برای همکاری با گروهتون چطور و از کجا و کی باید شروع کرد؟
Printable View
برای همکاری با گروهتون چطور و از کجا و کی باید شروع کرد؟
ببخشید نظر میدما ولی به نظر من که خوب نمیشه ...نقل قول:
چون تا الآن هر بازیه ایرانی که ساخته شده همینطوری تو فضای باستانی و اینجور چیزا بوده !!! :41:
تکراری شده دیگه !!! :19:
نه نه مثل تخت جمشید و پاسار گاد ولی تو زمان حال
ok?
آها یعنی تفنگ و تانک و ایناست ولی محیط جنگ تو تخت جمشیده ؟؟؟ :31:
واقعا ممنون که جواب میدین.مثل اینکه کاری تو این گروه برای من نیست،حتی کارم نه،تجربه.به هر حال اگه خبر تازه ای شد اعلام کنین.
من که به شما پیام خصوصی دادم و اونجا گفتمنقل قول:
واقعا ممنون که جواب میدین.مثل اینکه کاری تو این گروه برای من نیست،حتی کارم نه،تجربه.به هر حال اگه خبر تازه ای شد اعلام کنین.
آره یه همچین چیزی . ولی خوب بعدن کامل براتون توضیح میدمنقل قول:
آها یعنی تفنگ و تانک و ایناست ولی محیط جنگ تو تخت جمشیده ؟؟؟ :31:
خب پس من نمیدونم چرا هیچ پیامی برام نیومده.منم چندبار سعی کردم بهتون پیغام خصوصی بدم ولی چون عضو جدیدم هنوز چنین اجازه ای ندارم.چون چندتا مطلب اساسی برای همکاری هست که اگه ازعضویت آزمایشی دربیام بهتون میگم.هنوز در مرحله تشکیل گروه و طراحی های اولیه هستین یا میخواین شروع کنین؟
ببخشید امروز دست رسی نداشتم
اگر ممکنه چندتا از کارها تونا ببینم اول باید برای ساخت کارکتر اقدام کنید
از دوستان خواهش میکنم اگه کسی را میشناسنند به ما معرفی کنند
سپاس
البته.حتما میفرستم براتون.ببینید من قبلا تصمیم گرفتم که تیپ کارام بره تو ساخت انبارهای قدیمی و بناهای کهنه ساز ولی گروه که جمع نشد ول کردم زدم به طراحیه کارای اجرایی.نمونه کارامم همه همینطوریه.ولی باید بگم خیلی جرأت دارین که میخواین بازی بسازین.شما گفتین که مسئول جمع کردن گرافیستایین،یعنی مسائل کیفیتی و گرافیکی کار.من تو این حیطه یا همون کیفیت محیطی میتونم کمک باشم.بازی سازی واقعا سخته ومن ترجیح میدم که یه گوشه ای از کارو بگیرم.یه کار خیلی کوچیک برام باشه کافیه بیشتر برام تجربه این کار مهمه.در ضمن من اصفهان زندگی نمیکنم وفکر میکنم به همین خاطر نمیشه به طور جدی باهم کار کنیم.به هر حال یه گروه بازی ساز باید باهم کار کنن.خوشحال میشم نمونه کارای شمارو هم ببینم.
بازم سپاس از شما
خوش حال میشیم که ما را با همکاران و یا دوستانی که تو کار 3بعدی هستن آشنا کنید