با توجه به اینکه زمان متوقف نمیشه هر موقعی که بخری هم مناسبه.
با توجه به اینکه زمان متوقف نمیشه هر موقعی که بخری هم مناسبه.
دوست عزیز هرچقدر صبر کنی مدل جدید میاد!
پس هروقت بگیری ضرر نکردی.
اما باید گوشیهایی که میدونی دیگه ساپورت نمیشن رو نگیری!
مثله لجند، هیرو، آریا، مایلستون و ...
البته همه این گوشیها توسط کوکر ها ساپورت میشن اما دیگه رسمی ازشون ساپورت نمیشه!
سلام دوستان دو تا سوال داشتم د رمورد دو نوع گوشی اینکه گوشی Sony Ericsson Xperia X10 Mini از زبان فارسی پشتیبانی م یکنه یا خیر و همچنین گوشی HTC WildFire این یکی چطور چون یه جا خوندم که فارسی رو ساپورت نمیکنه و سوال دوم هم اینکه این دو مدل ارزش خریدن دارن یا خیر ؟
آندروید زیر 400 اصلن ارزش نگاه کردن هم نداره!
آندروید خوب میخواید باید 500 به بالا خرج کنید.
خوب یکی از مسایلی که باعث میشه الان تو خرید گوشی های اندروییدی شک کنم همینهنقل قول:
بعد از عید با اومدن گوشی های دارای پردازنده دو هسته ای قطعا قیمت گوشی هایی مثل گالاکسی اس افت می کنه
سونی اریکسون نئو هم تو راهه که به نظر میرسه اگه با قیمت مناسب وارد بازار بشه فروشش عالی میشه
دوستان درسته که همیشه تکنولوژی پیشرفت میکنه ، ولی خوب من دارم در مورد این بحث می کنم که مثلا کسی مثل من که میخواد با قیمتی حول و حوش 400 تومن یه گوشی بخره که حداقل 2 سال براش کار کنه باید گوشی پیدا کنه که به ساپورت نرم افزاریش امید داشته باشه!!
اقا کسی در این زمینه اطلاعاتی نداره چون قصد دارم HTC WildFire رو بخرم حالا اگه دوستان نظر هم بدن که کیس مناسبی هست ممنون میشم و اینکه کلا منوی فارسی داره یا خیر و اینکه میشه فارسیش کرد البته خیلی برام مهم نیست اما خب دوست دارم که داشته باشهنقل قول:
اصلا دلیل نمیشه که آندروئید بالای 500 خوب باشه.
الان سامسونگ آیس. ایکس تی 5 موتورولا - ایکس تی 3 - ایکس 8 و حتی مینی پرو به شدت تمامی کاربراشون رو راضی نگه داشته و دست برای انتخاب بازه. گالاکسی 551 سامسونگ هم عالیه.
اگه پول داری بخر.درسته هرچی پول بدی همونقدر آش میخوری اما ببین چی میخوای. همین گوشیهای که نام بردم تمام کارهاتون رو راه میندازه مگر اینکه حرفه ای و خیلی حرفه ای باشید.بیشتر از اون پول دوربین و ... دادید که هزینه ی زیادی هستش.
پیشنهادم اینه که یک ماه صبر کنید تا سامسونگ آیس هم بیاد. یا همین الان بین ایکس تی 5 یا ایکس 8 و مینی پرو و گالاکسی انتخاب کنید.
الان بهترین زمان خرید گوشی است.
به نظرتون بعد از عيد قيمت گوشيها افت ميكنه؟ يا بخاطر تورم فرقي نميكنه؟ من ميخوام xperia x8 بخرم كه الان 215 هست ولي با اين بحث هايي كه ديدم به شك افتادم كه صبر كنم. چيكار كنم؟
اگه میتونی الان i9000 galaxy بگیر:46: