دوست عزیز msd1347 شما از تلویزیون NX720 تون راضی هستین ؟
سه بعدی ، رنگ ، کیفیت پخش و ... تو این تلویزیون چطوره ؟
Printable View
دوست عزیز msd1347 شما از تلویزیون NX720 تون راضی هستین ؟
سه بعدی ، رنگ ، کیفیت پخش و ... تو این تلویزیون چطوره ؟
در خریدش شک نکن
---------- Post added at 05:39 PM ---------- Previous post was at 05:37 PM ----------
فقط بخاطر کابل بوده شما یک کابل اچ دی بگیر مشکلت حل میشه.نقل قول:
والا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز چی بگم.حقیقت با توجه به اینکه فعلا رسیورم آی کلاس معمولیه و با کابل معمولی به تلویزیون وصل شده باید بگم کیفیتش آنچنان که تعریف میکنن زیاد خوب نیست .حتی یکی دوبار طبق تنظیماتی که از بعضی جاها برای این tvها پیدا کردم گزینه ها رو تنظیم نمودم ولی چنگی به دل نمی زد و مجبور شدم اون رو به حالت اولیه برگردونم.سه بعدی هم هنوز موفق نشدم باش تماشا کنم.قراره یه ----- فول اچ دی بخرم خردیدم حتما اطلاعاتم رو مکتوب میکنم.
با تشکر از راهنمایی دوست خوبم راستی به نظر شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه رسیوری بخرم که این امکانات رو داشته باشه و زیاد هم گران نباشه.(فول اچ دی و کانالهای 3بعدی رو پخش کنه)
----- ای کلاس مدلk9k9 فول اچ دی.(البته اشتباه نشه مدل k9k9 معمولی هم هست.)نقل قول:
---------- Post added at 04:37 AM ---------- Previous post was at 04:33 AM ----------
ضمنا شما میتونی با خرید یک دستگاه بلوری سونی فیلمهای بلوری و 3بعدی ببینی بعد نظرت راجع به کیفیت عوض میشه
دوست عزیز دستگاه بلوری تو مایه های 400 هزارتومن به بالا ست تازه فیلمهاش هم خیلی گران هستند رایتیشون شنیدم در حدود 30هزارتومن به بالاست .درتوان مانیست چون هرروز فیلم جدیدی میاد و نمیارزه برای هرفیلم این مبلغ رو پرداخت کنیم .درضمن دوست خوبم اگه مقادیر صحیح مطلوبترین تصویر رو برای این تلویزیون داری بمون بگو ظاهرا برای هر tvفرق میکنه.با سپاس
دوست عزیز جسارتا طرز فکرتون در مورد خرید بلوری پلیر اشتباست.نقل قول:
شما بلوری پلیر بخر فیلم بلوری کپی هم تا دلت بخواد گیر میاد.فیلم بلوری 50 گیگ رو 10 تومن میتونی بخری و 25 گیگ رو 5 تومن.اینکه دیگه گرون نیست.
شما این همه پول تلویزیون ندادی که باهاش بشینی تصاویر وضوح پایین ببینی.
خیلی ها توان خرید بلوری پلیر ندارند که بجاش می تونن HD پلیر بخرند با قیمت خیلی خیلی کمتر و فیلم های بلوری رو روی هارد خریداری کنند که از دیسکش هم ارزونتره.هارد 1 ترابایت پر می کنند 10 هزار تومن.
بهتره از تمام توان تلویزیونتون استفاده کنید و اونوقت لذت ببرید.
دوست عزیز mr_rayan اگه جایی رو سراغ داری که با قیمت هایی که بالا گفتی فیلم بفروشه آدرسش رو برام پ.خ. کن . آخرین قیمتی که من دارم کپی بلوری 50 گیگ 18 تومن ، کپی بلوری 25 گیگ ، 8 اومن و یک هارد 1 ترابایت ایمیج بلوری هم 60000 تومن !نقل قول:
اگه جایی با این قیمت ها باشه من 100 تومن 100 تومن ازش خرید میکنم .
با تشکر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا آدرس یاد شده رو به ما هم بده ممنونت میشم.من حساب کردم اگه یه ----- full hd خریداری کنم و بتونم آکانت هم بخرم هم میتونم کانالهای hd رو باز کنم و هم کانالهای 3d درسته کانلهای 3d درهاتبرد کمه ولی در آینده تعدادشون بیشتر هم میشه.
منم موافقم ادم باید از تمام امکانات tv لذت ببره واقعا اکثر مردم led میخرن و فقط کانالهای sd و کیفیت پایین میبینن. جدا که تصاویر 3 بعدی و بلوری دنیایی داره واسه خودش.
سلام دوستان من تازه با ----- خودم k9k9 که سرچ کردم یه کانال 3d در عربست 26 درجه پیدا کردم که بصورت فری داره تبلیغات پخش میکنه و اسمش HD1 و فرکانسش 11785 27500 v می باشه