نقل قول:
به نظر من باید ما یاد بگیریم برای هر کار کوچک و بزرگی کمی تلاش کنیم و میان بر زدن رو فراموش کنیم.
درسته ! متاسفانه یه عادت بدی که من تو خیلی از ایرانیا میبینیم اینه که دوست دارن یه شبه به جایی برسن بدون هیچ تلاشی ! از این میان بر هام استفاده میکنن چون نمیخوان سختی بکشن و تلاش کنن.
شاید ما اینجوری بار اومدیم ... به خاطر زندگی کلیشه ای و بی هدفمون !! :13:
نقل قول:
به نظر من مشکل اینه ما که خودمونو مسلمون میدونیم اصلی ترین چیزی که تو همه موارد وجود داره اینه ما تعادل نداریم به قول معروف یا از این ور پشت بوم میافتیم یا از اونور
کاملا موافقم. منظور شما افراط و تفریطه که منم خیلی بدم میاد.
آدمای متعادل توی زندگیم خیلی کم دیدم. :11:
نقل قول:
اگر ورود گردشگر،با هر شرایطی(پوشش و نسبت!) ازاد باشه،گردشگر های بیشتری(خیلی خیلی بیشتری!!)
حرف شما درست ! اما متاسفانه فکر نمیکنم الان وضعیت فرهنگی کشور ما جوری باشه که اجازه بده گردشگر با هر وضعی میخواد بیاد بیرون و آزاد باشه !! شما فکرشو بکن همین الانشم یکی بد حجاب میاد بیرون همه چشاشون چارتا میشه نگاش میکنن چه برسه به اینکه یکی از خارج از کشور بیاد اینجا با فرهنگ کشور خودش بخواد تو ایران بچرخه !!!!!!!!!!!!!!! :18:
نقل قول:
مثلا،بالا بردن شادی جامعه!!
موافقم ! متاسفانه همچین چیزی وجود نداره. واقعا توی کشور ما یه جورایی به نظرم شادی داره سرکوب میشه :31: شما فکرشو بکن یه جوون با اون شور و هیجانش برای لذت بردن از زندگی و تخلیه ی اون هیجان باید چی کار کنه ؟!!! نهایتا بره پارک ارم سوار ترن هوایی بشه دو سه تا جیغ بزنه خودشو خالی کنه وگرنه باید به راه های دیگه ای کشیده بشه :41: بحثای خیلی زیادی توی این زمینه هست که توی این پست نمیگنجه :31:
نقل قول:
اموزش و پرورش بهتر:
مسلما آموزش و پرورش نقش خیلی زیادی داره اما متاسفانه به جرعت میگم هیچ کدوم از درسایی که خوندم به دردم نخورده و تاثیری روم نداشته چون مطالبش واقعا کسل کننده و اصلاح نشده بوده !!
کلا کادر فنی واقعا داغونه!!
من همیشه فکر میکردم اگه وارد دانشگاه بشم درسای تخصصیم زیاد میشه و میتونم به رشته ی مورد علاقه م بیشتر بپردازم ولی باور کنید الان توی دانشگاه درسایی رو میخونم که هیچ ربطی به رشته ی کامپیوتر نداره !! درسای سنگینی مثل فیزیک مغناطیس و ... :41:
و اصلا درسا رو جوری تعیین نکردن که علم و تخصص دانشجوهارو توی رشته ی مورد علاقشون ببره بالا.
در نتیجه فقط دانشجوی بی سواد میاد بیرون.
امروز یکی از هم دانشگاهیام که رشته ش کامپیوتره ازم یه سوالی پرسید من واقعا تعجب کردم (البته به روش نیوردم که ناراحت شه!!) ... ازم پرسید با ایمیل میشه به جی میل ایمیل زد :18: :31: خب ایشون یکی از درس خونای دانشگاه ماعه ولی اطلاعات در مورد رشته ش ........................ :41: درسته خودش شاید تقصیر داشته باشه ولی نحوه ی آموزش هم بی تقصیر نیست.
نقل قول:
مدرنیته کردن بخش ادارت...
با اینم موافقم. نمونه ش دانشگاه خودمون. من الان اگه پول بریزم به حساب باید به خاطر یه فیش تا دانشگاه برم :18: در صورتی که توی سایت دانشگاه همچین امکانی هست و راحت میشه از طریق اینترنت پرداخت کرد ولی کسی بهش رسیدگی نمیکنه :18: فکس هم دارن ولی خرابه :18: اینم ارزشی که برای دانشجو قائلن :13:
ممنون از دوستانی که توی بحث شرکت کردن.
هر چند صفحه که از بحثا بگذره سعی میکنم نتیجه گیری هایی که کردیم و نظرات مختلف رو دسته بندی کنم و به پست اول اضافه کنم تا تاپیک با هدف تر پیش بره. :11: