والا رفتیم گفتن کلاسا از اذر شروع میشه اگه خواستی بیا اگه خواستی نیا
مستمرم میدیم ۵ نمره
Printable View
والا رفتیم گفتن کلاسا از اذر شروع میشه اگه خواستی بیا اگه خواستی نیا
مستمرم میدیم ۵ نمره
ممنون از توضیحاتت خیلی به کارم اومد :11:نقل قول:
اگه بگی برای ثبت نام هم چه مدارکی دقیقا میخواد و ثبت نام حدودا تا کی هست خیلی لطف کردی
آخه یک جا پرسیدم گفت تا 2-3 هفته دیگه
مستمر 5 نمره ؟ :31: منظورشون همون 20 بوده که برای بولی 5 نمره تاثیر داره دیگه ؟ :31:نقل قول:
امتحان دی ماه از 15 نمره هست،این 5 نمره هم با 15 نمره جمع می شه!نقل قول:
---------- Post added at 01:27 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------
مدارک اینارو می خواد :نقل قول:
6 قطعه عکس
کارنامه مهر شده مدرسه قبلی
گواهی موقت دیپلم و ریز نمرات
واحدها هم حساب می کنه و باید پولش رو بریزی به حساب!
من پارسال تو آبان ثبت نام کردم
نقل قول:
امتحانات جبرانی از 20 نمره هستش.
اموز از راه دور چند جلسه کلاس رفع اشکال داره .....
امروز خبر دار شدم که آموزش از را دور را برداشتند {تو روزنامه خوندم} حالا من که واسه یک درس از پیش دانشگاهی مهر 90 ثبت نام کردم باید چی کار کنم ؟ میگن باید در غیر دولتی ثبت نام کنی که فکر نکنم جا پیدا شه ؟ کسی اگه اطلاع داره لطفا راهنمایی کنه آخه یکی نیست بگه چه وقت مصوبه دادنه فقط از اینا در میاد . هر کس که آموزش از راه دور میره بگه این خبر درسته ؟
والا من از تصویب این طرح خبر ندارم اما شما هرچی زودتر یه مدرسه شبانه پیدا کن و ثبت نام کن!سر کلاس هم احتیاج نیست بری،من پارسال تو آبان ثبت نام کردم!نقل قول:
سلام دوستان
من پیش دانشگاهی هستم و مدرسه هم می روم اما احساس می کنم که وقتم داره تلف میشه واگه خودم تو خونه درس بخونم بهتره
می خواستم بدونم که آموزش از راه دور میشه رفت و آیا مدرک آموزش از راه دور با مدرک پیش دانشگاهی معمولی فرقی داره یا نه؟
اره عزیزم اگه کتاب بمونه میری اونجا ثبت نام میکنی و حضوری ثبت نام میکنی اگه مشمول نشده باشی اگه مشمول باشی به صورت غیر حضوری ثبت نام میکنی اگه حضوری ثبت نامت بکنن دیگه مشمول نمیشی و میتونی یه سال دیگه پشت کنکور وایسی !
بله میتونین برین و هیچ فرقی هم بین مدرکشون نیست