-
سلام
ممنون از اطلاعی که دادی پس نگیرم ها / چون بدرد نخورشون سیصد چارصد تومنه با این وضع ضرر بدی بود مثل اینکه!
حالا یه سوال، گفته بودین که موتورای رندر برای cpu و Gpu فرق داره، من سی پی یوم E8400 و جی پی یوم HD 4850 هست
حالا کدوم قویتره برا رندر تا من موتور مربوط به اونو بکار بگیرم
راستی من فقط رو منتال ری تمرکز دارم حالا این کدوماشونو در گیر میکنه؟
و در آخر اینکه من بعد مایا ،فوتوشاپ و افتر افکت رو بکار میگیرم
بجز اینا برنامه خاصی هست برای کار روی خروجی رندر که من نمی دونم
ممنون
-
مکس 2012 ، موتوری به اسم آی ری داره که اینطور که شنیدم (خودم استفاده نکردم) تقریبا همون منتاله که با جی پی یو کار میکنه... و این نکته هم در نظر بگیرین که ضعیف ترین جی پی یو ها از قوی ترین سی پی یو ها قوی ترن :دی
-
راست میگی نمی دونستم!
منم قبلا شنیده بودم مکس از cpu و مایا از Gpu کار میکشه
اما من هر دوتا رو تست کردم تو هر دوشون کارت گرافیکه لالا پیش پیش اما سی پی یوئه اینهو تراکتوری که داره شخم میزنه صدا میده!
حالا برنامه ای نیست عملیات رندر رو رو دوتاشون تقسیم کنه، یعنی مثلا جلوه های ویژه سنگینی مثل شبیه سازی تکون خوردن آب توی لیوان رو GPU انجام بده و محاسبه چند ضلعی ها و اشکال هندسی و متحرک سازی و... رو CPU بعهده بگیره!
اگه باشه که خیلی خوب میشه که!
میگم این آی ری برا مایا نیومد؟
ممنون
-
کی میگه مایا gpu هست؟ ، هم مکس و هم مایا و موتور رندر منتال ری از cpu برای محاسبات استفاده میکنن
این که شما میگید برای تکون خوردن آب از gpu و... من منظورتونو درست نفهمیدم
من با آی ری کار کردم سرعت فوقوالعاده ای داره خودم یه صحنه انیمیشنو که حساب کردم باید تو 7 ساعت رندر میشد رو تو 1 ساعت جمع کرد :18: و این خیلی برام عالی بود. ولی مشکلات زیادی هم داره مثلا بعضی از shader های منتال ری رو نمیخونه خیلی هم دقیق نیست
-
خوب میثم هم راست میگه کارت گرافیک حرفه ای توی سرعت تاثیر مستقیم و توی کیفیت تاثیر غیر مستقیم داره ..
به هر حال آدم سیستمش بالا باشه بیشتر میره سمت کار م حوصلش هم بیشتر میشه در نتیجه بیشتر تمرین می کنه و کیفیت کارش بالا میره ... !
-
سلام موتور رندر iray ,vray rt از gpu استفاده می کنه شما باید تو نتظیماتش gpu رو انتخاب کنی ولی با کار تهای ما زیاد فرقی نمیکنه من که از cpu استفاده می کنم درضمن دراین صورت هم cpu کار می کنه چون اطلاعات توسط دوتاشون پردازش میشه
-
سلام موتور رندر iray ,vray rt از gpu استفاده می کنه شما باید تو نتظیماتش gpu رو انتخاب کنی ولی با کار تهای ما زیاد فرقی نمیکنه من که از cpu استفاده می کنم درضمن دراین صورت هم cpu کار می کنه چون اطلاعات توسط دوتاشون پردازش میشه
سلام چطورین
میگم من تا حالا vray کار نکردم از منتال که قویتر نیستش که ها؟ امکاناتش، متریال، نور ... در چه حدیه؟
حالا من که چند ساله منتال کار میکنم و تقریبا دارم بهش مسلط میشم صلاح هست برم سمت vray ؟
اون vray rt که گفتین مخصوص مایا هست یکم توضیح میدی.
راستی قدرت موتورای رندر به ترتیب چیه؟
ممنون
-
عزیز نمی شه گفت کدوم قوی کدوم ضعیف هر به نظر هرکی که تو هرکدومش مسلط تره باید باهمون کار کنه من مناتل ری رو زیاد بلد نیستم به همین خاطر میرم سراغ وری ولی دوست دارم یاد بگیرم به نظرم شما هم بری وی ری رو یاد بگیری خوبه