-
خواهشا کمک کنین
با تشکر از دوست عزیزم MITAJOONکه دلسودازانه داره کمکم میکنه
1)ویندوز سون بدون هیچ مشکلی نصب می شه2)کابل ساتا هم تو پورت آبی آسمونی زدم ولی منظورت از اینکه میگی ساتا در تنظیمات بایوس فعال باشه چیه؟؟؟تنظیمات تو حالت دیفالت گذاشته بودم نیازی هست تغییری ایجاد بشه لطفا روی مادربورد خودتون لمتحان کین ممنون ازشما دوستان عزیز
-
فکر کنم یه حدیث از امام علی باشه که فرموده:زکات علم ،نشر و گسترشه علمه.یعنی چیزی رو که یاد گرفتم باید یاد هم بدم:11:
منتهی فعلا ً باید شاگردی کنم پیش اساتید.اینکه ویندوز 7 نصب شده یعنی حرف من اهمیتی نداره و پورت ساتای شما فعال(Enable) هستش منتهی چند تا عکس میذارم تا منظورمو متوجه بشید.چون تو حالت پیش فرض(Defulte) پورت های من غیر فعال(Disable) میشن!!!!تو تنظیمات بایوس قسمت Avanced به تب Advance و گزینه SATA Configuration برید و ببینید پورتهای ساتا که دیوایسهایی مثل هارد و رایتر بهشون متصل هستن فعال باشن که چون فرمودین وین 7 نصب شده پس مطمئنم که فعالن!!!فقط محض احتیاط و چون پرسیدین میگم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
چون گفتین رمهاتون باس 1600 هستن این رو هم چک کنید ببینید تو بایوس هم باس رمتون 1600 ثبت شده یا نه؟چون پیش فرض رو 1333 میگیره.تو تب Ai Tweaker گزینه Memory Ferequency باید DDR3-1600 باشه.
من گمون میکنم ویندوز ایکس پی شما مشکل داره و ساتا ساپورت نیست.
-
کمکککککککککککککک
با سلام خدمت دوست عزیزم mitjoon
رم ها رو که شما بهتر می دونید تو حالت دیفالت1333 هست و با قابلیتxmpبه 1600 مرسه
ویندوزم هم MRT 2011 sata sopport
-
کمکککککککککککککک
با سلام خدمت دوست عزیزم mitjoon
رم ها رو که شما بهتر می دونید تو حالت دیفالت1333 هست و با قابلیتxmpبه 1600 مرسه
ویندوزم هم MRT 2011 sata sopport