نقل قول:
درمان اختلالهای شخصیت خیلی طولانی مدت و سخت هست و معمولا درمانگرها بخاطر همین از درمان ان طفره می روند حداقل در ایران تازه اگر که تبحر داشته باشند . روانپزشک هم در حد دارو نوشتن عمل می کنه و فقط علایم و نشانه ها رو تخفیف می ده .مثلا اختلال شخصیت پارانویید دارای اضطراب و سراسیمگی هست که با دادن قرص این رو برطرف می کنه ولی به هر حال ریشه ای حل نشده مشکل .از نظر علت شناسی هم عوامل مختلفی رو در بروزش دخیل دونستند (عوامل بیوشیمیایی، عوامل بیولوژیکی(عوامل وراثتی) ، عوامل روان پویایی( روابط خانوادگی مختل ، روابط عاطفی منفی و..) )بنابرین نمی توان براحتی در مورد یه نفر حداقل توی اینترنت گفت که در فرد عوامل بیوشیمیایی (مثل همون بالا بودن هورمون دوپامین) دخیل بوده و حالا باید بیاییم روی این مسئله کار کنیم و با قرص حل کنیم.در صورتی که معمولا مجموعه ای از این عوامل را هم برای درمان باید در نظر داشت شاید اصلا برای شما فقط یکی از این عوامل مثل خانواده در بروزش پر رنگ بوده و حالا باید روی خانواده مثلا کار کرد. بنابرین نگران نباشید از این لحاظ که مثلا شما در خود بخواهید نقصی در ساختمان مغز و حافظه و .. پیدا کنید.
من از بچگي هم اينجوري بودم يه سري ترس هاي توهومي داشتم اما العان خيلي بيشتر شده تو خانواده هم چندتا اينجوري داريم منظورم خانواده پدري هست البته نه به شدت من من يه بار روانپزشك رفتم و اين چيزا رو براش توضيح دادم برام رسپريدون تجويز كرد اما به خاطر خواب آلودگيش مصرفش رو قطع كردم