الان iPhone 5 پیش فروش شده به قیمت 1500$نقل قول:
اگه به ایران برسه که قیمتش خدا تومن میشه
عقل حکم میکنه که بین iPhone 4 و GS2 یکی رو انتخاب کنی
Printable View
الان iPhone 5 پیش فروش شده به قیمت 1500$نقل قول:
اگه به ایران برسه که قیمتش خدا تومن میشه
عقل حکم میکنه که بین iPhone 4 و GS2 یکی رو انتخاب کنی
اوهههه !! لینک دارین از این پیش فروش ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منبع ؟!
درضمن اگه اینجوری باشه به خاطر اینه که این گوشی تازه تو بازار اومده
شما گلکسی اس 2 رو باید با آیفون 5 مقایسه کنی بعد این حرف رو بزنی
ینی تا موقعی که یه بازی بیاد که انقدر سنگین باشه که آیفون 6 فریم در ثانیه بده اس2 داره 58 فریم میده خودت دیگه حساب کن تا چند سال دیگه قراره بازی در حدی بیاد که روی اس2 روون نباشه ینی کمتر از 30 فریم بده!
اگه بین آیفون4 و اس2 هست که دیگه جای شکی باقی نمیمونه توضیحاتم به نظرم کامل بود
حالا شما فرض کن آیفون5 هم بیاد صفحشم بشه 3.7 اینچ بازم تو این مورد از اس2 ضعیفتره
بازم مموری نمیخوره به خاطر همون قوانین کپی رایت
بازم usb host نداره
فقط سخت افزارش به روز میشه و شک دارم به اس2 برسه بازم ... چون آیفون4 نسبت به 3gs تو gpu فرقی نداشت و تازه رزولوشنشم بالاتر رفت ... احتمالاً از sgx540 استفاده میکنه که قدردتش نصفه mali 400mp هست و خیلی زودتر تو بازیها کم میاره
قیمتشم که تازه پیشفروشش 1500 دلاره تا بیاد ایرانو دلارم که گرون شده یه دفه دیدی 2 تومن دراومد
شما با خیال راحت 700 تومن بده اس2 خودتو راحت کن
ولی اگه هزینش برات مهمه کلاً الان هیچی نخر چند روز صبر کن احتمالاً قیمتا میان پایین اس2 هم قیمت جهانیش شده 530 دلار تا چند روز دیگه یه دفه دیدی اومد رو 600 تومن
سلام
در مورد بازی که دوستان گفته بودم نطری بدم !
حسن درست میگه ... آیفون تویه بازی ها کم میاره ! بدون شک !
نسل بعدی بازی ها میخوان از Open GL 2.0 پشتیبانی کنن ! این همه بازی که تا حالا واسه آیفون اومده OpenGL1.1 بوده نهایتا !
آیفون هم که پرفورمنسش با این روزلوشن ، جواب گوی OpenGL 2.0 نیست !
حتی Galaxy S 1 هم تویه OpenGL 2.0 بهتر عمل میکنه چه برسه به GS II که کولاک کرده ! : دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن : عسکو زود تر گذاشت ! : دی
دو ساعت داشتم دنبالش میگشتم !
یه نکته دیگه رو هم بگم ... بعضی از دوستان میگن که آیفون سالی یه گوشی جدید میده و حتا تا کلی بعدشم ساپورت میشه و...
