سلام.میشه لطفا بگید از لحاظ امنیتی چطوری مورد استفاده قرار میگیره؟نقل قول:
ممنون
Printable View
سلام.میشه لطفا بگید از لحاظ امنیتی چطوری مورد استفاده قرار میگیره؟نقل قول:
ممنون
دوست من پیشنهاد من به شما ACTIVE KILLDISK بود چون خودم ازش استفاده کردم و به شما همونی رو که می خواستی معرفی کردم (دقیقاً گفتی برای بوت می خوای.)نقل قول:
در ضمن HIREN هم به گفته ی خودت حجمش زیاده ، باز هر جور خود شما صلاح می دونی.
در مورد قسمت آخر صحبتتون هم باید بگم که من با ایشون مشکلی نداشتم ولی به قول خودشون همین کاربری فعال اومد زیر اسمم مشکل شروع شد! عادت ندارم مسائل شخصی رو با کاری قاطی کنم ولی تو همه جا از این موارد پیدا می شه. از این پست ها هم زیاده ولی من بی اعتنا نسبت به این پست ها و پیام خصوصی های تهدید آمیز...! این رو هم اگه گوش زد کردم به این دلیل بود که خوشم نمیاد اطلاعات غلطی به شخص جوینده ی برنامه داده بشه. (من هدفم پیشرفت جامعه است نه از راه به در کردن و جایی برای بقیه نذاشتن....)
در هر صورت من همیشه صالح جان و محمد عزیز رو برای هر تخلفی در جریان گذاشتم و اصلاً دوست ندارم هیچ گونه مسئله ی شخصی رو که افراد با من دارن رو تو تاپیک عمومی علنی کنم.
آرزوی من موفقیت همه ی شماست. همه تون رو عین برادر و خواهر خودم دوست دارم. پس به جای تفرقه انداختن سعی کنید به هم دیگه کمک کنید.هدف این فاروم هم همینه.
@JAFARIAN : عزیز عذرخواهی لازم نیست ، فقط کمک کن تا هدف همسو و هم جهت باشه. مثل بقیه ی اعضای فاروم که هدفشون همینه.
موفق باشید:11:
سلام.نقل قول:
بله دوست من حتماً :
ببین دوست من شما یه سری فایل های ویدئویی شخصی رو هارد داری. اینارو پاک می کنی (کلاً هارد رو پاک می کنی.) و قصد داری هاردت رو بفروشی یا بدی به کسی ولی این ظاهر کار هست! چون شخص می تونه توسط برنامه های ریکاوری قسمتی تا تمامی فایل های شما رو بازیابی کنه و این اصلاً خوب نیست ، پس این جا شدیداً توصیه می شه از برنامه هایی که هارد رو فرمت سطح پایین می کنند استفاده کنی تا فایل ها به هیچ وجه قابل بازگشت نباشه.(با روش پیتر گاتمن تا جایی که من می دونم هرگز فایلی قابل بازگشت نیست گرچه با روش های معمولی هم فایلی قابل بازگشت نیست.)
موفق باشي:11:
منم که مشکلی ندارم عرفان جام من خودم برنامه hiren boot cd دارم که این برنامه ای هم که معرفی کردم بصورت بوت روش هست این دوستمونم همین ورژن hiren boot cd نسخه نهاییش داره واسه همین گفتم استفاده کنن به غیر ازاین برنامه منم چند برنامه دیگه هم داخلش هست بازم عذر میخوام ازهمینجا از همه بچه های تاپیک :20: