدل هایی که بالا نوشتم عملکرد ضعیفتری نسبت به VT30 دارند ولی برای بازی با کنسول خوبند .
از نظر کیفیت تصویر شارپ رو چه جوری میبینی
میشه یه مقایسه با سامسونگ و... بکنی برام اینچش زیاد مهم نیست
و اینکه تبلیغاتی که در مورد پنل اکووس شارپ میشه واقعیه که 2008 بهترین پنل ال سی دی دنیا بوده؟
ممنون دوست گلم که وقت میذارید و جواب میدیدنقل قول:
من در هر حالتی بدون گارانتی میخرم(اعتقادی به گارانتی ندارم)
تمامی مدلهایی که نام بردید 3 بعدی هستند:41:
ترجیح میدم بین این مدلها Nx720 رو بگیرم (با 2300)یعنی در واقع رسیدم سر پله اول:18:(میخواستم از شر 3 بعدی خلاص شم...)
NX720 رو به این دلایل میگم که این امکانات رو داره:
وای فای درونی
200 هرتز بودن
موتور پردازش تصویر پیشرفته X-reality
که بنظرم خیلی از سامسونگ های نامبرده سر تره
همین که ما خواستیم TV بخریم همه شد 3 بعدی...:19: اونم چه سه بعدی:2:
نقل قول:
بله دوست عزیز.چند سالی میشه که شارپ کیفیت خوبی داره.(به تاپیک king of hd tv رجوع کن)
اگه قصد خرید پلاسما داری اول پایونیر بعدش برخی مدل های پاناسونیک.
اگه قصد خرید LED LCD داری فیلیپس ، شارپ انتخاب های اصلح تری هستند و البته برخی مدل های JVC , Sony
بین سامسونگ و LG هم LG انتخاب بهتریه
میتونی به تاپیک تلویزیون های شارپ هم سری بزنی و اطلاعات بگیری
یعنی طبق گفته شما سامسونگ آخرین انتخابه؟!:13:نقل قول:
سامسونگ برند بسیار معتبری حداقل در زمینه TV هست و تلوزیون های LCD ، LED خوبی رو هم توی این چندسال تولید کرده
من خودم 2ساله یه LCD سامسونگ دارم (40 اینچ) که اگر سایز به نسبت کوچیکش و کم آوردنش در بازی های پر تحرک نبود با هیچی عوضش نمیکردم.:29:
البته طبق شنیده ها کیفیت سامسونگ تولید خاورمیانه بسیار خراب شده
نمیدونم اگه این گفته درست باشه حق با شماست اما در شرایط برابر فکر کنم حداقل کیفیت تصویر سامسونگ از ال جی بهتره(در تصاویر 2 بعدی):11:
دورودنقل قول:
من بر اساس کیفیت سخت افزاری، پنل ها و کیفیت پیکسل ها در تلویزیون های موجود در بازار ایران عقیده ام را گفتم.
البته اگر جهانی تر بودیم که باز هم برندهایی مثل شارپ و پاناسونیک و فیلیپس برتر بودند (به تاپیک king of HD TV رجوع کن)
در کل برندهای اروپایی و ژاپنی بر اساس احترام به مشتری استوار هستند ولی کره و چین متاسفانه میل زیادی به اغراق و گاهی فریب دارند.
سال 2008!!!!!!!نقل قول:
هم چین چیزی کذب محض است سال 2008 سالی است که پایونیر kuro عرضه شد و تا به این لحظه هم چنان بهترین و با کیفیت ترین تی وی ساخته شده است.
سال 2009
پاناسونیک v10
سال 2010
پاناسونیک vt20
و امسال:
شارپ الیت مدل x5 که به ایران وارد نمیشود.
دوست گلم طبق مرجعی که دادید(تاپیک king of hd tv) لیست نتایج به این صورت بود:نقل قول:
"نتیجه :
1.Sharp ELITE 60X5FD
2.Panasonic 65VT30
3.Samsung PN59D800
4.Sony 55HX929
5.Samsung UN60D8000
6.LG 60PZ950
"
که سامسونگ رتبه 3وم و 5ام رو کسب کرده و ال جی با اقتدار رتبه آخر !
البته من هیچ تعصبی روی سامسونگ ندارم ( در واقع روی هیچ برندی ندارم هر برندی که خوب باشه اونطرفیم:5:) و شاید در شرایط حاضر در بازار ایران حق با شما باشه و کیفیت سخت افزاری اون از ال جی پایین تر باشه :10:
در مورد اروپا و...کره و چین باهاتون زیاد موافق نیستم کسی که اهل فریب باشه پیشرفت نمیکنه در واقع ملت رو یبار میشه فریب داد 2 بار میشه فریب داد هر سری که نمیشه فریبشون داد ! کره کشور بسیار پیشرفته و متفاوتی هست و واقعا داره شونه به شونه ژاپن حرکت میکنه (حالا یه چند متری عقب تر:20:)
شما ماشین های کره ای رو ببینید؟فریبی درش هست یا اغراقی؟
اما چین آره اینکارست و حساب بعضی از محصولاتش مشخصه ، بنظر شما الان کدون انسانه دارای مطالعه و تحقیقی میره گوشی چینی بخره؟! اینجاست که میشه گفت فریب جایی نداره وگرنه الان با اون امکاناتی که چینی ها برای گوشی هاشون مدعی هستند:2: باید از لحاظ فروش و بازار پوز اپل با آیفون 4 رو هم میزد که میبینید هیچ سهمی در بازار جهانی ندارند.
اما سامسونگ یا ال جی اکثر تولیداتشون جهانیه و در آمریکا و اروپا سهمی از بازار رو در دست دارند.:11:
دوست عزیز الان اپل و پایونیر هم در چین تولید میشهنقل قول:
در ضمن اپل خط تولید LCD محصولاتش رو به کمپانی شارپ سپرده