نقل قول:
ممنونم ازت دوست عزیز. این مدل مادربرد تو بازار نیست متاسفانه! دیروز چندجا زنگ زدم نداشتن! مدل 4 اش هست با قیمت 195000 تومن !
البته یک مدل 890gm-pro3 هم هست که ارزونتر هست می تونید تهیه کنید
نقل قول:
واسه کسایی که از فتوشاپ های cs 5 و کورل و ایلیسترایتور هم استفاده میکنند ؟!
خنده دار ترین چیزی که توی عمرم میبینم !!!
خنده دار نیست
این دو نرم افزار از کدک های خاصی پشتیبانی می کنند که تمام گرافیک های سری 8 به بعد از انویدیا و 2600 به بعد از amd اونها را پشتیبانی می کنند!!
لینکش هم هست البته فقط می تونم لینک سایت amd را به شما بدم اگر نیاز بشه چون سایت انویدیا برای من در دسترس نیست
نقل قول:
درسته که کارت گرافیک مدرن هم روی آنبرد وجود داشته باشه ولی بازم اون کار اصلی ـه گرافیک رو انجام نمیده ، اگه اینطوری بود واسه ی خیلی از کمپانی ها خیلی به صرفه تر بود که آنبورد استفاده کنند و دیگه کارت گرافیک معنی نداشت !
پیشنهاد برای خرید سیستم باید با نیاز های کاربر همخوانی داشته باشه
خرید کارتی مثل 5750 هیچ توجهی جز انجام گیم و یا استفاده از مکس اون هم در یکسری کدکهای خاص نمی تونه داشته باشه.البته این کارت در مایا هم قابلیت متوسطی داره که مورد نیاز این دوستمون نیست
نقل قول:
شما اصلو ول کردید و به فرع چسبیدید ؟ ایشون میتونه از پول هارد و مانیتور و خیلی پیزای دیگه بزنه تا یه گرافیک که برای کارشون هست بگیره نه اینکه از گرافیک بزنه و سخت افزار متفرقه رو افزایش بده .
میشه شما لطف کنی اصول را به من توضیح بدی!!
نقل قول:
من وقتی که یه طرح میزنم حدود 40 درصد سی پی یو و یه بار 3.5 گیگ از رمم رو داشت استفاده میکردم . دیگه گرافیکمم که 5650 اصلی هست که دیگه 80 درصد رو شاخش بود ، فتو شاپ به زور کار میکرد ، البته این طرح حدود 150 متر بود هاا .
ببین دوست عزیز مشکل سیستم شما کمبود فضای رم هست
برای طرح های عظیم که حجم زیادی از فضای رم را اشغال می کنه شما به بیش از 4 گیگ رم احتیاج داری
در این موارد و برای کاربرای نیمه حرفه ای حدود 8 گیگ رم توصیه میشه و برای کاربران حرفه ای 16 گیگ رم به بالا توصیه میشه
برنامه فتوشاپ تا حدودی در استفاده از تمام هسته های پردازنده کمی ضعیف عمل می کنه پس قطعا نمی تونه از تمام قدرت کارت گرافیک مثل گیم ها استفاده ببره
ضمنا من هر چی در سایتها می گردم نمی تونم بنچمارکی پیدا کنم که گفته شما در مورد استفاده فتوشاپ از موتور گرافیکی را اثبات کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]