من کپسول میخورم هیچ اثری بهم نداره اوایل فکر میکردم من ایرادی دارم ولی این قرصها دقیقا بعد از 20 دقیقه اثر میکنن. و اینکه بلع این قرص ها مشکله حداقل برای من خیلی مشکله درحالی که کپسول راحت میره پاییننقل قول:
Printable View
من کپسول میخورم هیچ اثری بهم نداره اوایل فکر میکردم من ایرادی دارم ولی این قرصها دقیقا بعد از 20 دقیقه اثر میکنن. و اینکه بلع این قرص ها مشکله حداقل برای من خیلی مشکله درحالی که کپسول راحت میره پاییننقل قول:
دوست گرامی . مفنامیک اسید جزو دسته داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی می باشند ( NSAID ) . عمده عوارض این داروها عوارض گوارشی این داروها و تاثیر منفی بر روی معده و ایجاد گاستریت می باشد و نه کبد ! مصرف این نوع داروها با آب فراوان باعث رقیق شدن دارو در معده و کمتر شدن تاثیر منفی آن بر روی جدار معده می شود .نقل قول:
کلا از بحث اصلی خارج شدین موضوع تاپیک این بود چرا بعضی دارو ها به صورت قرص و بعضیا کپسول هستن
خب جوابش را هم دوستان دادند دیگه :31:نقل قول:
بنده در پست شماره 2 توضيح دادم دوست عزيز . دليل اصليش براي 99% كپسول ها همين هست .
در ضمن حالا كه حرف از كپسول شد ؛ يادتون نره كه قبل از خوردن كپسول يه استكان آب بخورين و گلوتون رو خيس كنين سپس يه ليوان آب كامل بخورين . كپسول به هيچ وجه نبايد گير كنه
ببنید با توجه به ترکیب شیمیایی داروها و نوع تاثیر و عوارض نا خواسته آنها گاهی باید داروها طوری ساخته شوند که در محل مورد نظر ما در سیستم گوارش جای بگیرند و در زمان و مکان معینی عمل جذب آنها صورت بگیرد . به عنوان مثال بسیاری از داروها در اسید معده خنثی شده و یا تاثیرشون کم می شه لذا هدف داروسازان میانبر زدن از محیط اسیدی معده می باشد . در این مواقع پوشش های کپسولی خاص ما را قادر می کنند که کاری کنیم که این دارو در ابتدا روده کوچک آزاد شود و تاثیر مطلوب را داشته باشد . مثال دیگر در مورد آسپرین می باشد که می تولند تاثیر منفی روی جدار معده داشته باشد لذا آن را بصورت ذرات میکروکوتد ( دارای پوشش ریز ) می سازند تا در روده باز شود و عوارض گوارشی آن به حد اقل برسد .نقل قول:
مثلا یه ضد افسردگی مثل فلوکستین رو چرا فقط کپسولی میزنن؟نقل قول:
ببنید با توجه به ترکیب شیمیایی داروها و نوع تاثیر و عوارض نا خواسته آنها گاهی باید داروها طوری ساخته شوند که در محل مورد نظر ما در سیستم گوارش جای بگیرند و در زمان و مکان معینی عمل جذب آنها صورت بگیرد . به عنوان مثال بسیاری از داروها در اسید معده خنثی شده و یا تاثیرشون کم می شه لذا هدف داروسازان میانبر زدن از محیط اسیدی معده می باشد . در این مواقع پوشش های کپسولی خاص ما را قادر می کنند که کاری کنیم که این دارو در ابتدا روده کوچک آزاد شود و تاثیر مطلوب را داشته باشد . مثال دیگر در مورد آسپرین می باشد که می تولند تاثیر منفی روی جدار معده داشته باشد لذا آن را بصورت ذرات میکروکوتد ( دارای پوشش ریز ) می سازند تا در روده باز شود و عوارض گوارشی آن به حد اقل برسد .
منظورم اینه که کپسول ها تو کدوم محل باز میشن و قرص ها کجا میشه باعکس برام توضیح بدین
ببنید توضیحاتی که بنده دادم بصورت کلی می باشد. در مورد داروی خاص مانند فلوکستین و یا هر داروی دیگری همکارات داروساز و بیولوژیست باید نظر بدهند . اطلاعات بنده در این زمینه کامل نیست . :41:نقل قول:
در مورد اين داروي خاص ؛ اين دارو باعث افزايش ميزان سروتنين در لوله گوارش ميشه و اين ماده ( سروتنين ) هم يك انتقال دهنده پيام هاي عصبي هست . يعني اين مايع بين سلول هاي عصبي ( نورون ها ) جمع ميشه و پيام ها رو از اين سلول به اون سلول انتقال ميده . كمبود اين مايع در برخي موارد منجر به افسردگي ميشه .نقل قول:
اين داروي مورد نظر شما هم از داروهايي هست كه از كمبود اين ماده در لوله گوارش جلوگيري ميكنه . اكثر داروهاي مورد استفاده در لوله گوارش براي دقت بيشتر و عوارض كمتر به صورت كپسول ايجاد ميشن :20:
نخير . اشتباه فكر ميكنين . مغز چيز ساده اي نيست كه يه كپسول بخوري و انتقال دهنده هاي عصبيش به همبن راحتي تغير كنننقل قول:
هدف اين داروها بازجذب سروتونین و مهار نوعي آنزيم در لوله گوارش هست