ولی پارسال زمانی که آیفون4 و اس1 اومدن اگه شما اس1 میخریدی ساپورت بهتری نسبت به آیفون4 داشتی
سامسونگ از سری گلکسی در حد عالی پشتیبانی میکنه ... بعد از نکسوس اس اولین گوشیی که 2.3.5 براش اومد همین اس1 بود
رام کوک شده هم که تا دلتون بخاد داره و بازم براش میسازن
خب تا اینجاش آیفون4 هم کمبودی نداره ولی نکته اینجاست که سامسونگ هم از نظر ساپورت نرم افزاری خوب عمل میکنه هم سخت افزارش انقدر قویه که نه تنها از گوشیهای سال بعدش کم نمیاره بلکه از خیلیاشون قویتره مثله آرک و دیزایر اس و... که 1 سال بعدش اومدن ... هنوزم اس1 حداقل تا 1سال دیگه از نظر سخت افزاری هیچ کمبودی نداره
ولی آیفون4 تا چند ماه دیگه تو بازیهایی که اون موقع میان مطمعناً کم میاره
خب ممنون از نظرات خوب دوستان
الان یکی از مباحثی که خب مطرح شده در مورد مشکلات این 2 گوشی , یک موردی که من شندیم داغ کردن گوشی GS 2 در زمان مکالمه و کار با گوشی هست و دیگه اینکه باطری گوشی به نسبت mAh که برای اون در نظر گرفته شده زودتر خالی میشه.
مثل اینکه یه شایعاتی هم در مورد GS 3 شده !!
کد:http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=169017
داغ کردن که یه چیز خیلی طبیعیه ! واسه اسمارت فون های امروزی ! ولی داغی بیش از حد ، تویه GS II زیاد دیده شده ! البته با آپدیت های جدید تا حدودی برطرف میشه ! و در حال حاضر آپدیت هایی که اومده داغی گوشی رو به حداقل رسونده !نقل قول:
بالاخره چپوندن سی پی یو دو هسته ای با این قدرت تویه 8 میلی متر همینم داره ! : دی
باطری گوشی هم خوبه ! مشکلی نیست ! البته باز اینم تویه نسخه های اولیه سیستم عامل گوشی حقیقت داره و باطری خیلی زود خالی میشه !
بازم میگم ، همه ایرادات گوشی تویه آپدیت های جدید بر طرف شده و در آپدیت های بعدی بهتر هم خواند شده !
داغ کردنش که با آپدیت به 2.3.4 حل میشه البته تو بازیهای سنگین بازم یکم گرم میشه
باتریشم باز با 2.3.4 خوب میشه
البته 2.3.5 هم براش اومده و تا حالا هر کی زده راضی بوده ولی خب باید بیشتر تست بشه
در کل باتریش خوبه و اینم باید در نظر بگیری که مصرف یه صفحه 4.3 اینچ خیلی بیشتر از 3.5 اینچ هست + سخت افزار بسیار قویتر با این حال باتریش خیلی از آیفون ضعیفتر نیست تازه این 2.3.3 هست و بعد از آپدیت به 2.3.4 بهتر از اینم میشه
تازه تو مکالمه بهتر از آیفونه :
gs3 هم احتمالاً بهمن معرفی میشه و تا بیاد ایران میشه اردیبهشت خرداد سال دیگه!
ببخشید من دو تا سوال درباره این نمودار ها داشتم :
1 - این galaxy s 4g همین گالکسی s هست که تو بازاره ؟ از نظر سخت افزار و غیره
2 - نمودار 2g talk time رو ندارین برای گوشی های بالا ؟
دوست عزیز به نظرمن آتریکس بخر بی عیب ترین و بهترین 2 هسته ای بازار هست . من خودم 20 روزه گرفتمش . از نظر سرعت و قدرت عالیه و بهترین بازیهای تگرا زون براش هست . باطریش محشره و با استفاده نرمال تا 4روز برای من میره
گالاکسی 2 که همون مشکلات رو هنوز داره و به قول سامسونگی ها با آپدیت حل میشه. هر چند ضعف باطری رو بعید میدونم .
آیفون هم دیگه داره نسبت به 2 هسته ای ها قدیمی میشه . هر چند هنوز تو تک هسته ای ها عالی ترینه و کلاس کارش خیلی بالاست . شاید اگر قیمتش مناسب تر بود میگفتم 100% آیفون 4
اینم کلوپ آتریکس اگر سوال تخصصی داشتی :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=463590&page=98