اره اطفاقا خودمم به این دود فکر کرده بودم . درستش میکنم کلا" زیاد روش وقت نزاشتم
مرسی داداش لطف داری شما . میدونم خودمنقل قول:
اگر بلد نیستی من یه آموزش مینویسم میذارم
Printable View
اره اطفاقا خودمم به این دود فکر کرده بودم . درستش میکنم کلا" زیاد روش وقت نزاشتم
مرسی داداش لطف داری شما . میدونم خودمنقل قول:
اگر بلد نیستی من یه آموزش مینویسم میذارم
دو حالت معمولی برد دید آدم بیشتر از ایناست چرا 2متر جلوتر تاره ؟
جلبک رو مجسمه خیلی تر و تازست !
و کف زمین زیادی تمیزه انگار لیزه !!!
:دی :دی :دینقل قول:
دو حالت معمولی برد دید آدم بیشتر از ایناست چرا 2متر جلوتر تاره ؟
عزیز ربطی به دیده ادم نداره . این (DOF) بیشتر برای جلب توجه بیشتر یک شی . یا بالا بردن ارزش یک جسم تو تصویر استفاده میشه . یعنی حالت مفهومیش اینه . غیر از این که یه زیبایی خاصی هم میده .
مثله بازیهایی که وقتی کاراکتری صحبت میکنه پشته کاراکتر Blur میشه ( Depth Of Field ) تا به اصتلاح کاراکتر رو مورد توجه قرار بدند یا ... و همچنین زیباتر به نظر برسه صحنه
تو عكاسي تو فيلم برداريم بهش ميگن فوكوس
دوستان دود رو درست کردم بالای سقف جمع میشه . از هیچ امکانات DX11 هم نمیدونم چرا نمیتونم استفاده کنم . فکر کنم جدیدا" درایور کارت گرافیکم مشکل پیدا کرده . رنگ سبز رو هم کمتر کردم تا دیگه به نظر نیاد زیر ابه !
ولی فعلا" سرعت اینترنتم پایینه نمیتونم اپ کنم !
اپلود شد :
کد:http://modernetworkrw.persiangig.com/RW-Design/6.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونایی که مشخس کردم انگار رو زمین نیستن یا رو هوا هستن یا توی زمینن تو مکس اسمش global illumination بود فک کنم اینو بزاری درست میشه
تازه اینو دیدم ....سنگ فرش رو تک تک مدل گذاشتی؟ یعنی همه با هم اتچ شدن یا همشون جدان؟
قشنگ شده ولی دیوارت خیلی صافه از بامپ و اگه میتونی از تسلیشن استفاده کن....سنگین نمیشه....
نه سنگ فرش جدا جدا هست . اگه اونجوری بود که100 فریم نمیداد !
در مورد تسلیشن هم گفتم نمیدونم چرا و.قتی dx11 استفاده میکنم باگ به وجود میاد . سرعت یو دی کی به شدت میاد پایین و متریالها رو درست نمایش نمیده . البته دیشب ویندوز عوض کردم به احتمال کلفت مشکل از درایورکارت گرافیکم بود که با خیلی بازیها هم مشکل داشتم . دوباره تست میکنم بببینم چی میشه
رضا جون به ماهم یاد بده.:31:
شبیه سازی ehsan_wwe:
رضا خیلی چیز خفتیه فقط اون ستون انگار روی هوان.سنگ فرش خیلی خر شدند.
فقط چرا سایه نداره.
دمت گرم:40:
پایان شبیه ساز
(اصولا الان میگن ای پرویز دیوانه )....